icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

ischia38
6. dec 2016

@stanulka30 ved ja som len 7tt tiet viem ze ti je len zaciatok pocitat musim zo vsetkym ale verim ved uvidime beriem utrogestan a ty mas nejaky problem ze tolko toho beries ked sa mozem opitat drzim aj tebe silni prsty

stanulka30
6. dec 2016

@ischia38 práveze nemame žiadny problem, ani ja ani muz...tak neviem, kde je chyba... ale nemali sme moc šťastie na doktorov ...tie injekcie mam vraj ako prevenciu proti potratu , kedže som uz 2 krat potratila, utrogestan berie každý a tie posledné neviem .... vraj je to tak lepšie povedal doktor ...tak mu verím 🙂
Ja tomu stale nemozem uveriť, príznaky ze vôbec žiadne 🙂

ischia38
6. dec 2016

@stanulka30 ja som priznaky nala v ten den koli nim som si robila aj test a potom nic vsetko zmyzlo a teraz mi je hrozne zle od zaludka v kuse musim nieco jest lebo ked som hladna neskutocne mi je zle a v kuse spim 🙄

stanulka30
8. dec 2016

@ischia38 ak ti je zle od žalúdka, mne pomohlo vzdy deci Coca-Coly, alebo tej žltej malinovky ....ale fakt len deci...doktor mi to poradil a mal pravdu...mne zabralo...vyskúšaj ... ja stale žiadne príznaky, az mi je to divne ale to sa asi moc sledujem 🙂😉

mkatkam
20. dec 2016

baby prosim vas , vcera som mala KET a od rana mam slabunke spinenie, take hnedaste to je. je to v pohode ci ma sa stresovat?

ischia38
20. dec 2016

@mkatkam ja si myslim ze nie je to ken podrazdene a ked tak si zavolaj koordinatorke 🙂

mkatkam
20. dec 2016

@ischia38 diky,som si volala poobede ,ale mi to nebrali..Tiež dúfam že to nič nebude. Radšej teda len polihujem..

lenca9219
20. dec 2016

@mkatkam kde vám robili ket? Ja keď som mala problém, mala som číslo na hlavného lekára celého zariadenia a jemu sme mohli volať kedykoľvek po pracovnej dobe,cez pracovnú dobu koordinátorke. Raz som dr. písala sms ked som bola krátko po ET o 21:00 večer a hneď do minúty mi volal a druhý deň som musela ráno prísť.drzim palace, nech vám všetko dobré dopadne..No určite by som to spinenie nepodceňovala....

mkatkam
26. dec 2016

@lenca9219 ahoj,ja som bola v Gynfiv ba

lenca9219
27. dec 2016

@mkatkam tak ako s tým spinenim?Dúfam,že všetko je ok

mkatkam
28. dec 2016

@lenca9219 cauko, no volala som si uz dva krat do centra , vzdy mi povedali , ze mam lezat.takze spinim dalej..takze tak

stanulka30
28. dec 2016

@mkatkam kolky den si po vklade? Vraj to moze byt aj z utrogestanu mi povedala najnovšie doktorka... ak si teda zavádzaš utrogestan zospodu... ja dávam 2x2 a veru som tyzden spinila...ale vzdy len pri zavedení utrogestanu ...

mkatkam
28. dec 2016

@stanulka30 ahoj, ja beriem progesteron 200mg, vkladam 3*1, mam to stale priebezne menim...divne je ze aj v noci. som dnes 9ty den a zacalo mi to hned druhy den po vklade. Ked sombrala utrogestan, tak som nespinila. ale mas pravdu, aj v navode na pouzivanie progesteronu je, ze sa to moze vyskytnut 1 z 10 pripadov, ako casty neziaduci ucinok...

mkatkam
28. dec 2016

@stanulka30 a dakujem, ze si sa podelila o skusenosti. 🙂

mkatkam
29. dec 2016

@stanulka30 @lenca9219 ahojte, tak vcera som isla na odbery do centra, 9ty den po vklade, bolo to negativne, tak mi povedali, ze uz mam vysadit progesteron. dakujem za rady.

