icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

mims1520
11. aug 2019

@fialka1318 ja mám fakt každý boží deň bolesti hlavy. Pól dňa vkuse . Buď s bolesťou vstávam alebo zaspavam. Vôbec neviem prečo, či kvôli tomu že je vonku teplo (snažím sa ale veľa piť a doma mame klímu takze sa “neprehrievam”) alebo či kvôli tehotenstvu. Ale kým to znamená niečo dobre tak mi to vôbec nevadí

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
ragaca
11. aug 2019

Ten ultrogestan tak nejak mozem vkladat ale mozem aj zapijat vodou pitala som sa na to ked mi vkladali blatocysty .

ragaca
11. aug 2019

Toto je ten test co som spomynala skusila som to z nejakeho uhla tak neviem.je to ten isty viac krat odfoteni

katharinka24
11. aug 2019

@ragaca ktory den si po vklade?

ragaca
11. aug 2019

@katharinka24 uz 11 den

fialka1318
11. aug 2019

@ragaca dala som ti jeden do negativu podla mna ciarku vidno na kazdom ale len jemnulinku a trocha mam strach ze to moze byt aj kanalik ☹ preto urcite urob test aj zajtra rano ako sme ti pisali snaz sa nepit velmi vela vodu aby si velmi nezriedila moc a bolo vysoke hcg 🙂 a testni z hned prveho ranneho mocu a po dobe aka tam je napisaba uz vysledok radsej neodcitaj lebo kludne moze hocico ukazat ☹ drzim prsteky na zajtrajsi test 😉 ale krv je najdolezitejsia aj tak nech uz ukaze cokolvek 🙂

mims1520
11. aug 2019

@ragaca áno môžeš, ale vkladaním vraj veľmi ušetríš žalúdok . Je to dosť silne

mims1520
11. aug 2019

@fialka1318 no lebo snažím sa veľa piť, nepodcenujem to ale hlava príšerne boli. A mna keď boli hlava tak dosť intenzívne 🤢 vieš čo občas take preskocenie rytmu. Srdiecko mám v poriadku cize sa neobávam, ale viem že sa mi to stavalo občas (frekvencia raz za dlhé mesiace ) keď som bola vyčerpaná a večer som si ľahla . Je to take nepríjemne akoby mi urobilo viac úderov za sekundu. Ale trvá to veľmi veľmi krátko. Čiže neviem či toto je bábätko alebo len je telo vyčerpane . Ale tá hlava bude tehotenstvo isto . Takto často má nikdy nebolela

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
fialka1318
11. aug 2019

@evulik1111 ahojky ako sa mas? 🙂 zanedlho nas caka sono 🙂 uz som zvedava ako dopadne lebo sa mi to nejako vlecie tieto dni 🙂

evulik1111
11. aug 2019

@fialka1318 ahoj zlatíčko. Nooo ja idem utorok k mojej doktorke . Ale povedali mi že na krv ešte nepôjdem 😕. Tak uvidím . Aaaa inak 15.08 idem na kontorlu . Dnes v noci som mala bolesti brucha take napínanie . Ale sak to k tomu patrí . A ty ako ?

fialka1318
11. aug 2019

@evulik1111 hm inak ani mna na krv este neposiela a ani nic :-O neviem co to je a kedy zacnj vysetrenia ☹ hm mne bolo teraz par dni uplne nevolno ale nevracala som 🙂 tie dni boli strasne mohla som len lezat lebo pri postaveni mi bolo soufl :-O a jj to k tomu patri 🙂 ja sa uz tiez tesim na to sono lebo uz tak dlho som nebola ze mam take divne stavy 🙂 ja mam asi raz do tyzdna take akoby ms bolesti tak dufam stale ze to prejde a ze je to len roztahovanie maternice alebo nieco take 🙂 inak nic len to ze sa to tak vlecie 🙂 inak prepadla som manii pozerania po detskych vecickach 🙂 ale nekupujem este nic aj ked by som uz rada 😉

katharinka24
11. aug 2019

@mims1520 mna tiez v tehu velmi bolela hlava. Namocila som ten latkovy kapesnik do studenej vody a dala na celo na spankovu oblast a za krk. Plus manzel mi pomasiroval krk a spankovu cast. Niekedy to pomohlo inokedy len vyspat sa a najhorsie bolo ked nepomohol ani spanok. Potom mi teta doniesla specialnu mast zo Sri Lanky a ta vzdy zabrala. Skoda ze uz je minuta by som ti ju poslala. Vyskusaj tie obklady

katharinka24
11. aug 2019

@ragaca pride mi to ako kanalik, ale snad sa mylim 🙏 kedy mas ist na krvicku?

evulik1111
11. aug 2019

@fialka1318 sak uvidím čo mi povie možno o týždeň . A ty kedy sono. Ja asi aj utorok a štvrtok

fialka1318
11. aug 2019

@evulik1111 hm a to preco ides dvakrat v jeden tyzden ? :-O ja idem v stredu na utz 🙂 uz sa tesim lebo dva tyzdne som nebola a neviem co a ako bude 🙂

ragaca
11. aug 2019

@katharinka24 idem az 13.8 v utorok.Mam aj takubotazku.co to znamena vlaste ten kanalik lebo som to nikdy nepocula.

