icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

susanne08
7. jún 2019

@ceklis tak sa oplatilo počkať❤ tak veru je to zázrak, ešte si počkám na bábo ale tak už 1. trimester za sebou! určite bude všetko v poriadku🍀🤰

laglag
7. jún 2019

@ceklis super, gratulujem

ceklis
7. jún 2019

@laglag dakujem 😘

ceklis
7. jún 2019

Baby, tak hcg 2600 🙂

ikuska187
7. jún 2019

@ceklis ja som to tušila, že bude takéto krásne 😊🍀

ceklis
7. jún 2019

@ikuska187 😍 tak už sa teším na pondelok. Snáď tam niečo nájde 🙈

nila1111
7. jún 2019

@ceklis srdecne blahozelam, a velmi velmi sa tesim, ciselko je prekrasne, nexh pekne rastie a nech mas cim skor aj nevolnosti 😉
Ja mam prvu konzultaciu teraz v pondelok , stelc , tak sa bojim aj tesim zaroven.

ceklis
7. jún 2019

@nila1111 stelc je veľký sympos a každý hovorí, ze odborník ako svet. Neboj, určite niečo vymysli. Daj potom vedieť ako to dopadlo. Moc držím palce

ceklis
7. jún 2019

@ikuska187 ďakujem 🌹❤️ Budem na teba myslieť a držať silno najviac palce

mimika1973
7. jún 2019

@ceklis na kolky den? wow, to je krasne hcg! ;)

mimika1973
7. jún 2019

@ceklis no to budu asi dvojky! silna ciarka veru 🙂

mimika1973
7. jún 2019

@ikuska187 ty si po vklade? kedy mas testovat?

ceklis
7. jún 2019

@mimika1973 nebudú 🙂)) krv je na 13ty deň po vklade. Dakujeeem

evelka81
7. jún 2019

@ceklis ahoj cim ta pripravovali na ket? Mala si aj estrimax? Mne odpisali, ze nizke tsh mam 0.07 nie je pricinou neuspesneho vkladu a mam mierne naozaj hranicne zvysene cytokiny a na to , nechce davat prednison, ze viac skodi ako pomaha. Aj tak vyrovnam tsh na normu a potom pojdem na dalsi vklad.

ceklis
7. jún 2019

@evelka81 práveže chceli estrimaxom. Ja som nechcela, že nech skúsime jeden mesiac ako bude vyzerať výstelka a doktorka teda súhlasila a že keby náhodou bol nejaký dominantný folik, tak pichnem ovitrelle. Takze kvázi bez estrogénov som išla, bola som 2x na kontrole a podľa toho odsledovali ovu a bolo. Aj keď som ozaj že mala pochybnosti, lebo stále si myslím, že nerobili vklad na 5ty deň od ovu, ale až na 6ty, tak to celé dobre vyšlo. Ja si to stále ani neviem uvedomiť že sa aspoň toto podarilo. Uvidím čo v pondelok, či bude niečo vidieť 🙏🏻 Obrovský rešpekt mám pred tým všetkým čo a ako bude. Keď máš len mierne zvýšené cytokiny, skús tu serapeptazu či ako sa to píše, to by mohlo pomôcť.

ikuska187
7. jún 2019

@mimika1973 ešte nie som 😊

mimika1973
8. jún 2019

@ceklis ako vies, ze nebudu? 😉 To hcg mas super mega velke krasne! 😅

evelka81
9. jún 2019

@ceklis mne teraz maska MS 12 dni chcela som ist v july na vklad.Vies co pri darovanom cykle sme pichli inj na pozastavenie MS a tak vklad bol na vyse 25 den co dost divne et nevysiel. Zeraz cakam ci pridu zenske alebo ist gynekologovi. Lebo po neupechu prisli do 3 dni od vysadenia liekov. Ale nam tsh 0,07 tak mozno aj pre stitnu.

nila1111
9. jún 2019

@evelka81 to tsh je ozaj velmi nizke, urcite to s endokrinologom upravte a dovtedy si uzivaj leto 😉

laglag
9. jún 2019

@evelka81 ja som mala pred vkladom tsh 0,06. Potom mi doktorka upravila lieky, bábätko sa uchytilo sme 7tt, zajtra mám prvé výsledky z tsh po vklade tak som zvedavá ako sa to drzi

evelka81
9. jún 2019

@nila1111 Ahoj no nastalonto tak, ze mi davala zbytocne vysoke davky eutthyroxu 88 tak mi ho znizila na 75, lenze kedze ma moja obvodna upozornila ze su to dost vysoke davky tak som douzivala 75 a 88 som nasadila ked som sla na vklad, ale to uz som mala zly vysledok, ktory mi lekarka nezavolala pricom som ju prosila, ze idem na vklad. Tak som si sama este znizila davku na 50 lebo 75 som predsa brala a bolo mi prei nej dost zle. Meska mi teraz MS 12 dni neviem ci tym vykyvom tsh

evelka81
9. jún 2019

@laglag ahoj a kolko si brala a na kolko ti to upravila?

