KET v marci 2021
Ahojte, chystá sa niekto na KET v marci?
@luckalukas_1 Ďakujem pekne si zlatá presne ako vravíš aj ja už po tom všetkom som rovnako nastavena s mužom sme už 16 rokov a mam 35 takže my sme už aj zvyknutý a tiež si budeme užívať ak by nie. Život ide ďalej. To mate krásne čísla. Nezáleží na číslach ale na kvalite prvý krát som mala 16 a len dve blastocistu na vklad. A druhy krát 6 a 4 Blastocisty.Tebe vkladajú všetkoaj tie menej vyvinute? Viem ze v niektorých centrách to robia. Ďakujem za podporu🍀🍀🍀
@luckalukas_1 Ahojcek držím dnes palce dúfam že sa bude dnes konať a ako sú na tom ostatne bublinky? Ja v pohode včera všetko v poriadku embryjko sa dobre rozmrazovanie tak už len dúfať ze sa mu tam bude po toľkých rokoch páčiť. ❤️😀
ahojte baby, tak mam za sebou prvy ET 🙏 snad uspesny
na krv mam ist uz o 11 dni, nieje to trochu skoro? 🤷 ja som pocitala s tym ze pojdem o 14 dni 😁 ako mne jedno, len ci tak skoro ukaze krv?
@luckalukas_1 Ja na krv ani nechodím naposledy ma zblbli ze to vyzerá super Maternica je krásna ze vypadá ze sa podarilo a nakoniec hcg 0. To je určite najpresnejšie zobrať krv. Ja som sa dohodla ze pokiaľ nebudem krvácať ze pôjdem na gynekológiu k svojmu. Tak sme skoro na rovnako ja včera ty dnes. Držímesi palce ❤️🍀🍀🍀Baby aj testujú ja už nie
@aluska1404 to mi je luto, vidim ze si si uz vytrpela dost 😕 preto verim ze to uz musi vyjst konecne!! 🍀🍀🍀
aj ja idem na krv k svojmu gyn. lebo CAR mam strasne daleko, potom uz len zavolam ze ako to dopadlo, ci sa ujalo alebo ideme do KET 🤞😁 musime verit
tych 7 co sa delilo pravidelne, tak prezili vsetky, 1 mi vlozili a ostatne sme dali mrazit 😊 o ostatne co boli pomalsie sa eozhodne zajtra, ze mozno sa spametaju, ale to uz vobec neriesim 👍
@luckalukas_1 Presne tak super veru máš pravdu ale aj tak napriek tomu nevzdávam😀 a to ešte boli aj iné zdravotné problémy. Ale to už je za mnou a som rada ze som pre teraz ZDRAVÁ.To je krásne číslo môžem sa spýtať koľko máš rokov? Lebo to mate naozaj veľký počet a to malo kedy sa podarí toľko mraziť aj kvalitné keď sú.
@aluska1404 no su zeny ktorym sa to podari az na XY pokus, hlavne treba bojovat a verit ze sa to podari 🙂
chvala bohu su 🔝 kvalita 1 🙏 ..mam 24 a ty?
@luckalukas_1 Tak to mladučká preto ešte rezerva super. Ja 35 a chodím do centra od 26
@aluska1404 fiha, tak mas za sebou dlhu cestu, myslim ze uz prisiel cas aby sa to konecne podarilo ❤️
@luckalukas_1 Veru tak dlhu dlhu cestu ale stále verím že sa podarí keď by som neverila už by som to všetko neabsolvovala.
Ahojte pripajam sa ako ste dopadli ja som dnes 3 den po ET je tu niekto na tom podobne?
@ingris prvé 3 dni som mala pichanie, inak nič. Dnes som robila test a je snehobiely, tak asi nič. Toto bol môj 4ty vklad. Už máme dve detičky. Vždy sa podaril čerstvý ET, ani prvý KET nevyšiel a asi ani teraz.
@ivanka0603 ja mam3 vklad ale 2KET z cerstych sa ujal ale neudrzalo sa z 2 KET mame synceka teraz uvidime. Este nemusi znamenat ze nie si tehotna mne pri malom ukazal test az na 8 den aj to bol duch.

@aluska1404 tak urcite treba dufat, nadej umiera posledna 🙏🙂 ale vsetko bude tak, ako ma byt.. kazdopadne ti velmi drzim palce🤞🍀🍀🍀 musi sa to konecne podarit!! ❤️ .. ja som sa na to tak nastavila, ze ked sa to nepodari, tak sa nic nedeje ved aj bez deti sa da zit, budeme s manzelom dvaja, tak ako aj doteraz a budeme si uzivat zivot vo dvojici 🤷😊
mala som 17 folykulov, 16 vajicok, 15 zrelych kt. sa podarilo oplodnit, a vcera na 3.den PK sa pravidelne delilo 7.. zvysne 8 sa vyvyjaju pomalsie, asi z nich nic nebude a pocitam este aj z tych zdravych 7 to dnes a zajtra niektore este vzda.. ja uz vidim take hororove scerane ze po pondelka mi na vklad neostane nic ani jedno 🙈