icon

KET v novembri 2018

silviavisz
25. okt 2018

Ahojte. Je tu niekto,kto planuje Ket teraz v novembri? Mohli by sme sa navzajom podporovat a vymienat rady a skusenosti. Ja buduci tyzden idem na USG a na zaklade toho uvidim,ci bude nasledovat ket. Ci mi narastie sliznica.

sevcikovaanna
2. nov 2018

Takze dnes po odbere ...kto ide buduci tyzden na vklad?

silviavisz
autor
2. nov 2018

@santine ahoj. Ja som mala folikul 22 mm a 2x15mm ,ale endometrium som mala iba 6 mm.teraz vecer som si tiez pichla pregnyl a vklad tiez buduci piatok ako ty 🙂 .tak budeme spolu testovat ;)

silviavisz
autor
2. nov 2018

@miska11115 jooj to som rada,tak sa len drzte 🙂 .planujes testovat skor ako pojdes na krv?

silviavisz
autor
2. nov 2018

@sevcikovaanna ahoj. Ja mam ket buduci piatok. Aky si mala odber?

miska11115
2. nov 2018

@silviavisz ano plánujem u utorok asi zacnem testovat to už budem 6 den čiže 7 den po ket tak uvidime teraz ma chytili neskutočne boliet kríže a progresteron neviem už z čoho

santine
2. nov 2018

@silviavisz no super, nie som v tom sama. Urcite ti endometrium este podrastie, este je cely tyzden 😉 Odkedy mas brat progesteron? Ja od nedele. Idem si pichnut ten HCG, vzdy mi to pichal muz, ale je cely tyzden prec, takze dnes to musim zvladnut sama. Podkozny tuk mam 😅 Som velmi rada, ze je tu tato skupinka 😇

silviavisz
autor
3. nov 2018

@santine tak podkozny tuk mam aj ja 😂 ,ale mne tiez pichal manzel.nastastie 🙂 .progesteron budem brat tiez od nedele,plus medrol a anopyrin. Anopyrin namiesto fraxiparin injekcii-som rada,ze nebudem mat dopichane brucho 🙂 . Progesteron budem brat asi rano peroralne,lebo este buduci tuzden do piatka budem chodit do prace,no a vecer samozrejme vaginalne.dufam,ze sa neznizi ucinok tych liekov.ty budes brat este aj ine lieky okrem progesteronu?

silviavisz
autor
3. nov 2018

@miska11115 ahoj .ako sa citis?mas este tie bolesti? Uz si mala vklad,mavala si take pocity?

sevcikovaanna
3. nov 2018

@silviavisz celkom fajn len vcera ma boleli vajecniky po odbere...tesis sa na vklad

miska11115
3. nov 2018

@silviavisz ahoj citim sa ze to zase nevyslo 1 den ket bolo hnede spinenie od vtedy nic a vcera tie bolesti krížov ale to pripisujem tomu že mendzes bojuje z progres...no mam dostat 9.11 prsia nebolia žiadne príznaky pri et som už 3 den po vklade vedela ze som tehu... prsia ma boleli nenormalne mala som ich ako kamen a aj teploty som mala no skoncilo to v 7 tt MA a teraz vobec nic to spinenie aj ked bolo hodinove a strasne malo ma odradilo verit lebo pri 1 ket som tiez spinila hoci az na 3 a 4 den po vklade to nevyslo a teraz 2 ket a hned den po spinenie hodinove asi tym špinenim odisli embria a bolesti ako vravim si myslim ze su z liekov lebo nimi odialujem ms ...dufaz ze si sa mas fajn

santine
3. nov 2018

@silviavisz som spokojna, inj som vcera zvladla lahko 😊 lebo toho som sa bala. Aj ja som v praci buduci tyzden, ale progestron budem radsej iba vkladat, ma tak menej negativnych ucinkov. Okrem toho ten Fraxiparin, lekar mi dal nizke davky, ze to moze trosku zvysit uspesnost. Este vezmem aspon do piatku lieky proti alergii, ktore beriem podla potreby.

santine
3. nov 2018

Zienky, ako prebieha KET alebo aj ET? Idem 1x. Je to na operacke bez anestezy, asi velmi rychlo, ale zaujima ma, co potom. Kolko vas nechali lezat, aky rezim ste mali potom.

santine
3. nov 2018

@miska11115 ahoj, to ma mrzi, ale pockaj este do 9.11., takto sa zbytocne trapis. Je pravda, ze niekedy zena vyciti co a ako, este predtym, nez to vedia zachytit testy v laboratoriu. Ale ver, ze je to ako ma byt. Ze dietatko raz budes mat ☺

silviavisz
autor
3. nov 2018

@miska11115 ked mas MS az 9.11. tak tie bolesti podla mna nebudu z toho.to by bolo prilis skoro,alebo si zvykla mat take podobne bolesti vzdy pred ms? Este to nevzdajaj je to este skoro. Kazde tehotenstvo je ine,niekto zeny maju bolesti prsnikov,napnute brucho, niektore zas ani nevedia ze su tehotne.na tie tehotenske priznaky by bolo este aj tak skoro,si myslim.len to nevzdavaj :*

silviavisz
autor
3. nov 2018

@santine preco ma progesteron menej vedlajsich ucinkov ked sa vklada?ja preto by som chcela buduci tyzden rano peroralne,lebo kedze budem chodit do prace,po vlozeni sa najlepsie lezi min 30 min aby to tak skoro "nevytieklo" a v praci si to nemozem dovolit. Po vklade ten dalsi tyzden budem mat dovcu to uz bude ine.budem viac lezat.