ceklis
9. jún 2019

@evelka81 aké si mala tsh keď ti dala take dávky? 😮 ja som mala pred rokom 3,7 a dal mi 50 a do 3mesiacov som mala tsh nejakých 1,3
Teraz som si tiež “sama” naordinovala 50euthyrox, lebo na hematologii mi robili tsh mesiac pred vkladom a mala som 2,7, tak som začala užívať 50mg. Myslíš že to tak rýchlo účinkuje? 🙈 ach jo, tieto veci mat všetky pod kontrolou je ozaj ťažké.
Držím silno palce nech sa to čím skôr upraví.

laglag
9. jún 2019

@evelka81 ja som brala najskôr 50ku a mala som tsh 8,9, začala som cvičiť a upravila mi dávku na 75ku, potom mi klesklo na 0,06 čo povedala že je aj cvičením aj liekmi, teraz užívam 5 razy do týždňa 75 a 2 dní polku tabletky, ale zase teraz necvicim, tak zajtra mám výsledky, uvidím koľko bude, dúfam že ideal

evelka81
9. jún 2019

@ceklis cize si si sama znizila davku? Vies co v odbornych clankoch som nasla , ze 6 tyzdnov trva, kym zabere liecba cize ak aj zmenime davku. Ty si tiez riesila cytokiny zvysene? cd3 IFN g mam 35.44 ma byt do 31.7 a cd4 TNF a mam 59.33 a ma byt do 55.4.
No len mne teraz meska aj MS 12 dni:( Neviem ci mam riesit tie cytokiny medrolo alebo prednisonom, ked v Brne nie su za . Z Brna mi napisali , ze ani nizke tsh nesuviselo s neuspechom, ze tam hra rolu T4 a tu mam v poriadku. Mam zlateho stafylocoka v nose tak asi aj on mi sposobuje tie cytokiny ale je mierne masivny tak mi nedali antibiotika

evelka81
9. jún 2019

@laglag aj ja cvicim to som neveela , ze aj toto na to posobi. Daj vediet ako si dopadla. No ja dam najskor tsh do normalu neviem co s cytokinmy a az potom pojdem na dalsi vklad.

evelka81
17. jún 2019

Dievcata tsh sa mi upravilo na 1,52 a prolaktin mam 16,61, ale menzes 48 den nikde :( bola som na gynde min tyzden , ze mam nizku sliznicu preto nikde Ms. Mam este pockat dva tyzdne ak nepride pichnu vyvolavacku. Pozrela som tu inj je to vlastne progesteron 30mg v jednej ampulke. Dala som si urogestan 2 tabletky 100 vkove , ale od spodu lebo na zakudok ich nemusim. Ci je lepsie ist na tu vyvolavacku?

ceklis
17. jún 2019

@ikuska187 ako? ✊🏻✊🏻✊🏻

lizbeth87
17. jún 2019

Pekny vecer, chcela by som sa opytat, ci niektora z Vas riesila problem s preplatenim liekov cez poistovnu. Nam nechcu preplatit liek Eigenorm, ze nie je u nas kategorizovany, ale v ziadosti o schvalenie bol napisany a liecbu nam schvalili

maci25
19. jún 2019

Ahojte, prosím Vás tie , ktoré ste absolvovali KET v Brne v ReproGenesis, kedy Vám oznámili presný čas vkladu ? Mne minulý týždeň koordinátorka poslala mail, že KET bude vo štvrtok 20.6. a čas upresnia... no čakala som a čakám a doteraz nič ☹ už som z toho na nervy. Partner má poobednú, takže mi vyvoláva stále či už odpísali, lebo sa tiež potrebuje v práci zariadiť . Písala som jej 2x mail dnes a neodpísala, tak teraz neviem, či nám chce dať vedieť zajtra v deň vkladu až? Vám to kedy oznamovali? Je to náš 1.KET, po neúspešnom ET, tak neviem či je toto normal postup ?