icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

silvia545
26. okt 2016

@gabika2015 ten Entizol je len na lekár.predpis ?normálne ma to zaujalo 😀inak je protizápalový sa mi zda a na viaceré diagnózy;no čo už keď sme všetky ako pokusné králiky 😂😂tak skúsim aj toto;stačí vybrať jedno balenie a kolko asi tak pred ketom to mám užívať ☺

silvia545
26. okt 2016

@nati26 ideš aj ty skúsiť ten Entizol ?mňa to tiez dosť zaujalo;bárs by to bolo to posledné a účinné čo vyskúšame ☺

gabika2015
26. okt 2016

@nati26 dakujem pekne 🙂

nati26
26. okt 2016

@silvinkabb dakujem vyskusam 😊

gabika2015
26. okt 2016

@silvia545 mne to predpisala zubna lekarka. Aj tuto sa pise cervenym pismom, ze je to len na lekarsky predpis> http://www.liekinfo.sk/liek-entizol-250-mg-tabl...
Ja som ten silny zapal zubov mala pred velkonocnymi sviatkami, 23.3., vtedy som to zacala uzivat a davala som si to len tyzden, potom ma uz bolesti nastastie presli. Na KET som isla 26.5. Aj lanovy olej alebo semienka odporucam, ma dobre protizapalove ucinky.
Dufam, ze som vam neporadila zle, to su len moje skusenosti. Treba sa urcite poradit s lekarom. Drzim palce 🙂

nati26
26. okt 2016

@silvia545 ak mi nepomoze urinal tak vyskusam to 😉

zus_ke
26. okt 2016

@silvinkabb
@gabika2015 dakujem kocky 🙂 dheu beriem od juna, v septembri som mala konecne prvy krat 2 vajka zrele... ale len jedno sa nam oplodnilo a to aj vlozili. ale neuchytilo sa mi to :( takze ja este skusim jedno maximalne 2 ivf s vlastnymi a ked nic tiez pojdem do darovanych..... inak dheu uzivaj aj dalej takze som zvedava 🙂

zoji79
27. okt 2016

Ahojte baby, chcem sa vás opýtať koľko vam vyšiel ivf s liekmi. Myslím teraz taký normálny, nie minimumku. Zdá sa mi, že sú o dosť drahší nez RF. Ďakujem. Môžete IP. 😊

silvia545
27. okt 2016

@gabika2015 aha nejak som tie červené písmenka prehliadla 😀nevadí; už mám liek doma;je aj na črev.infekcie či baktérie;mám s tým v poslednom čase problémy;aj keď mi robili stery a nič nenašli;tak skúsim ho aj tak;aj ja som ako ty chodiaca lekareň 😀😀

silvia545
27. okt 2016

@zoji79 ja keď som sa pýtala Marcela;ale na soft tak mi povedal;že ceny sú pomerne rovnaké ako v RF;že nie je tam citeĺný rozdieľ;ale normálna stimulka tak to neviem ☺

zoji79
27. okt 2016

@silvia545 Dakujem ti za odpoved.

Tak vacsinou pisete, ze je to cenovo rovnake ale nam to vychadza za trojnásobok ☹
Ale aj tak vam dakujem za info.

silvia545
28. okt 2016

@zoji79 fúha tak to je dosť 🙁hádam baby napíšu tie co mali normálnu stimulku co to stálo ☺

zus_ke
28. okt 2016

@zoji79 ahoj 🙂 ivf cyklus s transferom stoji 1000.. samozrejme, ze doplacas ak chces nieco navyse, ako embryoglue, AH a podobne 🙂 plus samozrejme lieky.. zalezi od toho ake mas a kolko a kde kupujes.... ja som mala recepty a kupovala som na SR, vyslo ma to cca 550 ( mala som merional a orgalutran )... ale vies si kupit aj v centre, len tam mi to prislo drahsie o nieco 🙂

silvinkabb
28. okt 2016

@zoji79 a co si vsetko ratala?

@zus_ke to je ale bez isci, pisci vsak?

nati26
28. okt 2016

@zus_ke ajoj ja som si všetky lieky zohnala tu na konikovi za 100e tak som dosť ušetrila ako keď som si v centre kupovala 😊

zus_ke
28. okt 2016

@silvinkabb ano, icsi 1-15 vajicok stoji 340 a potom za kazde dalsie vajko 40 🙂 a picsi 110 🙂 AH stoji 200, lepidlo 100 🙂

zus_ke
28. okt 2016

@nati26 jasne aj tak sa da, to je asi najlepsia moznost 🙂

nati26
28. okt 2016

@zus_ke presne tak a usetris dost peniazkov 😊

lubica1979
29. okt 2016

Ahojte, skúšala niektorá z Vás si robiť po ET ovulačné testy a vyšli Vám pozitívne a potvrdilo sa Vám to potom aj na tehu teste? neviem nakoľko sa dá ovu testom veriť.

