icon

KET - september 2023

24. sep 2023

Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.

anicka329
3. okt 2023

@no_co_uz aké testy máš? Ja si robím top testy z dm, a čiarka síce silnie, ale strašne pomaly. A dlho trvá, kým sa tá druhá čiarka vôbec ukáže. Objednala som si mamatesty, zajtra mi majú prísť.

anicka329
3. okt 2023

@larinka7765 keby si mňa videla v deň vkladu...samé stresy od rána aj na ten vklad som išla, tak že idem pre posledné embryjko a idem to uzavrieť. V deň vkladu samé stresy, potom aj na druhý deň a bola som si na 100 percent istá, že sa nechytilo. Ani teraz tomu ešte nejak neverím a radšej sa dopredu neteším ani mužovi som ešte nič nepovedala.

no_co_uz
3. okt 2023

@anicka329 vies co ja aom si este zaciatkom roka objednala 50 kusove balenie z aliexpresu 😄 takze neviem aka znacka, ale mam ich tolko, ze mozem kazdy den aj 4 spravit 😆
A hlavne je, ze silnie..mne druha ciarka tiez nenabehne hned a kym pekne stmavne tak to musim pockat kym vyschne test trosku

no_co_uz
3. okt 2023

@larinka7765 preeeesne..večné cakatelky, najprv test,potom krv, potom sono, potom krvne testy, dalsie sona ci je vsetko ok...a to az do porodu sa ma zena vkuse coho obavat..to nie len,ze najkrajsie obdobie ale aj najstresujucejsie

larinka7765
3. okt 2023

@no_co_uz presne

larinka7765
3. okt 2023

@anicka329 aj ja to mam v plane že keď mi vyjde test tak mu nič nepoviem 🤣 ať si počká na krv 🤣

no_co_uz
3. okt 2023

@larinka7765 ja som svojemu tiez nepovedala, ale asi uz vie ebo myslim, ze vcera videl test 😄 tak prekvapko sa nebude konat. U nas rodina vie, ze sme riesili IVF lebo sa nedarí, ale tento vklad som chcela aby o nom rodina nevedela, aspon kym to nebude "iste"..lebo predtym 3x sme povedali, ze vyslo a potom nič z toho a v kuse otazky od kazdeho..tak , ze teraz nech o vklade vieme len my dvaja a truba moj muz sa o tom jasneze prekecol svokre 🙄

larinka7765
3. okt 2023

@no_co_uz to sú chlapi 🤣 žiadne tajomstvo neudrží 🤣 akurát mi doniesol kuriér testy 5 ks a samozrejme mi to nedalo a otestovala som 🤣🤣🤣 ale snehobily iba jedna čiarka ale tak čo som mohla čakať 4 DPO o jednej poobede 🤣 ale trošku nad tým rozmýšľam no nebudem klamať 🙄

no_co_uz
3. okt 2023

@larinka7765 nezacni byt hlavne negativna , este je ozaj skoro 4 DPT. drzim palce 🙂

larinka7765
3. okt 2023

@no_co_uz viem že je skoro ale priala by som si aspoň raz v živote vidieť konečne na teste // čiarky a dotiahnuť to do šťastného konca 😍 to prajem všetkym ženám 😍 ale tak tlaky v podbrušku mám stále niekedy viac niekedy menej a kríže ma obcas zabolia že ma potom bolí celá ľavá noha a prsia mám tiež dosť citlivé tak som veľmi zvedavá ako to dopadne 🤷 ešte nikdy som nemala take priznaky ako teraz predtým som nič necitila, bola som len nafúknutá s tabletkoch ale to bolo všetko a všetky boli neúspešne tak preto dúfam že to teraz bude iné 😍

larinka7765
4. okt 2023

dobré ráno dievčatá 🙂 môžem sa opýtať? aké máte pocity? ja som mala prvé tri dni bolesti bod bruškom a kríže a dajak od včera rána nič to bol 4dpo nič necítim okrem citlivé bradavky a dostala som asi mykózu 😞 mam dole pálenie a svrbenie😞 ale jinak sa mi zdá že už mi aj bruško trošku splaslo a nieje až take nafucene ako bolo tak už mi začínajú tie myšlienky či je všetko ok, skúšala som dneska test ale nie s raného moču bo som zabudla a bol negatívny a potom som si všimla že test je citlivost 25 🤣 takže asi tak 🤦

larinka7765
4. okt 2023

take pichanie v podbruško sem tam alebo kríže občas to mi ostalo ale je to len také minútové a prestane to tak začínam mať trošku obavy ci je to ok či už zase nič a toho😞

larinka7765
4. okt 2023

viem že vás asi otravujem ale nemam sa skym otom porozprávať lebo nikdo to v mojom okolí nevie a s manželom keď sa otom rozprávame tak sa ma snaží podporiť ale tak nie je to žena že by mohla popísať svoje skúsenosti 🙂

no_co_uz
4. okt 2023

@larinka7765 joj, tak s 25tkovym potom az neskor testuj 🙂 aby ta zbytocne nestresoval, lebo zachyti az vysiu hodnotu hcg.
Co sa mna tyka tak ja furt ani nic. Prsia absolutne nic co mi az divne pride..akurat to podbrusko pocas dna niekedy citim, take akoby napatie alebo neviem ako to popisat.

