KET - september/október 2022
Ahojte, chystá sa niekto?
@misulkamirkova22 ooooo gratulujem 😍 velmi drzim palce nech sa krasne drzi 😊
@misulkamirkova22 blahozelam 🙂 aky mas test ? Robila si rano ci teraz ? Sudim podla toho ze si vravela ze vcera bol snehobiely
@veruunkaa5 teraz som robila lebo ráno som už nemala testy a pepino
@misulkamirkova22 nedalo mi to Tak som zbehla spraviť aj ja 😊 je tam druha ciarka, ale oveľa oveľa slabšia, skôr taký duch 👻 😊. Je to len 6 deň tak verím že zosilnie. Mám značku livsane
@veruunkaa5 určite zosilnie verím tomu a držím palce 😍
@misulkamirkova22 @veruunkaa5 gratulujem vam 😊 a prajem nech sa detičky udržia ☺️🤗
@verkverk dnes 7
@verkverk aj ja som dnes 7DPT a dnes som ale netestovala skúsim zajtra ❤️ No prekvapko na partnerove narodky vyšlo 😍
@misulkamirkova22 @veruunkaa5 blahozelaaam ❤️🥰
@saskia222 no tiez neviem ci nebudem cakat na dalsi cyklus 🙄 brucho ma boli ako pred ms, co je u mna normalne uz tak 3-4 dni pred a v piatok by som to mala dostat. Neviem ako to funguje, ci ten progesteron to ma pozdrzat, ci estrogen ci uz ktora tabletka 😂 alebo ich mozem dostat... No uz som zmätena z toho celeho
Ahojte zienky, ja som dnes prvý deň po KET. 😊… zatiaľ necítim žiadne zmeny, pekne oddychujem a teda čakám či sa ,,vifonke” ako ju vola môj muž bude u mna páčiť 🥰
@verkverk ano robila som včera aj dnes pomalinky ciarka silnie 🙂
@veruunkaa5 supeeeer
Baby krasne spravy tu davate 🙂 snad bude tento trend pokracovat
@veruunkaa5 tak super gratulujem aj mne čiarky silnejú každým dnom tak hádam to tak bude aj naďalej 😍 potom keď budes po kontrole daj vedieť
Dievčatá nic z toho. Asi biochemické slabunka ciakra, potom trosinku stmavla a dnes test biely.... Takze opäť nic z toho
@veruunkaa5 oooo tak to mi je ľúto 😩
Od vcera mam 38,5, zrazam paralenom…
@bayamacova a to už ste po vklade ? Lebo som čítala niekde že pri uhniezdneni môže byt zvýšená teplota
@veruunkaa5 to ma mrzi! Este to ale nemusi nic znamenat ci? Kedy mas ist na odber krvi?

@veruunkaa5 verím že áno ja mám to iste a dnes už bol aj test pozitívny tak hádam to dotiahneme do úspešného konca ❤️