icon

KET - september/október 2022

dorothy13
25. aug 2022

Ahojte, chystá sa niekto?

misulkamirkova22
3. sep 2022

@cubos ja plánujem v utorok to bude 7dpt a môj ma vtedy narodeniny tak hádam to vyjde

cubos
3. sep 2022

@misulkamirkova22 dufam ze budu dve čiaročky a držim palce velmy😊😊😊 realne je možnosť že ked si tehu tak budú viditelné už na ten 7 deň? Po kolkých dnoch od transferu test ukáže? Toto je vaš prví IVF? 😊

misulkamirkova22
3. sep 2022

@cubos neviem či je možnosť každá žena je iná 😊 ale ja verím že budú // 😍 áno to je moje prvé ivf

verkverk
Autor odpoveď zmazal
tanusenka
4. sep 2022

Ahojte, ja sa k Vam uz pridam teraz aktualne nevysiel ket augustový tak hadam septembrový vyjde

misulkamirkova22
4. sep 2022

@tanusenka treba verít 😍 a prajem nám všetkým žeby sme čoskoro si našli vsetke na testoch vytúžené //

stelush
4. sep 2022

Pridavam sa do skupiny, som 2 dni po ket. Je tu este niekto v takomto case?

verkverk
4. sep 2022

@stelush ja som sedem dní

stelush
4. sep 2022

@verkverk tak drzim palce 😊 aj sa citis nejak inak? Ja som bola prvy krat tak neviem ci je normalne ze necitim nic iba to ze ma naduva ale to skor pripisujem liekom....

verkverk
Autor odpoveď zmazal
stelush
4. sep 2022

@verkverk ja spim cele dni 😄 ale vraj je to z progesteronu. Dala som si tyzden dovolenky tak aspon dospim vsetko zameskane 😂 testovat ides skusit este pred krvou?

verkverk
Autor odpoveď zmazal
stelush
4. sep 2022

@verkverk aspon ti to cakanie rychlejsie prejde 😂 ja uz neviem co so sebou. Nie som zvyknuta nic nerobit a byt doma. Tak daj vediet teda ked otestujes 😊

verkverk
4. sep 2022

@stelush ja som po prvom chodila normálne do prace,hned na druhy den,tak tiez to utekalo 😂
Heej no soom zvedavá 😬

stelush
4. sep 2022

@verkverk ja som si povedala ze chcem klud, kedze v praci ho vela nemam. Viac ludi mi odporucalo aby som bola cele 2 tyzdne doma ale to by som uz nedala 😄

verkverk
4. sep 2022

@stelush to keby si videla teraz 🤦 malá furt po mne skáče,na ruky,fuurt čosi..ani v noci neviem spať,no des 😖

bayamacova
4. sep 2022

Ahojte, v piatok som mala KET. Je to nas druhy pokus, v mesiaci 07 bol neuspesny. Minule som bola doma, ale teraz som sa rozhodla, ze pojdem do prace, aby som mala zamestnanu mysel.

tanusenka
4. sep 2022

@bayamacova drzim prsty nech vyjde 😉

misulkamirkova22
5. sep 2022

@veruunkaa5 no ahoooj tak ako ? Ja som zatiaľ stále mega unavená 🙈 ale to môže byt aj s progesteronu no včera som skúsila test ale snehobiely bol verím tomu že to bolo ešte skoro 😊 tak teraz už netestujem až do krvi pre istotu

misulkamirkova22
5. sep 2022

@stelush ja som dnes 6 dpt 😊

stelush
5. sep 2022

@bayamacova tak to sme na tom rovnako teda, tiez som bola v piatok 🙂

stelush
5. sep 2022

@misulkamirkova22 ja zatial iba 3dpt 🤦🏻‍♀️ vlecie sa to. Vcera vecer som mala take krce na pravej strane ze koniec tak uz som sa rozpravala s bruskom nech tam nerobi bordel, nech sa slusne sprava 😂 priatel sa smial 😄 inak tiez stale spim, zivam furt ale tiez predpokladam ze za to moze progesteron.

saskia222
5. sep 2022

Ahojte tak akurat idem z centra, 15.9 zaciname stimulacie , koncom septembra naplanovany ET asi najskor, vraj som vhodny kandidat 🙂 . Je tu niekto kto je na tom podobne ako my? 🙂 inak este ak sa mozem opytat, dnes som teda v lekarni kupovala lieky, ake doplatky ste mali za liecbu? Lebo ja som ocakavala vyssiu sumu, podla toho co som vsade precitala.

stelush
5. sep 2022

@saskia222 tiez som si myslela ze to bude viac po prvej navsteve lekarne. A potom som na to dosla ked mi predpisovali dalsie a dalsie injekcie 😂 ale su rozne lieky. Su drahsie a su lacnejsie. Mne predpisali tie lacnejsie ale vraj to nema vplyv.

saskia222
5. sep 2022

@stelush a mozem sa opytat ake mas? Lebo ja som cakala nejake 400 eurove doplatky ale nedoplacala som nic. Len na blocku pise Uhradza ZP 168 eur za Meriofert a 22 eur za diphereline. Ci to potom neskor niekomu budem platit tie peniaze?😀ci ako? Lebo v lekarni som neplatila nic, len 23 eur za muzov Folandrol.

stelush
5. sep 2022

@saskia222 tak to netusim lebo ja som za Meriofert platila asi 50€ ci kolko. Uz si to nepamätam uplne. Menopur som mala tiez s cca takym istym doplatkom a potom Ovitrelle a Cetrotide. Viem ze som tam nechala nieco cez 250€ spolu

saskia222
5. sep 2022

@stelush ze to este urcite potom budem brat ine typy liekov dalej ano? No tak teda ok, sak uz nech to stoji co to stoji, len nech to stoji za to!

stelush
5. sep 2022

@saskia222 vsak samozrejme da uz clovek kolko je treba. Neviem ti poradit pretoze kazda ma stimulaciu nastavenu inak a kazda berie nieco ine a v inych davkach. Zalezi od diagnozy a aj od centra do akeho chodis.... Ja stale vravim, asi vedia co robia tak im do toho nekeciam 🤷🏻‍♀️😄

cubos
5. sep 2022

@saskia222 ahoj 😊 myslim si že doplacat už nebudeš za to čo si si už kúpila. Platí sa hned a teda automaticky sa prepočíta kolko poistovna uhradza a kolko ty 😊
Sice som nemala nikdy takú kúpu že neplatím nič ale mala som menšie poplatky, npr 5 eur bol najmenší... 😊

veruunkaa5
5. sep 2022

@misulkamirkova22 ahoj, mna stale sem tam pichne v bruchu, mam vsak bolestive prsia. Bolesti panvy a krížov stale pretrvavaju snad je to pozitivny znak ☺️