gabika2015
1. nov 2016

@silvia545 dufam, ze Ti tie lieky pomozu 🙂 mne zachranili zivot, kazdu noc som revala od bolesti, a tieto velmi rychlo zaucinkovali. Citala som Tvoju otazku v druhej skupine. Ja som pri poslednom KET mala aj lepidlo, teda embyroglue, neviem, ci pomohlo ono, alebo nieco ine, ale chcela som vyskusat vsetko mozne. Uz mas aj datum vkladu?

silvia545
1. nov 2016

@gabika2015 dakujem 😉 ešte nemám presný dátum,ms má prísť okolo 16-17 novembra,ale myslím si,že asi niekedy prvý decemb.týždeň bude vychádzať vklad 🙂
no môj mm povedal,že sú to zbytočne vyhodené peniaze 😒 že ked sa má podariť,podarí sa aj bez toho 😉

gabika2015
1. nov 2016

@silvia545 mozno, ze ma pravdu. Najdolezitejsia je asi vyska sliznice a kvalita embryjka 🙂 Budem na Teba silno mysliet, aby to vyslo a aby ste dostali pekny darcek na Vianoce 🙂

silvia545
1. nov 2016

@gabika2015 ďakujem veľmi 😘dúfam,že sliznica bude aspoň 9 mm,musí byť ☺bol by to krásny darček po 16 rokoch snaženia sa o dieťatko 🙂teda uz bude 17 rokov čo sme spolu s priateĺom a celkovo sa snažíme ale 12 rokov ☺

dorotka2013
1. nov 2016

@silvia545 fuuuu...to je veru doba!!! Mne sa zdaju uz tie nase 4 roky nekonecne... Mozem sa opytat kolkate IVF absolvujes? A mas uz dieta? Ci o prve sa snazite?

silvia545
1. nov 2016

@dorotka2013 mám dcéru z prvého manželstva,manžel zomrel;keď mala dcérka necelých 5 rokov,a s priateĺom sme sa snažili najskôr prirodzene;potom gynek.nasadil clostil,nič,injekcie a zase nič,tak laparka a tam mi zistili odumreté vajíčkovody 🙁prvé ivf v roku 2009 biochem.druhe ivf úspešne,ale žiaľ synček nám krátko po narodení zomrel 😓 potom ďaľšie ivf biochem.a zase ďaľšie 2 ivf v RF,dokopy 5 ivf a tento pokus je už s darov.vajkami ☺

dorotka2013
1. nov 2016

@silvia545 no mas toho veru za sebou viac ako dost...obdivujem ta ze mas stale silu bojovat... Zelam ti aby bol tento pokus konecne uspesny 🙂... Vela stastia 🙏✊👍

boba245
2. nov 2016

@lubica1979 ahoj. Ja som po ET testovala ovulacnymi testami ale už nepamätám kolkaty deň po transfere. Asi až na 10ty a testy ukazovali 2 čiarky a následne na 14ty deň som robila tehu testy a boli pozitívne . No a teraz v druhom tehu keď mi meskal menzes 9 dni tiež som robila ovu testy najprv kedze mi ešte nejaké ostali z minula a tiež boli pozitívne a potom aj tehotenský ukázal tehu 🙂. Takze u mňa fungovali aj ovu testy

silvia545
2. nov 2016

@dorotka2013 ďakujem 😊keď mám pravdu povedať,niekedy fakt už nevládzem a mám toho dosť 🙁 už asi aj teraz idem do toho z posledných síl;ale sú tu aj babenky čo sa snažili dlhšie,vždy som ich obdivovala a boli môj vzor,pretože to nevzdali a dočkali sa svojho sna ☺🙂
Aj tebe prajem veľa šťastia 🍀🍀🍀a veľa síl každej jednej z nás;nech sa nám splnia naše sny 😘☺🙂

dorotka2013
2. nov 2016

@zoji79
@silvia545
@zus_ke koceny, citam ze ste tu riesili ceny IVF, ale nejakk sa v tom nevyznam... Viete mi prosim napisat v com a aky je rozdiel pri IVF cez poistovnu a bez poistovne? Co preplaca poistovna, co si platim sama... A potom aky je rozdiel medzi normalnou a minimalnou stimulaciou? Tiez myslim cenu a ukony?
Ja som zatial absolvovala 1 IVF tu na Slovensku... Teraz sme presli do Brna a pisala mi koordinatorka ze si mam vybrat, ale potrebovala by som viac informacii, ceny atd... Dakujem za kazdu odpoved, kludne aj IP...

silvinkabb
2. nov 2016

@silvia545 pripajam sa k dorotke ak mozete napiste sem
@zus_ke
@dorotka2013