no_co_uz
4. okt 2023

@larinka7765 ja uz idem zajtra na krv, tak drz palce aby bola pekna hodnota 🥰 som zvedava aka vyjde

anicka329
4. okt 2023

@larinka7765 a desiatkový test nemáš? Ja som večer dostala nejakú vnútornú horúčku, teplotu som zvýšenú nemala, ale celé telo mi úplne horelo, dúfam, že to neznamená nič zlé. A večer ma vždy začne bolieť brucho, cez deň nič, inak mňa nebolia ani prsia, to je tiež divné.

anicka329
4. okt 2023

@larinka7765 vôbec nás neotravuješ, na to je táto skupina, aby sme sa tu jedna druhú vypočuli a poradili. U nás to tiež nikto nevie 🙂 držte mi palce, o chvíľu pôjdem volať do roboty, že ešte neprídem, bojím sa reakcie mojej nadriadenej.

anicka329
4. okt 2023

@no_co_uz som zvedavá aj ja 😀

no_co_uz
4. okt 2023

@anicka329 ty mas krv az dalsi tyzden? Ja som mala pri jednom KETe na 13ty DPT 910, druhy KET tiez 13ty DPT 700...by som si teraz priala mat nad 1000..aspon teda vacsina zien mam pocit , ze ma nad 1000

larinka7765
4. okt 2023

@no_co_uz viem 😍 5.10. pamätám si a budem držať všetky palce aj na nohách 😍😍😍

larinka7765
4. okt 2023

ďakujem dievčatá ste veľmi zlaté 😍 že sa mám skym porozprávať 😍 ja keď si poviem že mi nič nie je že asi nič stoho tak ma potom začne bolieť bruško a kríže ako keby sa mi babetko ozvalo že ja som tuuu 🤣 ja som nikam nešlo 🤣

larinka7765
4. okt 2023

@anicka329 nemám desiatkovy, neskoro som sj všimla že e je to 25 🤦 ale objednala som si ten digitálny clear blue ale príde až v piatok tak potom v sobotu si pravim a uvidím 🙂

no_co_uz
4. okt 2023

@larinka7765 mne to tiez velmi pomaha v tie dni cakania sa porozpravat s niekym kto je na tej istej lodi a chape to vsetko , bavit sa o pocitoch , potencialnych priznakoch 🙂 ked uz nic ine tak aspon na sprijemnenie cakania

anicka329
4. okt 2023

@no_co_uz ja idem v pondelok na krv a na sono, chodím do Heliosu Martin, tam to takto robia.

no_co_uz
4. okt 2023

@anicka329 vazne? ze uz v pondelok aj sono? nieco uz mozu uvidiet?
u nas sa iba krv berie (potom tipujem, ze ma pondelok zavolaju zas aby bolo vidno ci ma rast hcg dobry progres) a na sono zvyknu objednat aj tak 2 tyzdne po pozitivnom HCG a to by uz potencialne malo byt srdiecko

anicka329
4. okt 2023

@no_co_uz no ja by som tiež bola radšej, keby sono robili až neskôr, podľa mňa nie je dobré, sa tam takto vŕtať už na začiatku, potom veľa žien aj krváca.

no_co_uz
4. okt 2023

@anicka329 no aj hlavne uvidia asi len zvysenu sliznicu..neviem ci tak skoro moze byt nieco vidiet - vraj az nad hcg min. 1000 je mozne nieco vidiet

anicka329
4. okt 2023

@no_co_uz u niektorých už vidno aj vak, ale u niektorých nie a potom sa zbytočne stresujú. Mali by to robiť min. po týždni od potvrdenia hcg, veď aj keď žena prirodzene otehotnie, tak ju hneď neobjednajú na sono.

no_co_uz
4. okt 2023

@anicka329 hej aj ja si myslim...aj bez takychto veci mame az az inych veci na stresovanie 😀

no_co_uz
4. okt 2023

@anicka329 ale moze to byt mozno dobre na zistenie napr. nejakeho potencialneho hematomu alebo tak...neviem