Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahojte,,, dnes nám našli darkyňu vajíčok,,,, teraz čakám ako mi naplánujú cyklus a zosuladia s darkyňou, veľmi sa teším,,,,,,
Ahojte. Dievčatá z východu, ktoré ste boli na IVF v Brne, nemáte mail na Mudr. Urdzíka? Dávali ste mu schvaľovať žiadosť na poisťovňu? Idú mi papiere z Reprogenesisu, tam mi napísali kontakt len na Mudr. Petrenka a s Mudr. Urdzíkom vraj nemajú žiadne skúsenosti. Že si to mám radšej overiť na poisťovni.Mám VšZP, snáď mi to prejde, keď mi to schváli on. Ďakujem.
@87rusalka1 super aj ja idem tiez do darovanych 🙂
@87rusalka1 jasne .. ale za tvoje amh by som dala 2 roky zivota🙂 ale zial dolezitejsia je kvalita :( ... ale asi aj ja napokon mozno zvolim istotu s DV.... ppakovane MA nie je nic pre citlivejsie povahy :(
S tvojim amh som dva krat otehu :( ale nie stastne...
dnes som bola na vklade tak máme 5AA vložené! veľmi sa teším, lebo som ani nerátala že z 8 vajíčkom nám ostane dnes 5 embríí a z toho 4 hatchujuce blastocysty.
že mám jesť veľa ovocia, zeleniny, bielkovín, kyselinu listovú a snažiť sa na to nemyslieť🙂 tak ešte nejaké rady kočky čo už to máte za sebou?
@susanne08 vveeeeeeela ananasu,, ale ozaj vela. Ja som ho uz 3 dni pred vkladom a aj cca 3 dni po vklade. Kazdy den asi polovicu ananasu. A vtedy to vyslo.
@87rusalka1 ja mam tiez take amh a aj ked som mala blastocysty nikdy sa me nechytili na SK a v Brne som pri 2 stimulkach nemala ziadne vhodne vajicko tak na SK sa tvarili ze oplodnovali vsetky , aby si pytali peniaze podla sadzobnika. Lutujem , ze som nesla hned do Brna tak som stratila 3 roky co uz budem verit aspon darovanym🙂 drzim palce
@janula12345
@nila1111
@ika7
Ďakujem, Ananás som si práve dala, a vínko pijem deci už 3den pred vkladom.
baby uz s bolestou hlavy som sa zobudila, a cely den ma boli, pijem vodu,aj tu cinsku masticku mam, aj levadulovy olej do aromalampy, aj matovy. poobede bolo lepsie ale zase sa mi to vracia:/ aj vy ste to mali? môže to byť z toho utrogestran čo si dávam? 400 mg ráno a 400 mg večer.ďakujem
@susanne08 nie to nebude utrogestanom. Ja som mala migrenove stavy ale az neskor, ked uz bolo jasne ze som teho. Inak vela tehosiek ma migrenove stavy takze nedavaj silou mocou nic na to. Ber to ako pozitivum, ze mozno uz sa zavrtava. 🙂 drzim palceky. A papaj ten ananas
@janula12345 no ja mám občas také migrény, že dovi. tiež to beriem tak že sa zavrtava🙂 a nič som sinedala, dnes mi je super. hlava nebolí!
@laglag našťastie ho vkladám, lebo som čítala, že mali baby závrate, alebo boli veľmi ospalé.
Ahojte, rozhodla som sa pre RG a chodím k MUDr. Štelclovi. Mate niekto skúsenosť s darovanymi vajickami?
@nila1111 ahoj, zrejme áno... Ja som si zavolala na tel. číslo, čo je na ich stránke ohľadom konzultácie.. Ja som ani netušila, aký sú tam doktorky sa priznám to bol zásah do čierneho, ale som strašne rada, že mi odporučili práve jeho... Je super a verím ze sa to tento krát podarí, keďže už mám za sebou neúspešne 3 IVF cykly..
@lilly79 tak to si mala šťastie, ja som tam volala tiež pred letom, ale to sme rátali, že sa podarí inseminácia v Bratislave, a potom som volala asi v septembri a to už sa k nemu nedalo, tak hovorím, že chcem chlapa (zlá skúsenosť s doktorkou v gyn five) ale všetci sú tam super! ja som bola teraz v sobotu 23.03. ide to pomaly....ďakujem aj tebe.a kedy máte konzultáciu?

Ahojte dievcata, buduci mesiac zacinam stimulku v RG Brno, ked mi pridu papiere z poistovne mam si prist po injekcie a kupit ich mam priamo u nich. Robia problem ked im poviem ze 2 balenia gonalu mam svoje?