icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

lubica1979
29. júl 2016

Baby chcem Vás poprosiť o radu, čakám na schválenie žiadosti na preplatenie IVF, ale treba mi potvrdenie od klinického pracoviska. Bola niektorá z Vás si dať ju potvrdiť v Martine? Stačí ju tam poslať poštou alebo je potrebné tam ísť osobne. Ešte Vás chcem poprosiť dávali ste si žiadosť potvrdzovať aj obvodnému gynekológovi a dával Vám aj nejaké papiere o liečbe? Ďakujem Vám veľmi pekne.

cmudlo
9. aug 2016

Nemáte niektorá e-mail na Dr. Štelca?

erijan
10. aug 2016

Baby, mali ste niektora rozhadzany cyklus po IVF, teda ze ste zacali spinit skor ako bezne pred MS?

cmudlo
10. aug 2016

@fatma1 Ďakujem

dorotka2013
10. aug 2016

@erijan ja mam... Uz viac ako rok po ivf a dovtedy sice kratsie, ale pravidelne cykly, 24-26dni...a odvtedy 18-45...uplna hroooza 😯

erijan
10. aug 2016

@dorotka2013 fuuuuha...to fakt? Tak ja som nemala problem doteraz.. ale po tomto ivf soft...mi to pride akoby mi chcela prist MS podla datumu ako mala prist normalne po IVF...ale kedze po IVF som mala cyklus natiahnuty o tyzden kedze som brala utrogestan,prisla mi MS az o tyzden neskor... a tym.padom tato MS akoby sa chystala o tyzden skor...no ja neviem co to je :-/

dorotka2013
10. aug 2016

@erijan mozno pride teraz skor, a potom uz bude chodit normalne...predsa len sa musi telo spamatat, aj zo Softu... U mna to mozno sposobuje aj skoro kazdomesacna stimulka sliznice na KET, zial zatial neuspesna 😞...

erijan
10. aug 2016

@dorotka2013 ach jaj ☹ takze ty kazdy mesiac stimulujes na Ket? Preco kazdy mesiac? Nedari sa nastimulovat aku potrebuju alebo preco?

dorotka2013
10. aug 2016

@erijan v podstate ano... OPU bolo v marci 2015...odvtedy jediny ket v januari 2016, aj to bol nativ, uplna nahoda...a medzitym skoro kazdy cyklus novy pokus...stale nizka sliznica 😞... Teraz idem prvy krat do Brna, uvidime ci budu uspesnejsi...doteraz som chodila do BA...

erijan
10. aug 2016

@dorotka2013 aku nizku sliznicu mas? Nejde ti zvysit liekmi? ☹ a teraz ides do Brne na cele nove IVF?

silvinkabb
10. aug 2016

@dorotka2013 ja teda sa v tom az tak nevyznam, ale stimulovat sa moze iba ked si telo oddychne ci? mne tak vravela sestrica, ze najskor mozem tak za tri mesiace. kazdy mesiac si to ani neviem predstavit ☹

dorotka2013
10. aug 2016

@erijan ako kedy...v poslednej dobe okolo 5mm...no mam pocit ze cim dalej tym horsie, a cim viac liekov tym nizsia 😞... Ako pise @silvinkabb dala som si teraz od vsetkych liekov pauzu 2 cykly... A idem to skusit v Brne...teraz piatok pipelle a potom Extrahexal naplaste, tie na Slovensku nedostat, tak som zvedava ako zareagujem... A nejdem do noveho IVF, mame este 2 mrazacikov... Ja vlastne riesim vzdy len sliznicu...

silvinkabb
10. aug 2016

@dorotka2013 budem drzat palce 🙂

dorotka2013
10. aug 2016

@silvinkabb dakujeeeeem

erijan
10. aug 2016

@dorotka2013 aha, cize takto...a teraz ides do Brna aby ti nastimulovali sliznicu a potom pojdes na KET kde?

dorotka2013
10. aug 2016

@erijan do BA...tam mam mrazacikov 😉... Nestandartna spolupraca SR a CR 👍

erijan
11. aug 2016

@dorotka2013 tak potom fajn...snad to teraz uz vyjde 😉

lily311
11. aug 2016

@dorotka2013 V ISCARE si povedala, že ideš do Brna sa poradiť? Lebo ja tiež mám termín u Štelca v stredu, že čo ďalej z mrazáčikmi v ISCARE ale Lenke som to nepovedala.

silvinkabb
11. aug 2016

@lily311 nemusis hovorit. a inak ako s s nou spokojna?

dorotka2013
11. aug 2016

@lily311 nie, nehovorila som jej to... Boli sme tam a az potom, ked sme sa sami rozhodli co chceme urobit tak som sa bola s nou dohodnut... Teoreticky mozes nechat mrazacikov tam, skusit IVF v Brne s novymi embryjkami a ked by nahodou nevyslo tak sa vratit do BA... Zavisi od toho aky mate problem... Vela bab nechce embryjka z BA kebo si myslia ze nemaju dobru kvalitu, idu radsej do novych... Tym ze my riesime len sliznicu tak to skusime takto...mam len 2 mrazacikov, keby to nevyslo tak aj tak uz musim nove IVF...

andy175
16. aug 2016

Ahojte! neviete mi náhodou povedať, pracuje tento týždeň koordinátorka Klára Smičková???? Ďakujem.

nati26
16. aug 2016

@andy175 ahoj mala by byť v práci,lebo z dovolenky prišla minulý pondelok 😉

andy175
16. aug 2016

@nati26 ďakujem veľmi pekne. už mi odpísala... 🙂

nati26
16. aug 2016

@andy175 super mne ešte nie tak snáď sa mi ozve

petkazh
17. aug 2016

ahojte tak my mame termin na genetiku az v novembri :/ a vysledky tie budu az za dalsie dva mesiace...myslite ze sa bude dat riesit ivf aj bez tej genetiky ak by poistovna schvalila skor ved cakat do marca to je hrozne dlha doba :/

silvinkabb
17. aug 2016

@petkazh ja napriklad genetiku nejdem ani riesit. mas nejaky dovod nato?

erijan
18. aug 2016

@petkazh myslis zakladne geneticke vysetrenie, vysetrenie karyotipu? Alebo nejake specialne?

cmudlo
18. aug 2016

Takže baby ja sa hlásim...začíname...Dnes máme prvú Skype konzultáciu s MUDr. Štelclom. Dlho sme sa rozhodovali, či ostať v Reprofite alebo ísť do Reprogenesis...dokonca som aj oslovila MUDr. Koudelku, ale keďže je to už moje 8 ivf a 4 z nich boli v Reprofite a už tam nie je ani jeden z mojich lekárov, tak sme sa rozhodli pre Reprogenesis...Hádam to bude správna voľba a dopadne to podľa našich predstáv 🙊 A my budeme držať v náručí malý voňavý uzlíček 😍

petkazh
18. aug 2016

@silvinkabb
@erijan mame v rodine postihnute dieta a chcel vysetrit len moj karyotyp...ale tiez sa mi do toho nechce a ked sa aj nieco zisti tak to bude len dalsi stres a to cakanie ...nemam na to silu :/ a z tych vsetkych vysetreni mi uz sibe :/