Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@regina24 volala si ?
@callisia jasne m m e je zle Od 6tt ale hrozne A to vraj pri druhom tak už nebyva :/
@evulik1111 volala objednali má na 22.11.
Od môjho gyn si mám dať spravyt krvné testy s potom mám ísť knim.
Počuj a vtedy ty ak zistili aj pohlavie či nie .?
@regina24 to keď pôjdeš na prvú poradňu ti doktorka automaticky zoberie krv, donesieš moč. Super že mal voľne . Kedy ideš na poradňu ? Najlepšie by bolo teraz lebo výsledky sú okolo 2 týždňov .
@evulik1111 pondelok idem na kontrolu ale neviem či idem na poradnu lebo dr mi dal ten leták na ten trysomy test čo sami zdá byť moc drahé ,ani neviem mu čo mám povedať že si to nedám iného vyšetriť .
Rusi tam bola tiež Hlohovci?
@regina24 nie isto ti zoberú krv, alebo tu dohodnúť další termín. Tvoj doktor ti zoberie isto. On to ponuka ( asi má % z toho) povedz pravdu , že to je drahé a dohodla si sa do hc na skrining a chce aby si fo jedla výsledky z krvi a je . Musia ti ju zobrať .
@evulik1111 skúsim povedať teda
Verím že sa nebude hnevať.ze idem inde .
@regina24 jasne že nie. Je to tvoje rozhodnutie ak to nerobí on kam pôjdeš, kde si to zaplatíš
@evulik1111 Však jasne .pondelok idem obvodnému no som zvedavá čo povie 🙂 .
A jak sa cítiš ? Kolkatom TT ti začalo rásť bruško?
@regina24 ja sa mám veľmi dobre . Zajtra začíname 23 týždeň 🤷🏻♀️. Ja chodím 3 až 4 krát do týždňa cvičiť. Sem tam mám kardio bike alebo steper či orbitrek. Ja sa hýbem cely čas . Aj keď v prvý trimester to bolo skoro nič. Lebo som mala zakázané . Ale potom už som začala na plno. Teda plno musíš robiť len to čo ti telo dovolí. A hlavne vynechať niektoré cviky a nižšie váhy. Ale je to dobre pre telo. Len pozor pokial si nebola zvyknutá predtým tak sa s tým nemá začínať.!! To som mala výstrahu.
A mne brusko bolo vidieť už asi v 8 týždni lebo som bola zvyknutá že nemám žiadne 😂 ja som mala kocky skoro na bruchu . Čiže mne to bolo vidieť veľmi skoro . Ale ľudia si všímali čo má poznali vedeli už 14 týždni. Ale u mna bola aj nevýhoda v tom že som prestala mat pohyb a začala som priberať viacej. Ale môžem ti povedať že som v 23 a pribrala som asi 6 kg a všetko skoro okolo brucha. Lebo nosím niektoré veci stále xs 🥴. Čiže úplne super u mna . Ale zasa poznám babu čo pribrala za tehotenstvo skoro 30kg a teraz nosí väčšie s. Toho sa netreba bat. Ja kamoska čo cvičí pribrala 19kg lebo prestala v 5 mesiaci cvičiť . A povedala že jej to je jedno. Dáme sa do kopy keď porodime
@evulik1111 Super že sa pohybujeme to je dobre .
Ja tak aktívne nezvyknem cvičiť skôr sa bicyklujem atak .ale cez zimu sa nedá tak že chodím na prechadzky ale veľké cviky nerobím
To celkom skoro ti teda začalo rásť bruško .umna sa to dá cítiť ale nedá sa až tak vydiet.
Ty to máš super u, si 23tt to už máš fajn .polovicu zasebou.
Ja ešte začínam snáď bude všetko ok verím tom.ja som dosť pribrala aj pri stimulácii mala som silné lieky a hormóny.ale tak som si povedala dám si pozor čo jem ,a po pôrode by som mala začať cvičiť pravidelne . Ak sa bude dať teda 🙂
@regina24 baby pri dieťati prvy pol rok budete take vyčerpané,ze budete radi ze budete spat...a ked vam niekto pomôže, ak budete rodiť prirodzene kym sa rana tam dole zahojí aj mesiace 3 o sexe potom ani ne hovorím mňa strašne dlho bolela jazva ...možno to budete mat iné, lepšie, možno nie ...no je to masaker take miminko🙂
@regina24 a čo vyndu tie testy???
@maminka1986 No pekne teda ,snáď to nejak zvládneme určite je to bolestivé všetko.
A ty sa máš ako ,ako sa cítiš? Ty si teraz kolkatom TT ?
@maminka1986 Aké testy?
@regina24 nebooooj to pôjde potom , hlavne sa neprepínaj keď si to nerobila . Buď rada že si tehotná . Že je všetko v poriadku...
@regina24 tie trysomy testy 🙂
No je to ale my zeny to zvládneme🙂 myslela som si že dieta len spi...ale nie je ti celkom tak 🙂) i keď moj bol dobrý no az na niekedy ked sa zachadzal od jedu 🙈🙈🙈
@evulik1111 Ja som rada a šťastná že som tehotná 🙂
@maminka1986 Hej ,
Ako sa cítiš ináč ?
Koľko máte mm ?
@regina24 no čo kedy ides na poradňu ? Ja idem teraz v piatok 😊 aj ju uvidim znova/ teším sa
@evulik1111 dnes som bola na poradni ja jak to rastie malinké 🙂 ❤️ náš poklad.
A 19.11 idem na na odbery krvi a moč .
Beriem prvý krát potom neviem čo sa robí .
Dnes mi merali TK
Jej ideš piatok super budeš ju znova vydiet jak rastie krásne malinkd potom môžeš poslať fotečku . 🙂
@regina24 noo tak vidíš krv berú tuším 3 krát a potom ďalšie dve máš pokoj/ musím pozrieť lebo si nepamatam: tam zisťujú či bábätko je ok.
Hej uvidím ale skôr sa teším 14.11 ideme na to 4d to bude pekne. Tam ju uvidíme ako bude vyzerať .
Ale posledné dva dni malinku moc necítim. Ale vystrašili má dnes zevraj ju musím cítiť. Ale sak len teraz som začala. Je malinká : tak takéto veci by nemali ľudia hovoriť ....
@evulik1111 aha tak uvidym ako prebiehajú poradne 🙂
Jej ideš na 4D tak tam budeš vydiet malinkú úplne jej to bude krasneee.
Počuj to ti nemali hovoriť ľudia to nesprávne lebo čo si pamätám si 16&17tt a to sa len vtedy človek začína cítiť .
Neboj bude poriadku všetko.
@regina24 sak aj neskôr ja som ju v 21 tuším. Troska začala: to nevieš moc na začiatku roznaz až potom keď sa to stupňuje po case. Ale v sobotu sa mala predvádzala a teraz je kludas. Keď čakáš prvé cítiš to neskôr od 18 do 22 začínaš čiže úplne pohode . Zober si že má pól kg a 25cm. Nemá silu a veľa miesta
@evulik1111 však jasne jej tak už také veľké babetko máš rastie .
Super .
@regina24 noo ešte nie veľké: ale bol to riadny škôl z 5,6 cm na 25🤷🏻♀️