KET - september/október 2022
Ahojte, chystá sa niekto?
@bayamacova no ja som na 6 DPT mala ducha a 5 DPT ešte bol test snehobiely …. Test si si robila ?
@misulkamirkova22 test som si este nerobila, minuly KET som testovala skoro (boli tam duchovia a potom nic z toho), teraz som si povedala, ze vydrzim aspon do 10 dna
@verkverk ja dnes v pohode akurát ma hlava dnes boli celý deň
@bayamacova tak držím palce 😍
@misulkamirkova22 dakujem🙂
Ahojte dievčatá, mňa mal čakať Ket niekedy 24septembra ,podľa mojich výpočtov. A dostala som kovid. Dnes pozitívny test. Cítim sa celkom ok,menzes má prísť zajtra... Myslíte ,že môžem ísť na ket? Samozrejme keď mi bude dobre.
Ahojte zeny idem si po radu. V stredu som mala ist na odber krvi co mal byt 1DC (mavam 25DC) a event zacat stimulacie. Dnes, 22DC, zacinam spinit. Nemyslim ze sa mi rozbehnu dnes, skor zajtra. Lenze zajtra je nedela, tym padom im budem volat pondelok co budem 2DC. Nevadi ak by dom stimulacie zacala od 2DC??? Ci sa mam snazit dovolat dnes/zajtra?
Ahojte žienky 🤗 ako sa máte? Ja som prvý deň po Ket 🙏😇
@ivonka121 u mňa tiež to isté a bolo to biochemické. Teraz je to trošku iné, len sem tam mám kŕče, deň vkladu som cítila riadne kŕče ale odvtedy ozaj len málo krát. Skôr by som povedala že som mega unavená. No testovať asi len pred odberom krvi. Nechcem sa zbytočne stresovať a hľadať tam dúšikov. Ty kedy ideš na odber? Skúsiš aj testnúť predtým? Držím ti palce 🤞🙏
@bambi112 koľko vkladov máš za sebou? A kde chodíš do car? Ja si spravím test v piatok. Po toľkých neúspechoch už nestresujem. Tento vklad som nastavená tak, že buď alebo. Aj v deň vkladu som bola úplne inak nastavená ako minulý mesiac. Minulý mesiac som bola presvedčená že to vyjde. Prvý krát v živote som mala na teste // a zrazu nič z toho. Mám ešte 9 zmrzliniek tak nestresujem. Budúci mesiac si dám už pauzu od toho všetkého. Neže by mi to bolo jedno či sa podarí ale po 12 rokoch už pomaly strácam nádej... A to som šialene pozitívny človek.
9DPT, su tam // 🙂

@misulkamirkova22 dnes je to 6DPT. Vyzera to na nejaku chorobu nie uhniezdovanie