katharinka24
11. aug 2019

@ragaca to je taka ako keby seda ciarka a pokial je tehu resp. Hcg v moci tak je ruzova. Mozno len ja to vidim ako kanalik ale ty to mozes vidiet ako slabu ruzovu ciarku.

mims1520
11. aug 2019

@katharinka24 áno presne aj mna manžel masíruje. Sranda že niekedy by som hneď siahala po Ibalgine. Lieky neberiem žiadne nikdy ale keď má boli hlava tak neriskujem a hneď vezmem pretože mne sa urobi tak zle že už mi treba aj vracať a ide to len k horšiemu. Totálne migrény. A nato presne že len sa vyspať ale málokedy to ide. Toto je taka iná bolest hlavy.. viem s nou fungovat ale prijemne to nieje. Niekedy je pól dňa niekedy cely den. Ale je prítomná veľmi casto🤢

evulik1111
12. aug 2019

@fialka1318 hej lebo jedno idem k tej “mojej “ gynekologičke😂 prvý krát. A potom k domu doktorovi čo robí v nemocnici primára . Trosku som s tým vy.... ale 15 by som tiež mala mat ultrazvuk prvý

fialka1318
12. aug 2019

@evulik1111 hh aspon uvidis dvakrat babenko 😉 je to super 🙂 dufam ze sa mi tentokrat podari dostat aj obrazok ze sa nebude branit 😉 hh hm a to ti povedali ze nebudu ti robit ziadne testy? 🙂 lebo mne povedal ze si prvu poradnu dame a vypiseme papiere az v 12tt ☹

katharinka24
12. aug 2019

@mims1520 ja si migrenami prechadzam od zakladnej skoly. No chodila som aj k neurologovi a davam mi specialne lieky. Ked som bola tehu som ich samozrejme nemohla. Asi po 4 mesiaci tehu to prestalo a potom okolo 7 mesiaca som obcas dostala migrenu a raz taku ze som musela ist na pn lebo to trvalo tyzden len lezat a mat ticho. Po tehu ich mam opat 😫 Drzim palce nech co najrychlejsie odidu lebo je to zatazujuce.

evulik1111
12. aug 2019

@fialka1318 ja som jej volala teda so sestričku , a povedala som čo viem že som po ivf , a ofic som v 11 ale bábätko že naposledy bolo o pár dni pozadu ... čiže som 10+4 . Tak že dobre utorok o 8:45. A pýtala som sa na krv a že ešte nie. Tak preto to viem

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
evulik1111
12. aug 2019

@fialka1318 vidíš ani ja nemám . Ale sak asi to tak má byt . Tak nás objednanú o další týždeň 😊. Do izby ešte nič čakám . Ale dom bude obývateľný koncom mesiaca čiže potom kúpim niečo prvé neutrálne 🤩

mims1520
12. aug 2019

@fialka1318 prečo sme rizikovejšie po IVF ? A nás naozaj neberú ako tehotne do 12tt “normálni lekári” teda ti mimo nášho car?

fialka1318
12. aug 2019

@evulik1111 inak aj ja stale rozmyslam ze co a ake farby pozerat ale asi je najlepsie len tie neutralne 😉 lebo my sme sa dohodli ze nechceme vediet pohlavie 🙂 cize to budeme mat tazsie 😀 hh to aj mna napadlo ze ked ideme v 11tt ze ci potom nas zase o tyzden objednaju ked chci riesit az v 12tt :-O ale asi je to lepsie ked sa to riesi neskor aspon sme sledovane castejsie sa mi zda 🙂 nekonecne cakanie ja by som uz najradsej mala babo pri sebe 😀 takze akurat na konci trimestra s prestahujes do noveho 😉

fialka1318
12. aug 2019

@mims1520 mne povedal moj gynko ze nic skor ako v 12tt nebude riesit lebo ze zeny po ivf tym ze to nie je prirodzene tehotenstvo su rizikovejsie po stimulacii najma po et kedy nemas telo od hormonov oddychnute a dalsie hormony papas a sa pridavaju aj z tela ked zacne babo produkovat 🙂 a ze uz sa v minulosti popalil ze dal knizku zene po ivf a urobili niektore vysetrenie a zena potratila ,prestalo sa vyvijat alebo odislo srdiecko a tak ☹ tak ze najlepsie je az po alebo pred ukoncenim trimestra ze je to lepsie 🙂 ale to zalezi od gynekologa podla mna ako vazne to berie 🙂 lebo su baby ktorym dal gynko knizku hned po preradeni k nemu od car a vsetko bolo ok 🙂 vsade sa pise ze lekar by mal dat knizku od 10tt vyssie a tak je to len na nom 🙂 ale ze vacsinou sa davaju len v 12-13tt 🙂 ale davaju aj skor 🙂 len ja mam lekara ktory je u ivf pacientiek opatrny 🙂 tak ale u teba ti uz kludne v 6-7tt ked prejdes do kochu alebo inde mozu dat knizku je to len cisto o tom ako to berie lekar 🙂

fialka1318
12. aug 2019

@mims1520 ako tehotnu mi povedal ze ma berie ale knizku nedava lebo je opatrny nakolko nevie ake je geneticky to embryo 🙂 ze ak vydrzi do 12tt tak ze je to bojovnik 😉