icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

ragaca
8. aug 2019

@fialka1318 ja v gynfiv

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
ragaca
8. aug 2019

@fialka1318 no ja svoje vajicka nemam takze ja som ani inekcie nebrala.ja mam vseto od darcov.

fialka1318
9. aug 2019

@ragaca aha tak to som nevedela 🙂 tak to je potom ok 🙂 uz len dufat ze sa rychlo delili a ze sa uhniezdili 🙂 chces dvojcatka? 😉 bolo to drahe od darcov?

ragaca
9. aug 2019

@fialka1318 no laboranka co snami hovorila pred vkladom vravela ze sa rychlo delili totych viac buniek.ak sa uhniezdili co dufam lebo ani nespinim ani nekrvacam..aj dvojicky by som prijala mne to nevadi.no ja som bola uz ako samoplatitel ze uz mam 41 rokov.takze mna to vyslo do 4000 eur

fialka1318
9. aug 2019

@ragaca hm dost penazi ale tak stoji to zato ked ceme mat babenko 🙂 drzim ti strasne prsteky nech potesis dobrou spravou a vysokym hcg 🙂 nemusis krvacat 🙂 a ako sa citis? Aj mas nejake priznaky? Je to tvoje prve ivf ci? Uz mas aj nejake deticky? 🙂 teda ak smiem vediet 🙂

ragaca
9. aug 2019

@fialka1318 nemam deticky este.je to moje prve ivf len mam naliate prsia byvam ospala a casto chodim cikat a ma aj pod bruchom obcas poboli ako pred menstruaciou.ak sa to da pobedat ze su to priznaky a obcas ked nieco ziem ma pali zaha co som nemavala.

fialka1318
9. aug 2019

@ragaca hm mne sa tiez naliali prsia a chodila som casto curat a aj chodim do teraz 😉 ja som tiez po ivf a tiez cakam prve 😉 tak velmi ti to prajem nech sa obe bublinky ukazu 🙂 ja som sa tiez snazila nestresovat po vklade ale dajak s nedarilo od 9teho dna som testovala kazdy druhy den lebo uz som nevydrzala 🙂 ale tak manzel ma pravdu ze by sisa len stresovala ved dolezita je az krv 🙂 je to dobre ze mas take pevne nervy ze netestujes 🙂 inak mas ciste tehotenske priznaky 🙂 drzim prsteky 🙂

ragaca
9. aug 2019

@fialka1318 to je to ze aj co som si robila 5 den a 7 den test tak nic tam neni este to mam aj odfotene v mobile a studujem to ci tam neni ani trochu vidiet nieco.ale asi nic .tak som to prestala skumat.aj ja ti drzim palce nech to dobre dopadne

regina24
9. aug 2019

@ragaca držím palce aby to vyšlo.

fialka1318
9. aug 2019

@ragaca hm to vsetko zalezi od toho kedy za uhniezdilo niekedy blastocysta putuje dlhsie v maternici kym sa uhniezdi a tym zacne produkovat neskor hcg 😉 cize nic nie je stratene a malinke by mohli ukazat ciarocku az 12-14 den 😉 ale to uz pojdes na krvicku a ja verim ze bude pozitivna ked mas take priznaky 😉

ragaca
9. aug 2019

@fialka1318 urcite potom dam vediet ako som dopadla

zuzu1994
9. aug 2019

@ragaca ja som na tom rovnako tiez cakam dnes som 7 po ket a test biely :(

fialka1318
9. aug 2019

@ragaca drzim ti velmi prsteky aby bolo vsetko ok 🙂

ragaca
9. aug 2019

@zuzu1994 ahoj aj si budes este robit test alebo uz radsej nie.

ragaca
9. aug 2019

@fialka1318 dakujem

zuzu1994
9. aug 2019

@ragaca fuha neviem uz :(

ragaca
10. aug 2019

Baby dnes rano sa zobudim stakou migrenou a bolestou hlavy a brucha a este mi aj od zalutka nejak zle.a to nehovorim o prsiach ako bolia po boku najme.

fialka1318
10. aug 2019

@ragaca tak to mas riadne priznaky 🙂 ja by som asi nevydrzala s testovanim ked by som mala take priznaky 😉 ja by som si sla kupit aj tak a urobila 😀 hh drzim prsteky kedy ides na hcg? 🙂

ragaca
10. aug 2019

@fialka1318 idem az v utorok .

mims1520
10. aug 2019

@ragaca urob test. Máš všetko čo my. Nemôže to byt nič iné ako tehotenstvo

fialka1318
10. aug 2019

@ragaca hm manzel ti mohol aspon jeden test s dvoma pruzkami dovolit 🙂 ved uz aj tam o tri dni ides na krv 🙂 ale podla mna uz tam budu dve ciarky ked mas take priznaky 🙂 vtedy ked si testila bolo podla mna este skoro na test ale dneska si uz 11dpt tak uz by tam urcite boli 😉 ale ak nechces a chces sa nechat prekvapit na hcg tak je to na tebe 🙂 len ja by som asi salela kebyze nwm dopredu ze co a ako 😀

ragaca
10. aug 2019

@fialka1318 ja viem .mala mi ist kupit vcera manzelova neterka do lekarne kupit nenapadne a este nedosla tak cakam ze mi dnes donese nejaky testik dufam

fialka1318
10. aug 2019

@ragaca hh je to na tebe 😉 ze ci chces este testovat alebo pockas do krvi 🙂 hh ale ja pisem za seba ze kebyze mam take priznaky by som salela a robila testy 😉 hlavne ti drzim prsteky 🙂 nech to vyjde aby ste sa tesili z babeniek 🙂

ragaca
10. aug 2019

@fialka1318 a mozem mat ine hcg v moci ako v krvy?

fialka1318
10. aug 2019

@ragaca urcite nie ze mozes ale budes mat ine hcg ved babenko ked zacne produkovat hcg tak sa kazdy druhy den zdvojnasobuje 🙂 a v moci ti neukaze presnu hodnotu ze kolko mas lebo testy su ciarkovo nastavene 🙂 v krvi ti ukaze presne cislo ja som mala na 13dpt hcg 628 😉 urcite ak by ti nahodou test neukazal ciarky tak cakaj do krvi lebo kazde babo produkuje ine hodnoty hcg a inou rychlostou 🙂 krv je najdolezitejsia 🙂 ale urcite daj vediet ci si si robila testik 😉 ja verim ze tam ciarocka bude lebo priznaky mas 😉 treba len verit a hadkaj hlavne s manzelom brusko aby sa babatku pacilo v brusku 🙂

ragaca
10. aug 2019

@fialka1318 skusim si rano urobit.ale dam potom vediet

ragaca
11. aug 2019

Norobila som si teraz test a je cisty ako lalia iba jedna ciarka.nechapem.uz zacinam o tom silno pochibovat.henten hore asi nechce aby bolo babo

regina24
11. aug 2019

@ragaca testik ste si robili ráno ? Ráno je najviac hcg .
Ale ešte nestrácajte nádej ,nestresujte sa počkajte kým pôjdete dr testy nie sú sto precentne.
A zostalo vám aj ďalšie embrijka?
Držím palce

ragaca
11. aug 2019

@regina24 hej rano aj vcera poobede som si robila tam sa mi zdalo ze tam nieco vidim slabe a dnes rano tam nic.mozem poslat aby si videla a povedala svoj nazor.