Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahojte, chcem Vas povzbudit, aby ste sa nevzdavali. My sme boli po 10 rokoch vdaka doktorovi Stelclovi uspesni. 3x neuspesne klasicke IVF na Slovensku + 2x neuspesne KET - vyhodene peniaze a nakoniec zabodoval SOFT IVF v Brne. S brani clostylu mi odobrali 5 vajicok. Uz som neverila ze to vyjde, bol to moj posledny pokus, kedze som mala 39 rokov prec. Pravdaze som si sama dala pred Brnom urobit vsetky mozne vysetrenia, aby som si bola ista, ze niekde inde nie je problem. Jedine, co mi nasli, bola porucha zrazanlivosti, tak som si cele tehotenstvo pichala fraxiparine. Mozno aj to pomohlo. Drzim palce.
ahojte! Dnes som bola na OPU. Mám jedno vajíčko. Sestrička po všetkom prišla za nami a povedala, že je všetko v poriadku. Ja som sa v tej rýchlosti nejak zabudla opýtať, či bola teda kvalita vajíčka dobrá, alebo sa to dozviem až zajtra v maili? akú máte skúsenosť vy? neviem, možno nad tým zbytočne veľa rozmýšľam a už si namýšľam, že vajíčko nebolo v poriadku...
@karinuska22 Mozem sa opytat a to si bola v tomto centre RG alebo v RF?
a gratulujem k krasnemu syncekovi ;)
@fatma1 dakujem, ja som bola v roku 2012 v Reprofite, ked doktor Stelcl robil este tam.
Ja ti verim,je to na nervy aj ja som takto trpla v auguste
Drzim palce len tak ďalej.
A daj mi vedieť.
A ktorý deň cyklu si mala opu?
@karinuska22 Aha, vlastne ano...on do RG presiel v 2015 dakedy..
No super,ako sa pekne delili
Tusim 2 deň by malo byť 4 bunkove a 3 den 8 bunkove
A kedy ides na vklad?
Mne sa tiež pomaly vyvíjalo a nakoniec na 4 den sa prestalo
Ze 4 den je kritický.
@anaba1 Ahoj, ja Ti odporucam ist do softu. Je vacsia sanca. Drzim palce.
Nas soft vysiel cca 950 eur v RF Brno. Neviem kolko pytaju za to teraz. V cene bola predlzena 5-dnova kultivacia a ISCI.
A este chcem poradit, aby ste sa na nieco ine zamerali a nemysleli na to, ci oplodnenie vyjde alebo nie a hlavne netesili sa dopredu, pretoze to sklamanie potom velmi boli. A na druhej strane, ked v nieco nedufate, tak ta radost je omnoho vacsia akoby ste to ocakavali. Ja som sa pokusila zamerat na nieco ine a uz som ani neverila ze to vyjde. Este som si hovorila, ze som zbytocne vyhodila dalsie peniaze a ze sa to aj tak nepodari. Dokonca som mala velmi tazky zapal priedusiek hned po vklade, tak som bola na 100% ista, ze embrya take nieco nemozu prezit. A z dvoch embryi jedno prezilo a uz nam tu vyse 2 rokov robi radost.
No super myslí pozityvne
@andy175 aj lienka mala na treti den 7 bunkove a uz jej visi na ciciku 😵 Takze urcite na ten 5.den to bude tutovka! Verime! 😵
@andy175 uz je v brusku? 😉
@mimika1973 áno, tak už iba čakať dva týždne....
@andy175 a v akom stadiu bolo ?
@mimika1973 časná blastocysta

@anaba1 ahoj,som na Teba myslela, ze ako Ti to dnes islo 🙂 hej clovek ma naozaj vacsi strach, som rada ze si to dala 🙂 to ma mrzi ze nebolo vajko ☹ nabuduce uz bude, s clostilom mozno nielen jedno 😉
Ako Ti da davkovanie uz vies?
Ja som mala klasicke ivf este na slovensku a zostali nam vtedy 2 mrazaciky, takze prvy KET bol presne ako doktor cchel s estrofemom ci ako sa to presne volalo a utrosom, to bolo cele zle po vklade 2 dni som dostala kramy...takze druhy som si vydupala nativ, odsledovali sme ovulku, nasadila som utros a po ovulke na 5 den bol vklad, vtedy sa chytilo, ale potom som zacala krvacat a bolo po....
Nie po native vRG som mala jedno vajko, to sa vkladalo na 5 den ale neujalo...tak sme isli do softu aby ich bolo viac, vysledok zostala jedna HB ta je v mrazaku a caka na svoju prilezitost 😀 a urcite pojdeme zase KET v native, ovulku mavam sliznica je bez liekov vyssia ako s liekmi, takze tak nejako 🙂