KET v novembri 2023: Podporte sa v čakaní
Ahojte dievčatá, ste tu nejaké, ktoré idete na KET v novembri? Mohli by sme sa podporiť v čakaní.
My máme vklad naplánovaný na 2.11. Je to žiaľ už náš 6 vklad, no ako pri každom, vždy verím, že tentokrát to vyjde.
@sedmickasedem ja si myslím, že tak skoro mám aj kvôli tomu, že ak by to nevyšlo, vysadim všetky lieky čím skôr, tým že idem v riadenom cykle. Paradoxné aj keď nenávidím tie injekcie do brucha, dúfam, že ich tak skoro neprestanem pichať 🙃
Ahojte žienky, dnes - 13 deň od vkladu som bola na krv, doktor mi napísal mail, že HCG je primerane - 1315...je to málo či? Keď napisal primerane, tak asi možno primerane k dňu od vkladu...či? Vôbec nemám tušenia ako sa pohybujú tie hodnoty
@snazilkaxy hodnota je urcite v poriadku. Mne v CAR hovorili,ze na 14 DC cokolvek nad 100 je dobre.
@zuzana_1811 a ty si teraz pichas aké injekcie? Na čo sú dobre? Ja beriem len 3 krát denne Progestanelle a to je všetko. Tak ti prajem, nech ich pichas ešte dlho 😃 ja som si robila včera test kvôli Gonasi a boli tam viditeľný duch a dnes už skoro čistý test, je tam úplne mini pidi čiarka. Tak snáď už keď mi ukáže cez víkend niečo, budem vedieť, že je to na dobrej ceste ❤️ už sa len modliť
@barbor120 potom nám daj určite v pondelok vedieť ako si dopadla, držíme palce ❤️ presne, dopriala by som to každej jednej žene, ktorá úprimne túži po bábätku. My čo máme jedno dieťatko vieme, aká neskutočná láska to je, koľko lásky ti vie dať také malé stvorenie. My máme 4 ročného drobca, ale ten už veľmi túži po sestričke. Pýta sa ma na to denno denne 😊
@sedmickasedem tak verím, že tak ako slabla tá čiarka, bude aj silnieť. Veľmi držím palce 🩷
Ja si dávam oproti tebe pol lekárne 🤣
Prolutex 💉(progesterón) každé ráno sa pichá do brucha
Lenzetto (estrogén v spreji) 2x denne 2 streky na kožu
Lucetam 💊(tabletky na prekrvenie maternice) 2x denne 1 tabletka
Anopirin 💊 1 x denne užívala som už pred otehotnením preventívne
Estrofem💊 (estrogén) 4tabletky denne
Amelgen💊 (progesterón) 1 tabletka večer zo spodu
Clexane 💉- každý večer picham do brucha
A samozrejme vitamíny 🙃
A ako sa dnes cítiš? Je ti lepšie ako včera?
@snazilkaxy hcg mas krasne 🙂 vobec to nie je malo gratulujem
@snaxilkaxy tiež si myslím, že hodnoty hcg máš super. Pozri tabuľku na googli, v podstate keď máš 13 dní od vkladu a 5 dnove embryo, tak ma 18 dní a tam je také obrovské rozpätie, že sa nemáš prečo stresovať. Ty si to už len užívaj, už je dobre a bude už len lepšie 🫶
@zuzana_1811 ďakujem ❤️ pane bože, v polke som sa stratila 😃 tak ale keď to ma len o trošku zvýšiť šance, tak sa to všetko oplatí 😉 je toho riadne veľa, mne keď nastavili dlhy protokol a videla som všetky tie lieky, nemohla som uveriť tomu, že sa to všetko spotrebuje 🙈 pichla som si vyše 40 injekcii pred odberom, je to až neuveriteľne. Prvý krát som sa tak bála a nakoniec som si prišla ako vyštudovana sestricka 😃 ani jedna modrinka sa mi neurobila na bruchu. Všetko to stojí za to 😊 no ja sa dnes citim super, už aj to podbrusko ma tak neboli, tak som velice zvedavá, čo príde 😊 tebe je dnes ako?