silviavisz
autor
3. nov 2018

@sevcikovaanna tesim len mam aj obavy.ci sa to zadari. Uz 3x som potratila vzdy na zaciatku,tskze vobec neviem ako to bude ked budem opat v tom.budem sa bat chodit aj na zachod :( .sle dufam no ze teraz to dotiahneme do konca.a ty ako?kedy mas vklad?

silviavisz
autor
3. nov 2018

@santine je to bez anestezy a je to bezbolestne.potom som lezala asi 30 min na opracke a potom dalsich 30 min na izbe. Po 1 et som prisla domov a som mala teploty,samozrejme sa nezadarilo hoci som vela lezala, po ket som sa setrila tiez ale menej lexala,mala som aj narodky tak som piekla,varila - zadarilo sa ale som potratila. Takze mozno je dobre nejak zamestnat svoju mysel a nemysliet stale na to.ja mam aj obavy ze mi z toho raz rajbne 😂 . Odkedy sa snazime a to je uz viac ako 8 rokov nepresiel den sby som na to nemyslela :(

miska11115
3. nov 2018

@silviavisz prave ze nemám taketo bolesti pred ms ale veľa píšu že progesteron to robí ja už neviem ved uvidíme ale dakujem za podporu držím vám všetkym prsty ps:😊😊😊😊drž sa

sevcikovaanna
3. nov 2018

@silviavisz
Takze mame 7 snad vsetky oplodnene preziju ...
Bojim sa ja som v 20 tt prisla o chlapceka a teraz je vo hviezdach ci to dobojujeme ...uz 3 roky sa nedari toto je 2ivf snad posledne ...mna zenie tuzba po dietatku...musime to vydrzat

miska11115
3. nov 2018

@sevcikovaanna to je super určite to vyjde 😊😊😊

santine
3. nov 2018

@silviavisz aha, bola som v tom, ze sa vstrebe a von sa neskor dostanu len pomocne latky, nikdy som nelezala. My skusame 3 roky a tiez mi to vzalo vela energie a casu, vela som citala, stale rozmyslala, co este urobit. Potom na 1 DC aj tyzden potom vzdy depka. Ale uz je to so mnou lepsie, dufam, ze bude co ma byt, snazim sa naladit pozitivne a prijat, co pride, alebo kto pride 🙂 Toto je nase prve IVF a asi aj posledne. My sme uz starsi a uz to aj citim, hlavne asi tak posledny polrok. Vy sa uz velmi dlho snazite... 😔 no ale, drzme si palce teraz 😀

adame_
4. nov 2018

@santine ahoj ahoj, idem na dalsu kontrolu v utorok , mala som endometrium 5mm, planovat sa da ze az ked je 6.. Mavam 31 dnovy cyklus takze ok.. Zvedava som, ratam ze tento tyzden ideme na ket 😉

drziiiiim palce, v piatok budem na vas mysliet 🙂

santine
5. nov 2018

@adame_ ahojky, dakujem a prajem ti zajtra dobre vysledky. Drzime si palce 🤗

santine
6. nov 2018

Ahojte. Nas KET sa odklada 😢. Mam herpes na tvari a tak to lekar aj embryolog odlozili. Na december. Uz sa to odklada treti cyklus 🙁. Ale budem vam drzat palce, nech vam to vsetkym vyjde.

silviavisz
autor
6. nov 2018

@santine joooj to mi je luto :( ale uvidis,v decembri sa to podari :*

silviavisz
autor
6. nov 2018

@miska11115 ahoj.zajtra teda testujes?drzim ti palce 🙂

silviavisz
autor
6. nov 2018

@sevcikovaanna je mi to luto,co ste museli prezit :( .ale tentokrat to vyjde , musi,uvidis. Na 3 ivf by si sa uz nedala? Nam je to nase prve,niekedy mam pocit ze by som isla hned na 2.ivf, niekedy zas,ze to necham a uvidim.este nie som az taka stara.ved 2x sa podarilo prirodzene.

miska11115
6. nov 2018

@silviavisz ahoj este nie radsej v piatok mam dostat ms tak v ten den testnem hned dam vediet ako som dopadla 😊😊😊😊

silviavisz
autor
6. nov 2018

@miska11115 budem cakat a drzat palce 🙂

misscelaneous
7. nov 2018

Ahojte, 16.11. zacinam stimulaciu, takze vklad, ak vsetko pojde ako po masle, bude sice v decembri, no nenasla som podobnu diskusiu na december 🙂 Mame s muzom skoro 4 rocnu dceru a 3 roky sa nam nedari surodenec. Takze vysnivany maly vekovy rozdiel nebude ... Sme po 2 neuspesnych IUI, prakticky mi funguje iba pravy vajecnik, na oboch PCOS a lavy vajcovod, takze sance su slabe. Ak nevyjde prvy pokus, odporucaju mi zase operaciu, vraj to vyzera, ze tekutina nahromadena v pravom vajcovode (je to tam pozuzovane a porozsirovane, proste ten vajcovod je na dva veci) vypusti tekutiny naraz a "vymyje" embryo.

Mam z toho celeho strasne zle pocity, ked zbadam tu kopu liekov a ihile v chladnicke, co mam zacat toho 16. brat, je mi zle, do placu, boli ma zaludok... jednoducho neviem, ci to chcem cele podstupovat a neznasam baby, co na ne chlap zmurkne a su tehotne :( Znova predoperacne a uspavanie a celkovo ... Neviem ci to sem patri, no povedzte mi, mam ist do toho, fakt to stoji za to? AKo sa citite po stimulaciach? Ake je odobratie vajicok? AKo dlho to trva? Mam dat "zvysne" zmrazit ci zopakovat stimulaciu ak to nevyjde?