KET - september/október 2022
Ahojte, chystá sa niekto?
@misulkamirkova22 dufam ze budu dve čiaročky a držim palce velmy😊😊😊 realne je možnosť že ked si tehu tak budú viditelné už na ten 7 deň? Po kolkých dnoch od transferu test ukáže? Toto je vaš prví IVF? 😊
@cubos neviem či je možnosť každá žena je iná 😊 ale ja verím že budú // 😍 áno to je moje prvé ivf
Ahojte, ja sa k Vam uz pridam teraz aktualne nevysiel ket augustový tak hadam septembrový vyjde
@tanusenka treba verít 😍 a prajem nám všetkým žeby sme čoskoro si našli vsetke na testoch vytúžené //
Pridavam sa do skupiny, som 2 dni po ket. Je tu este niekto v takomto case?
Ahojte, v piatok som mala KET. Je to nas druhy pokus, v mesiaci 07 bol neuspesny. Minule som bola doma, ale teraz som sa rozhodla, ze pojdem do prace, aby som mala zamestnanu mysel.
@bayamacova drzim prsty nech vyjde 😉
@veruunkaa5 no ahoooj tak ako ? Ja som zatiaľ stále mega unavená 🙈 ale to môže byt aj s progesteronu no včera som skúsila test ale snehobiely bol verím tomu že to bolo ešte skoro 😊 tak teraz už netestujem až do krvi pre istotu
@stelush ja som dnes 6 dpt 😊
@bayamacova tak to sme na tom rovnako teda, tiez som bola v piatok 🙂
@misulkamirkova22 ja zatial iba 3dpt 🤦🏻♀️ vlecie sa to. Vcera vecer som mala take krce na pravej strane ze koniec tak uz som sa rozpravala s bruskom nech tam nerobi bordel, nech sa slusne sprava 😂 priatel sa smial 😄 inak tiez stale spim, zivam furt ale tiez predpokladam ze za to moze progesteron.
Ahojte tak akurat idem z centra, 15.9 zaciname stimulacie , koncom septembra naplanovany ET asi najskor, vraj som vhodny kandidat 🙂 . Je tu niekto kto je na tom podobne ako my? 🙂 inak este ak sa mozem opytat, dnes som teda v lekarni kupovala lieky, ake doplatky ste mali za liecbu? Lebo ja som ocakavala vyssiu sumu, podla toho co som vsade precitala.
@stelush a mozem sa opytat ake mas? Lebo ja som cakala nejake 400 eurove doplatky ale nedoplacala som nic. Len na blocku pise Uhradza ZP 168 eur za Meriofert a 22 eur za diphereline. Ci to potom neskor niekomu budem platit tie peniaze?😀ci ako? Lebo v lekarni som neplatila nic, len 23 eur za muzov Folandrol.
@misulkamirkova22 ahoj, mna stale sem tam pichne v bruchu, mam vsak bolestive prsia. Bolesti panvy a krížov stale pretrvavaju snad je to pozitivny znak ☺️

@cubos ja plánujem v utorok to bude 7dpt a môj ma vtedy narodeniny tak hádam to vyjde