stanulka30
29. dec 2016

@mkatkam a to je nejako skoro 9 den nie? Ja som bola az na 14 den ... a to som mala vklad 2 blankocyst.

mkatkam
29. dec 2016

@stanulka30 aj mne sa zda skoro, mala som KET, embryo bolo po PK... ale oni si ma zavolali na ten 9ty den. vzhladom na to, ze som im volala, ze spinim... ale naozaj netusim.

lenca9219
29. dec 2016

@mkatkam to ma veľmi mrzí,ale 9den??? Fuuha, skoro ja som bola 14ty..

miskab
29. dec 2016

Tak babulky dnes som si robila test , som 9 den od vkladu a nic biely :( :/

lenca9219
29. dec 2016

@miskab ešte počkaj, nádej umiera posledná.niektore baby mali pozitívny až 13den,Ja som zas mala už od 6 dna pozitívny.Je to individuálne...

miskab
29. dec 2016

@lenca9219 dakujem za povzbudenie ,,,, no sak pockam zajtra mam dostat mrchu tak uvidim ci pride .... este v kutiku duse dufam ze to vyslo , no ale skor si myslim ze nie uz by som mala ducha aspon na teste :/

lenca9219
29. dec 2016

@miskab držím silno palce

stanulka30
30. dec 2016

@miskab ja som mala ledva slabulinkeho ducha na 14 den po ET. A dva krat...ak sa uhniezdilo neskor, este stale je nádej...

vanda83
30. dec 2016

Ahojte, dnes som 11den po Ket. Stále som sa netestovala, sľúbila som drahému. Asi by mi už test ukázal výsledok. Začínam byť netrpezliva a sledujem sa či mám nejaké príznaky. Len neviem aké mám mať. Je to môj 3ti ket a nebadám žiadne zásadné zmeny . Tie prvé 2 ket som veľmi prežívala, myslím emocne . Mali ste nejaké príznaky ?

miskab
30. dec 2016

@stanulka30 bodaj by si mala pravdu , dakujem za povzbudenie , este v kutiku duse dufam ze to vyslo , aj ked moc tomu uz neverim , dam vediet co a ako 🙂

luciatrencin
1. jan 2017

@vanda83 ahoj,ja som 10den po KET a tiez nemam ziadne priznaky. Iba vcera mi zacala smrdiet huspenina,ale inak nic. Tak som testla a mam velmi slabeho dusika. (Mam za sebou uz ET,ten vysiel ale v 8 tt bol MA-vtedy som nemala tiez priznaky,ale bola som vycerpana v nemocnici z hyperst.s.) Drzim palce

mkatkam
2. jan 2017

ahoj baby, neviete , ci sa niekomu podarilo dohodnut s Gynfiv BA ak ste chceli mrazit embrya iba po jednom a nie po dvoch? My sme sa tam pytali doktorky, ze ci sa da aj po jednom a nam povedala, ze oni mrazia iba po dvoch. Ale neviem, ze ci treba na tom trvat a da sa s nimi dohodnut alebo neustupia. dakujem

miskab
2. jan 2017

Ahojte babulky tak bola som na krv , a je to negativne 😞 dohdoli sme sa ze idem skusit posledny vklad co mi tam zostali dve , kt. sa oplodnili samovolne bez napichovania. tak v january posledny pokus

miskab
2. jan 2017

Babulky chcem sa Vas este spytat mam uz len dvoch mrazacikov kt. mrazili hned po oplodneni / prvojadra/ podarilo sa Vam s takymi mrazacikmi otehotniet ktore neboli po predlzenej kultivacii?

mkatkam
2. jan 2017

@miskab Ahoj, to ma mrzi, clovek vzdy dufa az do konca. Ale verim, ze ked sa pekne prirodzene sami oplodnili, tak budu silne 🙂 a uvidis, dobre to dopadne v januari.