Klinika ReproGenesis Brno
Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.
Ahojte tak nadej zhasla mam neg.test. je to hrozny pocit .,andrea
@zwalsh Ahoj, no som 11 den po ET a je to nerv raking cakat na vysledok. No test som si urobila a mam zatial slabeho ducha, no ja dufam ze to znaci pozitivnu odpoved a v utorok sa dozviem ci sa zahniezdilo aspon jedno. Velmi si prajem a modlim sa aby sa to podarilo. Mam za sebou 3 x IVF a toto bolo 4 ale mala som darcovske embryia. Drz palce a budem Vas informovat.
Dufam, ze pride anjelik aj ku mne, dala by som vsetko za male stvorenie v mojom zivote. 😲 🙂 😉
Ahojte, tak ako testiky? Drzime palce 🙂
Ahojte dievcata, tak je to tam testik bol pozitivny. Teraz len drzte palceky abz sa babo dobre uhniezdilo a zacalo rast 🙂
Ahojte dievčatá,tak som po ET 1 embryjka 🙂 dojmy mám z RG naozaj super...starostlivosť má vysokú úroveň..takže prosím držte palčeky .HCG z krvi mám 25.12.2014 😉
Ahojte tak dnes som otratila a je to strasne bolestive :(
@ikapo Zlaticko, velmi Ti drzime palce, aby si to zvladla, ja som veriaca a verim, ze Boh nam dava tazke chvile aby sme ziskali novu silu a skusenost aj ked niekedy nerozumieme preco a boli to..urcite Ti onedlho posle maly zazrak, drz sa a nestracaj nadej vieru a lasku v srdci..mne nevyslo uz druhe ivf teraz a kazdy vecer si opakujem toto: Boze daj mi silu a odvahu zmenit to co zmenit dokazem, prijat to co zmenit nemozem a mudrost rozoznat jedno od druheho...drz sa
NEMAM Merional,kto mate ?
Vsetkym uspesny rok 2015. Nech sa nam splnia nase sny a bocian donesie vytuzeny balicek.
Ahojte baby...ako tu čítam,tak všetky vrelo odporúčate túto kliniku....ja po tolkých nevydarených pokusoch na Slovensku som sa rozhodla skúsiť šťastie v Brne...len neviem ako to funguje,tie všetky kontroly...čítala som,že niektoré vyšetrenia vám robí vaša lekárka na Slovensku a potom ona posiela tie výsledky do Brna či ja....ak môžem poprosiť skúste mi niektorá napísať buď sem alebo do pošty niečo bližšie 🙂

@nagylac tak nech je vsetko ako ma byt. Drzim palceky