Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
@ivankalaco ďakujem, čim sa to blíži tým viac to akosi prežívam i keď sa snažím byť nad vecou.... Tak sa popýtam na tie bylinne guľôčky
@evelka81 ako mne dr povedal ze svojimi hormonmi mi ta cysta moze pomoct k uhniezdeniu, a vklad bol uspesny 🙂 pocas tehotenstva sa vstrebala alebo praskla to neviem ale uz tam nebola.... Dokonca na najblizsom sone u gynekologa uz nebola. Takze asi po vklade praskla. Tiez sme mali darovane vajicka 😉..... Zaciatkom maja sa chystame na ket...
@lilly79 Určite ti ich dajú, boli v cene.. neplatila som nič navyše.
@ivankalaco tak dostala som tie bylinkové tabletky, tam vo vnútri je taky sáčok ten si tam nechala alebo si ho vyhodila a koľko krát denne si ich užívala?
@lilly79 Ten som vyhodila.. myslím, že 3x denne po 8 guličiek..
ahojte dievcata.po dnesnom oznameni nesupechu 3.IVf v Helios MT,zacinam zvazovat kliniku v Brne. kedze uz som vyssieho veku a zaroven samoplatca, chcela by som vas velmi pekne poprosit o podelenie sa so skusenostami. mohli by ste mi odpovedat na povodne polozenu zakladnu otazku tejto debaty,teda: rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte,prosim. "
Zaujima ma najma porovnanie pre a proti jednotlivych klinik. Ci robia skor KET ci ET, ci robia aj cez vikendy, akych maju embryologov, ako je to s darcovskymi vajickami, cenove porovnanie, dvihanie telefonov a riesenie akutnych stavov a najma komplexny pristup k pacientovi s ohladom na rozne pridruzene diagnozy (napr. HIT, mutacie, problemy s cievami a a pod...) a podobne. za akukolvek odpoved velka vdaka.
možem sa aj ja opýtat, v CR ked už máme vyšši vek, sme už úplní samoplatci ? či máme na niečo ešte nárok aj cez poistovňu ? potrebujem výmenný lístok ako do slovenských CAR ? dakujem.
@nila1111 Do 39 rokov niečo hradí poisťovňa.. Ja som podstúpila IVF s DV v 44 rokoch a nepotrebovala som žiadny výmenný lístok a ani nič podobné..
@ivankalaco ahoj 🙂 , pytam sa len preto, ze v Ke po mne chceli poukaz od obvodnej gyn. A vytery plus dake odbery som nemusela platit. Aj na vysetrenie spermiogramu pytali odporucanie, hoci sme uz zan platili.
Drzim palceky ;) a tesim az nam ukazes pokladik ;)
Inak som sa objednala k stelclovi, zial volny je az v juni :(
Ahojte, chcem sa opýtať či v RG urobia IVF s DV pri zvýšených embryotoxyckých cytokýnoch? (Chceli sme už teraz m apríli ísť.) Máte skúsenosti? Mám brať Prednison 25 - 10dní potom znižovať spolu min. 6-8 týždňov liečba + mám aspirin. Ďakujem.
@bunka1 máš veľmi zle hodnoty? Ktoré cytokiny máš zvýšené? Ja som chodila tiež do ba a nasadila mi medrol. Výsledky cytokinov mi to len viac zhoršilo :( brala som to asi 4mesiace z toho 1mesiac som to vysadzala. Teraz v marci som šla do Nitry a tam mi doktorka povedala že síce moje hodnoty boli zvýšené ale určite nie až na take dávky medrolu :( mám stopku kvôli tomu, že mám len jedno jedine embryo a bojím sa ísť keď nie som ok. Teraz čakám na výsledky z Nitry a potom sa rozhodnem čo ďalej. Celé je to veľmi ťažké, skús sa opýtať v centre čo povedia, tiež ma to celkom zaujíma aký budú mat k tomu postoj. Držím palce hlavne nech prednison zaberie ✊🏻
@bunka1 podľa mna nie sú veľmi zle. Uvidis ako zaberie ten prednison. Ak budú výsledky horšie, hneď trvaj na tom aby liečbu zmenila a ak to pôjde k lepšiemu, tak chod do toho ivf. Ale skús predtým ešte poriešiť nejaké odbery, kontrolu či nemáš zápal ďasien, nejaký gynekologicky zápal, orl, alebo take dačo.
@ceklis Tak ja mám artritídu. Prednison 5 beriem už 15 rokov. Teraz mi ho iba zvýšila na 25. Okrem toho pri odberoch som mala veľkú bolesť krížov. Zápal. Na hematológii mi zistili že mi hrozí trombóza pri rizikových situáciách. To mám preventívne brať teraz aspirín. Inak som OK. Všetky ostatné výsledky sú negatívne.
@bunka1 inak vieš čo? Veď to ivf kľudne absolvujte, veď to je celé tiež veľmi časovo náročné a potom keď budú embryjka, tak skúsiš vklad a ostatne dáte zamraziť a budes potom riešiť ak náhodou prednison nezaberie. Ale asi do ivf by som išla aj teraz. Veď pokym nájdu darkynu, poriešia odber... to je aj na dva tri mesiace a dovtedy už budes mat výsledky z imuno 👍🏻
Ahojte, chcem sa spýtať aké ste mali pocity ci ste niektorá mala bolesti po ET. Kedy sa moze robiť najskôr test? Ako dlho sa uhniezduje embryo
@lilly79 ak patdnove embryo tak na ten 8.den uz mozes testnut, slabeho dusika. Radsej pockat ten 10.den, alebo oficialny ako ti povedali, a ist na krvicku aj.
Embryo sa uhniezdi tak za tie 2 dni zhruba po ET? ak je PK myslim..alebo uz aj na druhy den po ET, tazko povedat… bolesti, krce, nevolnost v podbrusku je bezne, aj slabucke krvacanie ruzovksaste sa vyskytuje ked sa zavrtava v maternici, ja som furt na 7.den mala ruzovkasty vytok, to bol iny stres, ale dobre znamenie ovsem ;)
Vela stastia! Mas dake priznaky teda? kolky si den po ET?

@lilly79 To nebol čaj, ale také bylinné guľôčky a užívala som ich 3x denne po 8 ks.. Áno v Reprogenesise.. Držím ti palce, aby sa všetko podarilo 🙂