Boze baby,dnes som bola na krvi na HCG v CAR a povedali ze do 15tej zavolaju výsledok a stale nic. V tej klientskej zone CAR na nete som si nasla zapisany odber krvi so vcerajsim datumom,miesto dnesnym.tak hadam to nejako nepopletu. Ked nezavolaju do 14.45 tam asi zavolam,vsak? Predsa zajtra je volno a vikend
@ivi222 ahoj, no ako si dopadla? 😊
@sedmickasedem porazit ma ide. Teraz som tam volala,maju v tom bordel!! Takze neviem nic.maju mi zavolat
@ivi222 no to je strašne niečo, človek ledva čaká a ešte toto…
@ivi222 to nemyslíš vážne, to čo tam dorobili?
@ivi222 a zavolali nakoniec?
@snazilkaxy to je krasna hodnota. Tuna tabulka je po ket 5dnovych
@sedmickasedem tak snáď budem vedieť výsledky už v pondelok ak nie,tak ozvem sa v utorok 😊
Zatiaľ sa držkajte vsetky 🫶
@sedmickasedem @snazilkaxy Tak si predstavte,ze do tej 15tej mi nikto nevolal! Volala som ja, samozrejme,ze som sa na prvýkrát nedovolala.. potom konecne mi to zdvihla recepcna a vravim jej,ze dnes som bola na odbere krvi na HCG a do 15tej hod.mi mali dat vysledok a nic. Tak sa chcem spýtať,ci uz je ten vysledok dostupny,alebo co.. a ona mi na to- No to takto nefunguje,vysledok nevolame,to si musite najst v tej klientskej zone. Vravim jej,no v klientskej zone mam len zapisany odber krvi,s chybnym datumom- vcera a nic viac. Preto ma zaujima,co to ma znamenať. A ona mi ze- a to kto vam povedal,ze bude sa vam volat? Hovorim,no sestrička ktora mi dnes brala krv!Tak zacala sa tam s niekým bavit a ze mi budu volat... No viete si predstaviť tie nervy moje!! Ja v robote a zrovna som nemohla uz hocikedy volat,ale stale som pozerala na mobil.
Az po chvili som volala s nejakou inou pani a ta mi oznamila " Gratulujem vam,ste tehotná! Máte krásnu hodnotu HCG 2888". No poviem vam,ze v tej chvili mi konecne padol kamen zo srdca,ale z tych nervov som sa ani tesit nevedela😂🙈 vravim jej,no ďakujem,ale uz som myslela,ze ste na mna zabudli. A ona mi,no mame tu toho strasne vela,obvolavame z 3 dni ci co.. tak potom nechápem,preco recepcna tvrdila ze oni vysledok nevolavaju.. akoze chapete ten chaos zase? Nastvalo ma to velmi,lebo pri každej príležitosti to centrum nieco pokaslalo a nebolito malickosti .ale chvalabohu,ze po všetkých tych strapaciach,je krasny výsledok😇😇no este stale sa bojim,predsa len ultrazvuk este nebol
A pytala som sa,ci sa mozem objednat uz ku svojmu gynekologovi na ultrazvuk. A na to mi neodpovedala,len hned povedala,ze to ma objedna ona a dala mi hned rychlo termin- 30.11. a bola som prekvapená,ze prvýkrát sa ma pytali,ci si chcem vybrat doktora na tu kontrolu.tak som sa zasmiala,ze tak to uz je teraz predsa uplne jedno😄ked doteraz som chodila vzdy k inemu... Takze som rada,ale zacinaju dalsie dva týždne trpnutia,ci bude vsetko ako ma.. hlavne ked mam neustaly stres kvoli zdravotným problemom rodicov😞no modlim sa,aby sme im po ultrazvuku mohli povedať tu krasnu správu 🙏🙏🙏♥️
@kuzlatko ďakujem ti veľmi pekne za pochopenie i za podporu♥️ozaj si to vazim,vidno,ze si si presla podobnou situaciou a preto si to vies,iked bohužiaľ, predstaviť.. momentálne mi pomaha,ked som s rodicmi. No za maminkou dnes len v nemocnici a k tatkovi sme sa teraz nastahovali,aspon do nedele,kym nepôjde do nemocnice aj tatko 😞to uz bude zase tazky den,ked ho pojdem odviest na hospitalizáciu na chemoterapiu na 3 dni 😔no musim si stale hovorit,ze uz musim mysliet aj na to,co mam v brusku 😇🙏iked tomu este asi ani neverim 🙂A tebe velmi drzim palce,aby sa zadarilo, určite si to zasluzite a urobite radost vsetkym v rodine😍
@sedmickasedem cítim sa dobre, aspoň fyzicky. Ináč je to riadne psycho toto. Včera som už musela odísť z domu bez mobilu, lebo nič iné nerobím, len sa sledujem a potom googlim. Mám z toho taký zvláštny pocit, raz mám pocit, že ma bolí podbruško a o hodinu mi to prejde, potom celý deň nič. Potom hľadám, či môžem byť v tom aj bez príznakov, no strašné. 🙃🙃
Dnes idem na chvíľku do práce, aj keď nemusím ale mňa si práca čaká, za mňa ju nikto nespraví, tak sa aspoň trošku odreagujem dúfam.
