KET v apríli 2022 - podporme sa
Dnes je to 6 do a vôbec nič necítim, ani prsia, ani spodok ...nič ..v utorok si chcem spraviť test...ale mám zle predtuchy
Ahojte baby, nám sa to trošku skomplikovalo ale predsa som na OPU bola. KET teda bude v máji.
Odobratých bolo 17 oocytov. Z toho 11 zrelých - z tých sa 10 oplodnilo správne. Dnes na tretí deň predĺženej kultivácie je z 10tich 7 ukážkových a vraj 3 trošku pomalšie ale nechávajú ich naďalej kultivovať,že majú potenciál 🙏
Myslíte, že pokračujeme dobre ?
@marinecka95 určite áno, pekne čísla ☺️mne zobrali 32, 20 zrelých, 19 sa oplodnilo, 3 deň sme mali len 12 a nakoniec ostalo 5 ...takže vo vašom prípade veľmi pekne sa držia, podľa mna
@88matulka88 fuuu tak to teda riadny počet 🙂
Ja verím, že sa udržia a vydržia do mrazenia 🙏
@bytcanka10 ja 11 den a uz asi od stredy ma boli brucho, krize, potom to prejde, potom zase. na nervy som z toho...
@marilliana ale fajn, dnes som si robila tiež test, čiaročka bola silnejšia, pobolieva ma podbrušie, tak neviem či je to dobre alebo zle....a ty ako? Niečo nové???
@ajla01 nic nove, len prosto brucho, krize, bolia, prestane to.a znova.zaludok ako na vode...
@marilliana s test si si este robila???
@ajla01 nie...mozno zajtra.al. v utorok.ako strasne ma natahuje to moje telo.
@marilliana tak si urob a daj potom vediet😊
@ajla01 bojim sa. takto mam este dva a pol dna nadej, ze snad....
@marilliana ja by som nevydržala....či už to budeš vedieť teraz alebo o dva dni....ťa obdivujem, že si toľko vydržala..
@bytcanka10 @ajla01 ahojte, tak som sa rozhodla, ze vydrzim do zajtra. MS neprisla, hoci teda ma poskrucalo, ako sa len dalo, vcera prvy den viacmenej v pohode. Zajtra idem na krv. Pocity nemam ziadne mimoriadne.
@marilliana kedy ti začali prvé príznaky? Ja som síce len 2 deň po, v pondelok som mala vklad...
@88matulka88 tak 5 - 6 dni po vklade uplne ako menstruacia, keby sa mala dostavit...
@marilliana ahoj, tak čo ako si dopadla??
@marilliana ahoj no ako si dopadla ? Držím palce silnooooo

@ajla01 a ako sa citis?