Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
Zajtra budeš presne vedieť stimi testami sa len stresujes.nestresuj sa .
Neboj bude dobre
@sobka to neviem co je tripeline uz vela na mna. mne povedali vzdy pekne vysoká a kety vysli
@maminka1986 sliznica by mala mat 3 linie , ktore je krasne vidiet...vtedy vravia lekari, ze je taka, aka ma byt v strede cyklu...pekne rovnomerna..tak asi si mala taku...co je super...a brala si estrimax? Ci v prirodzenom cykle ti robili KET, teda po ovu?
@sobka v prirodzenom cykle 🙂
a 1x ket sa mi zda ze som brala estrimax
A este som sa chcela spitat ako sa dozviem alebo ako zistim ci je vsetko v poriadku dokial pojdem 14.11 na ten ultrazvuk.To asi nijak nezistim ci?
Mne este jedna vec nejde do hlavy ze co citam tu na koniku baby ake mali hcg ze mali take potom ze o niekolko dni viac ze im stuplo,a ja som len raz bola na tom hcg a nic.ako ja mam zistit ci stupa ked mam ist uz na ten ultrazvuk
@regina24 ahoj piatok kontrola ,srdiečko bilo ,vsetko ok
len mi býva strašne zleee
@ragaca kedy ste mala ket?
@maminka1986 tiež sa mi to zdalo že 5 TT je veľa len keď som dala výpočet pôrodu na kalkulačke tak mi to ukázalo .
@maminka1986 jej super že byje ❤️
Som rada . kolkatom TT?
Kedyidete na kontrolu najbližšie .
Ja idem utorok na kontrolu.
@ragaca ahoj neboj sa ja som mala hcg 730 a uz koncim 3 mesiac za chvilocku
@ragaca pokracujes stale v centre kde si mala vklad este s kontrolami?
@ragaca a ja som do kontroli kupovala digitalny tam to pekne stupalo 1-2...potom 2-3 a potom 3 +
@znackoveveci hej stale v centre som.

@regina24 na to ze este ani nespinim ani nekrvacam.A bolieva ma brucho a sem tam pichne aj.nespavost.ale inak v pohode zatial.Mam este jeden posledny test,ale ho uz asi neviuzijem