Ty si na tom dúfam lepšie 🫶 aký bol dnešný test? Už biely?
@zuzana_1811 vôbec sa netráp, lebo toto ako keby som o mne čítala. Som presne rovnaká, občas mám pocit, že mi z toho už preskakuje. Aj ja si všetko hľadám a čítam, aké pocity by som mala mať par dni po KET a podobne. Som z toho už zmagorena. 🤣 včera som sa cítila super a večer mi začali kŕče v bruchu nejak o 21hod. Aj dnes mám také mierne kŕče. Včera som mala skoro čisto biely test a dnes ráno slabý duch. Ale namýšľat si niečo dobre budem, až keď bude čiarka silnieť, lebo ja som už bola toľko krát sklamaná z testov, že im už neverím. 🤷♀️ dobre robíš, radšej sa nejak zamestnaj, ja som dnes chcela ísť s rodinkou na prechádzku a takéto počasie je vonku, katastrofa 😞
@zuzana_1811 ahoj, no ako si dnes dopadla? Všetko najlepšie k narodeninám 🥳😊
@sedmickasedem ďakujem krásne 😘
Nuž ale nedostala som taký darček ako som si priala, ale stále dúfam, že je ešte skoro.
A ty? Skúsila si?
@zuzana_1811 To je mi ľúto 🥺 ani ja som dnes neni úspešná. Bola som celá nešťastná, priateľ ma utesil, tiež tvrdí, že je skoro. Dohodli sme sa, že sa otestujem v utorok, tak uvidim, či sa niečo zmení.
@sedmickasedem To je odhodlanie, klobúk dolu 😉 ale ja som tak trošku nedočkavá a najradšej by som sa testovala každú hodinu 🤣 Ale úprimne som si myslela, že bude biely, zajtra to skúsim znovu 🙃
@zuzana_1811 no odhodlanie je, len aby som to vydržala 🤣 ale nie, musím vydržať, lebo to testovanie ma nejak znervoznuje. Len tam niečo hľadám. Určite mi daj vedieť, ako to bude vyzerať zajtra, držím ti moc palce 😊 ako sa cítiš inak? Ja si prídem strašne nafúknutá ako balón 🎈
@sedmickasedem Ja som tiež nafúknutá, ale to ja som z liekov, pretože som bola taká už pred vkladom. Asi mám trošku tlak v podbrušku, no neviem či si to len nenamýšľam. 🤪

@zuzana_1811 presne, mrle ma žerú a pritom, keď pracujem snívam práve o tom, nič nerobiť 😃 dúfam, aj ja, dnes tam bol taký duch, ale pekne bolo vidieť čiarku, tak snáď zajtra už ozaj bude čistý a nebude ma čiarka prenasledovať do toho 10teho dňa 🙈 ooo to máš super, že tiež takto skoro pôjdeš na krv. Neviem, čo to nedajú teda všade len na 10ty deň, veď to je už z krvi jasne 🤷♀️