icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

zwalsh
28. nov 2014

@nagylac tak nech je vsetko ako ma byt. Drzim palceky

zwalsh
28. nov 2014

@angelk ahoj tak ako

ikapo
28. nov 2014

Dnes je 11 den po ET a testovala som 🙂 mam tam slabeho dusika 🙂. Drzte palce.

angelk
28. nov 2014

Ahojte tak nadej zhasla mam neg.test. je to hrozny pocit .,andrea

zwalsh
29. nov 2014

@angelk Andrejka to je mi veľmi ľúto. Trochu si oddýchni a skús znovu. Myslím na teba. Z

zwalsh
29. nov 2014

@ikapo supeeer, koľký deň po ET sa testuje? To čakanie musí byť hrozné. Toho sa celkom obávam ako sa to dá zvládnuť bez neustáleho myslenia na embryjko. Držím palce veľmi silno 😉

ikapo
29. nov 2014

@zwalsh Ahoj, no som 11 den po ET a je to nerv raking cakat na vysledok. No test som si urobila a mam zatial slabeho ducha, no ja dufam ze to znaci pozitivnu odpoved a v utorok sa dozviem ci sa zahniezdilo aspon jedno. Velmi si prajem a modlim sa aby sa to podarilo. Mam za sebou 3 x IVF a toto bolo 4 ale mala som darcovske embryia. Drz palce a budem Vas informovat.
Dufam, ze pride anjelik aj ku mne, dala by som vsetko za male stvorenie v mojom zivote. 😲 🙂 😉

nagylac
29. nov 2014

@angelk ľutujem ,a verím že nájdeš v sebe znova silu a ideš ďalej..

zwalsh
29. nov 2014

@ikapo tak Len pozitívne myslieť a predstavovať si ako rastie a uhniezďuje sa. Takže sa testuje už 11 deň po ET ? Videla som fotku, je tam pekná čiarka 🙂 aj na fotke ju je vidieť 🙂 tak pekne informuj nech nás pozitívne naladíš 🙂

nagylac
29. nov 2014

@ikapo potichúčky gratulujem 🙂 a prajem ti aby utorok bol najkrajší deň tvojho života 😉 budem čakať na info

zwalsh
1. dec 2014

@ikapo tak jak je? Držím palce na zajtra 🙂

dundul
5. dec 2014

Ahojte, tak ako testiky? Drzime palce 🙂

ikapo
6. dec 2014

Ahojte dievcata, tak je to tam testik bol pozitivny. Teraz len drzte palceky abz sa babo dobre uhniezdilo a zacalo rast 🙂

nagylac
7. dec 2014

@ikapo držíme palčeky ,ako len vládzeme 😀

dundul
8. dec 2014

@ikapo BLAHOŽELÁM 🙂

zwalsh
10. dec 2014

@ikapo ahoj myslim na teba a posielam pozdrav ;)

nagylac
15. dec 2014

Ahojte dievčatá,tak som po ET 1 embryjka 🙂 dojmy mám z RG naozaj super...starostlivosť má vysokú úroveň..takže prosím držte palčeky .HCG z krvi mám 25.12.2014 😉

zwalsh
16. dec 2014

@nagylac taaaakto silno držím 🙂 a už sa teším na vianočné prekvapenie. My sme posunuli vklad až na február lebo vychádzalo na začiatok januára ale tak blbo že by som to nestihla z práce. Držkajte sa.

ikapo
16. dec 2014

Ahojte tak dnes som otratila a je to strasne bolestive :(

zwalsh
16. dec 2014

@ikapo to je mi veľmi ľúto držkaj sa vyplač moja

candour
16. dec 2014

@ikapo Zlaticko, velmi Ti drzime palce, aby si to zvladla, ja som veriaca a verim, ze Boh nam dava tazke chvile aby sme ziskali novu silu a skusenost aj ked niekedy nerozumieme preco a boli to..urcite Ti onedlho posle maly zazrak, drz sa a nestracaj nadej vieru a lasku v srdci..mne nevyslo uz druhe ivf teraz a kazdy vecer si opakujem toto: Boze daj mi silu a odvahu zmenit to co zmenit dokazem, prijat to co zmenit nemozem a mudrost rozoznat jedno od druheho...drz sa

nagylac
17. dec 2014

@ikapo veľmi veľmi ľutujem 😢

ikapo
17. dec 2014

@candour dakujem za krasne slova 🙂

ivetahe
18. dec 2014

NEMAM Merional,kto mate ?

zwalsh
21. dec 2014

@nagylac ahoj dúfam ze sa ti darí dobre 😉 prosím tá po transfere si išla rovno domov alebo si tam ešte deň ostala? Vidím že si z Trebišova to je poriadna diaľka. Držkaj sa

nagylac
29. dec 2014

Ahojte dievčatá, no u nás sa vianočný zázrak nekonal 😢 ,nestresovala som, netestovala som zbytočne ,šetrila som sa ale HCG bolo negat.
@zwalsh po transfere som išla hned domov..
Prajem každému Šťastný nový rok a plnenie snov!Držím palce..

zwalsh
30. dec 2014

@nagylac je mi to ľúto 😉 je to škoda tak veľmi som ti držala palčeky. Myslím na teba 🙂 drž sa

angelk
1. jan 2015

@nagylac
Mrzi ma to je to smutne. Ja mam stale v dusi bolest a uz je to viac ako mesiac po neuspechu. Ale idem dalej hladam co by som mohla este spravit a potom pojdem po mrazaciky.

angelk
1. jan 2015

Vsetkym uspesny rok 2015. Nech sa nam splnia nase sny a bocian donesie vytuzeny balicek.

aqva
6. jan 2015

Ahojte baby...ako tu čítam,tak všetky vrelo odporúčate túto kliniku....ja po tolkých nevydarených pokusoch na Slovensku som sa rozhodla skúsiť šťastie v Brne...len neviem ako to funguje,tie všetky kontroly...čítala som,že niektoré vyšetrenia vám robí vaša lekárka na Slovensku a potom ona posiela tie výsledky do Brna či ja....ak môžem poprosiť skúste mi niektorá napísať buď sem alebo do pošty niečo bližšie 🙂