icon

Klinika ReproGenesis Brno

blanka8574
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o tejto klinike. Máte už skúsenosti? Rozhodujem sa RF alebo ReproGenesis, poraďte.

lucia1906
7. dec 2018

@susanne08 To je čo za žiadosť? To čo si posielala Petrenkovi?

ikuska187
7. dec 2018

@lucia1906 áno, najprv to treba poslať Petrekovi, keď ti to on vráti, potom to pošleš do poisťovne.

adelka300518
7. dec 2018

@ikuska187 držím Vám baby moc moc palce

lucia1906
7. dec 2018

@ikuska187 a na kedy máš plánovaný IFV ?

lucia1906
7. dec 2018

@susanne08 Mne predbežne takto napísala sestrička čo budem užívať: 2x balení Menopuru ( v 1 balení 10 injekcí) a 1 balení Femary. Dle ultrazvuku dále Orgalutran a Ovitrelle.

susanne08
7. dec 2018

@ikuska187 muž má astenoterato tak to sa ešte poradíme. aj mne zoberú polyp, čiastočná kyretáž. tak sa ich po operácii spýtam či tam ešte nejaké našli a čo ďalej, no tak správu po operácii pošlem Koukalovi a som teda zvedavá. či sa bude robiť tá stimulácia a ak budeme čakať pôjdeme na dovolenku:D veď toto že mesiace utekajú a zrazu už je rok od potratu a nič.

ikuska187
7. dec 2018

@lucia1906 ja som bola na IVF už v septembri, vklad nebol, mal byť teraz KET, len zas stop kvôli polypu. 🙈🙈🙈

susanne08
7. dec 2018

@lucia1906 a ty máš aké AMH? no Ovitrelle mi ostal ešte z IUI z gynfiv tak ten mi netreba,ale tiež mi ho tam napísali. ja som žiadosť poslala 21.11. Petrenkovi.

lucia1906
7. dec 2018

@ikuska187 jejda...a to ich máte od vtedy zmrazené?

ikuska187
7. dec 2018

@susanne08 no keď máte tento nález, to si určite dajte MACS, hodne to zvýši šancu, že sa vyberie zdravá spermia. Ja som už mala mat IVF v júni, ale vtedy nakoniec bola hysteroskopia a ablacia 2 polypov. Jo pošleš správu Koukalovi - tak ako ja a stimulka najskôr po 2 cykloch. IVF som mala v septembri. Aj teraz mu mam poslať správu, ale sám povedal, ze vhodnejšie po 3 cykloch vklad, ale gyndoska, že pre istotu by to malo byt po 4, tak sa ešte rozhodnem. Tam ide o to, aby sliznica bola schopná prijať embryo, ako jasne, vždy sa nájdu baby, čo aj po klasickom kyrete otehotneju aj skôr a donosia, ale keď je riziko, že eee, tak to nechcem riskovať. 😊 A moja gyndoska už frflotala, že až taky problém v tom polype nevidí, no som zvedavá, či by si ona dala embryo po tom všetkom do takého terénu vložiť.

lucia1906
7. dec 2018

@susanne08 myslím 0,8 to bolo

ikuska187
7. dec 2018

@lucia1906 áno áno, spinkaju v mraze 😊😊😊 čakajú na svoju šancu zabojovať 😊😊😊

lucia1906
7. dec 2018

@ikuska187 a po stimulacii si mala kolko vajíčok vtedy? Ja po dlhom protokole len 3.

ikuska187
7. dec 2018

@lucia1906 ja mam PCOS, AMH 10,5, čiže ja mozem mat iba soft, mala som 6 vajíčok, oplodnili sa všetky, predĺženú kultivaciu dali na HB 4 embrya, po genetickom vyšetrení mame 2 ok embrya na vklad. A nikdy nejde o počet, ale kvalitu, ja verím tomu, že inde by som behala s OHSS po svete a odobratymi 30 (nekvalitnými) vajíčkami - ako často čítam. 3 je úplne k číslo, tým sa nestresuj 😊😊😊. A predtým si kde chodila?

lucia1906
7. dec 2018

@ikuska187 Repromedica. Tiež sme mali predlženu kultivaciu. Z tých troch potom ostalo len jedno a to mi vkladali.

