Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahojte doktor mi chce navrhnut erra test za 1000 eur ke to dost momohlo to niektorej?
@evelka81 co je erra test? Ja som bol nemame ziadny problem ja zdrava menzes jak hodinky ovulacia jak hodinky na den partner zdravy spermiogram v norme mali sme 5 AAA 2 x a ani jedno nevyslo podla mojho nazoru tahaju len peniaze este aj ked vedia ze poistovna preplati cast. Oba razy mi nevedel vlozit hned na prvy krat udajne nevedel sa hned do maternice trafit tak doniesli embryo netrafil sa zas ho vzali spat do inkubatora a nakoniec zas priniesli ked uz bol v maternici
@evelka81 - ahoj, ja som o tom pocula aj citala,len nepoznam nikoho kto by to absolvoval. Citala som ,ze to nema az taku vypovednu hodnotu,lebo ten test sa musi robit v inom cykle ako v KETovom. A kedze kazdy cyklus je iny, neda sa urobit vseobecny nazor, ze teraz v tomto mieste a case je dobre spravit transfer. V CR je to celkom popularne,ale ta uspesnost - no neviem, neviem. Ja mam podobnu situaciu , uz som mal 5 transferov a stale nic. Uz tiez neviem co riesit dalej, cakam na lekara co odporuci dalej. Keby si sa nahodou rozhodla na to ist, daj prosim vediet ci pomohlo.
@nikolajka2 tiez som to tak citala a asi zatial do toho nepojdem.Pisu mi dve kocky ci to pred par dnami absolvovali vyskedky pridu do 3 tyzdnov a az v dalsom cykle je vklad tak a jedna mi napisala, ze jej to nepomohlo
Dievcata ste tu niektora, ktorej sa nepodarilo uchytit ani darovane embryjko v reprogenesis?
Ahojte baby, išli ste niekto cez Dôveru? Mne sa zdá že nám hrozne malo preplatili, dnes nám to prislo po 3 mesiacoch
@laglag ahoj ja to práve riešim. A čakám na vyjadrenie. Ale pamätám si že keď som bola na svk tak to bolo dokopy max 1000€, takže zázraky nečakala i keď by to malo byt rovnaké. Stavilo ti na konci poslať tú konečnú Fa čo vydali v RG?
@adelka300518 no moja, nepreplatili nám lieky, lebo vraj som si ich mala vybrať v lekárni a nie na klinike. Písala som na kliniku a vraj doteraz to tak platilo. Teraz to riešim s doverou čo to má znamenať. Keď tak to podam na dohľad. Čakám znova na vyjadrenie Dôvery.
@petravep aj mne niečo také splietala do telefónu že mali byt z lekárne. Naschvál som ich brala u nich lebo mi povedali že inak to nepreplatia a poviem ti že boli riadne predražené. Polku liekov manžel omylom v lete zabudol v aute a museli sme ich vyhodiť tak som išla do lekárne na svk a za plnú cenu som ich u nás kúpila za polovicu. Veľmi má to naštvalo.
@adelka300518 a potom to ako v dôvere dopadlo? Ti poviem že aj ja som naštvaná, lebo to robí cca 500€
@laglag ani nežartuj, to je ozaj málo, ja čakám na vyjadrenie ešte
@adelka300518 ja som to myslela že podľa mojich výpočtov chýba ešte 500€, koľko už máš žiadosť o refund?
@laglag ahoj tak včera mi to poslali vyjadrenie a je tam 1025€ naspäť. Poslala som tam len tu FA kde boli i od nich lieky. Ale žiadne vyjadrenie čo koľko preplatili. Sumu ktorú sme uhrádzali my bolo 3000€ ale ja som Gonal od nich nebrala ale kupovala som ho na vlastné náklady na svk. Od nich som brala Luveris, ovitrelle a dipherelin

@evelka81 tie mutácie určite nie, aj antifosfolipidove protilátky. Ten PAI vyšiel aj mne, Drakulova povedala, že to blbosť, nezávazné. Ale, Drakulova mi povedala, mne vyšlo všetko negatívne, že keď budu opakovane neúspešne vklady, tak mam dojsť, že mi dá liečbu preventívne, čiže asi skôr týmto smerom ísť.