Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
kocky, tie ktore ste po Ket a vkladate utrogestan len 2 x denne, viete mi povedat, aky je tam maximalny cas, ktory sa ma dodrzat pri vkladani? Doktor mi nic nepovedal a ja som si doteraz vzdy vkladala po tri krat denne, takze som neriesila...az teraz....raz tu niektora spominala, ze sa nemoze prekrocit viac ako 14 hodin...je to pravda?
@stanulka30 utrogesran by sa mal brat pravidelne ..ak 2xdenne tak napr.8-20 hod. Ak 3x denne tak napr.6-14-22.
@dagaz dakujem, to fakt? som nevedela...teda ja ráno a vecer dávala vzdy podľa možnosti a niekedy bol rozdiel aj 3 hodiny ... vzdy az ked som ľahla spat, alebo ráno hodinu pred tym, ako som vstávala do práce...😨😕 tak odteraz idem pravidelne teda 🙂
@stanulka30 mne to vraveli v centre...ze treba dodrziavat cas..samozrejme pol hod.hpre dole nieje problem
@dagaz aha no nechápem, prečo to ti doktori nepovedia každému hneď ...aby sa clovek na vsetko pýtal a toto ma ani nenapadlo... ked som sa pýtala ja môjho doktora, ten mi len povedal, ze to je jedno o koľkej, len treba 3 x denne a bolo... mali by v tych centrách automaticky dávať nejake letáky, na najčastejšie otázky...😉
@stanulka30 mne tiez dr len vravel ze 3xdenne a nic viac. Ale ked som bola na vyber tak aj pri prvom aj pri druhom sestricka mala k nam taky prihovor kde nas poucila co a ako a tam nam to povedala ako treba uzivat hormony.
Zase dajaka novinka ja si davam rano ked vstanem a tak vecer ked idem spat ale nikto mi nevravel ze musi to byt presne urceny cas 😞
@ischia38 no neviem. Ja len vravim to co nam povedala sestricka po ivf. Ze mame sa pokusit dodrziavat cas presne tak ako pri antibiotikach. Ze 2x denne je najlepsie kazdych 12 hod. A 3xdenne kazdych 8 hodin. Cas je jedno...zalezi ako nam vyhovuje. A ze ak zabudneme tak nemame stresovat ze hodinka hore dole nieje nic ohrozujuce.
Diky za info kocky...dúfam, ze mne hladina hormónu neklesla az moc nízko... ja som vložila utrogestan az po dobrých 14 hodinách v den vkladu 🙄😳😔
@dagaz Ja ti vkladám utrogestan ako si spomeniem. Raz večer o ôsmej, inokedy o desiatej. Určite sú tam aj dvoj-trojhodinové rozdiely. Robila som to tak aj pred dvoma rokmi a mám zdravú dcéru. Nechcem tým povedať, aby ste to robili, ako ja, ale z vlastnej skúsenosti viem, že polhodiny, možno hodiny nerobia problém.
Dámy, som 10-ty deň po KET a dnes ráno som si robila domáci test. Bol negatívny. Dnes ráno idem na krv. Myslíte si, že sa na tom ešte môže niečo zmeniť? Počula som prípady, kedy bol negatívny na 14-ty deň, ale v krvi už HCG bolo. Ale skôr ma zaujímajú vaše skúsenosti.
Dievcata vzdy je tam nadej hlavy hore
@katkatop teoreticky mas pravdu. Ja som vcers mala dostat svoj cyklus..zatial neprisiel ale zasa hormony mozu cyklus oddialit popripade vobec nepride pokial ich beriem. Aj ked po ivf prisli presne nacas ani hormony tomu nezabeanili. 6 idem na odbervtak uvidim. Doma sa uz testovat veru nebudem.
Baby lepšie je keď vám to povedia hned ze sa to nepodarilo a nie ako mne .... krv bola pozitívna ale mala som len 147hcg takže o týždeň (tento pondelok) je opakovacka .... jeden deň mám test pozitívny o dva dni negatívny .... a bud v kľude dá sa to mam väčšie nervi ako keď som čakala dva týždne po ket, to som vôbec neprezivala
@supoliatko13 ahoj...no ako sa inac mas? Asi mas pravdu..radsej hodit rovno do mora ako plavat okolo...predpokladam to cakanie je neznesitelne. Bud v klude sa veru neda..aj ked sa tak mozno tvarime ale urcite niesme..podvedomie stale funguje aj ked si to neuvedomujeme
@dagaz mám sa zle dnes som sa testovala a bol negatívny tak som mala nervy, už nech je pondelok a viem na čom som a budem kludna budem si v klude užívať vianoce a v januari ideme zas ešte máme jedného mraziacika ale netuším čo a ako ďalej .... už som aj uvažovala o zmene kliniky neviem či je chyba v nich alebo vo mne
@supoliatko13 jaj...keby sme my vedeli v com je chyba😢aj ja som testovala a negat😢ale ja idem az v utorok na odber .
@dagaz je to ešte skoro a byť tebou netestuj sa je to lepšie radšej buď nervózna ako nahnevana na celý svet prečo sa to nepodarilo .... ešte že mám pri sebe tak úžasného manzela kt má silu aj za mna a keď plačem mi povie že máme jeden druhého a toto všetko nás ešte viac spojuje 🙂

@desza17 ok....poprosim len pozitivne odpovede🤗