ikuska187
7. dec 2018

@lucia1906 a teraz idete do softu?

lucia1906
7. dec 2018

@ikuska187 Koukal povedal že ani dlhým protokolom viac vajíčok zo mna nikto nedostane. Ja si nemyslím ale tak hádam on vie čo robí.....

susanne08
7. dec 2018

@ikuska187 no presne gyn múdra keby to mala všetko prežiť tak by inak rozmýšľala. Uvidíš keď ti spravia kontrolný ultrazvuk co ti povedia, ale tiež sa ti to naťahuje, kto skúša našu trpezlivosť.... . Len mi teraz nie je jasné, či aj ta stimulácia bude až po 2-3 cykloch. Lebo ak áno no tak nemá význam hneď posielať žiadosť do poisťovne keď to platí 6 mesiacov?

ikuska187
7. dec 2018

@lucia1906 samozrejme, že vie, treba dôverovať. Ono možno by sa aj urodilo viac vajíčok, ale ide fakt o tu kvalitu.

ikuska187
7. dec 2018

@susanne08 no podľa mňa ano, ja som sa mala ohlásiť na kontrolu po 2 MS od hysteroskpie, 25. DC som tam vtedy bola na kontrole a potom, keď došla 3MS po hysteroskopii som stimulovala.

szkatuska
10. dec 2018

@evelka81 Ahoj! Ja mám 42, prvy kràt idem na umelé oplodnenie (uz mám syna 15rocneho) ale este neviem kam. Ci do Ba alebo do Brna. Ako casto treba chodit na kliniku ?? Ci sa s nimi dá dohodnút riesit cez telefón ,mail, kedze som zo Slovenska....

szkatuska
10. dec 2018

Ahojte dievcata! Som nová v skupine a aj neskúsená 😊. Neviem ako sa mam rozhodnut ci Brno alebo BA. Uz mám 42 a raz sa mi uz podarilo otehotniet, mám 15rocneho syna.😍. Poradte mi prosím, kam màm íst??? Som uz zúfalá...... Brno je dost daleko ... ako riesite vysetrenia, ultrazvuky? Za kazdym cestujete do Brna?? Alebo ste PN ??

szkatuska
10. dec 2018

@dundul Ahoj! Gratulujem! Ak smiem vediet, u kt.doktora si bola??

ketty11
10. dec 2018

@szkatuska Ahoj, určite Brno 🙂 Ultrazvuky mozes aj na SK. Zalezi na tebe ako si zariadis.

dundul
10. dec 2018

@szkatuska najprv MUDr. Vrana, potom MUDr. Koukal tam su super vsetci, vsetko krasne vysvetlia, a hlavne hovoria na rovinu, co sa mne osobne paci, mojou jedinou podmienkou bolo, aby to nebola zena (nemam dobru skusenost so zenami gyn.)
A aj keby nam to nevyslo, na Slovensko by som uz nesla, tam je to o inom, zaujimaju sa o tvoj problem a nie o peniaze, neprodukujes mnozstva embryi a nevies co je potom s nimi 😲 tam aj z jedneho je babo. ak chces vediet viac kludne napis spravu, rada zodpoviem 😉
Ja som cestovala na vyber a potom na vklad, vsetko som si poriesila u svojho gyn. a komunikovala SMS alebo emailom, PN som bola po vklade.

gabuska0608
10. dec 2018

@szkatuska ahoj ja mám 43 a práve dnes sme boli na 1konzultacii v Brne u Koukala, ja som nemala s cim porovnávať nakoľko bola to celkovo prvá návšteva v CARe . Ale odchádzali sme odtiaľ z pocitom,že nič nieje stratené a dá sa to riešiť 😉.

szkatuska
11. dec 2018

@gabuska0608 Kolko si cakala na termín? Aj Ta hned vysetril? A co navrhol??

szkatuska
11. dec 2018

@ketty11 dakujem Ti za odpoved!! Ty si bola u koho??

szkatuska
11. dec 2018

@dundul Dakujem Ti za info!! Urcite sa Ti este ozvem!!😉

szkatuska
11. dec 2018

@gabuska0608 mozno hlúpa otázka, ale Dr. Koukal je čech?