Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
Ahojte prosim vas nevydrza som a testovala som prvy krat 5den a druhy 7den po et myslite ze tam nieco je?? Na foto je vrchny zo 7dna a spodny je z 5dna. Dakujem 😊
No tak nic nejde mi pridat fotka 😔
@desza17 ahoj, asi si omylom sama sebe adresovala spravu 🙂
Ja som testovala kazdy den a dnes - 13.den po ket je tam slabunka ciarocka. Taka skoro neviditelna, ale je tam. Neviem, mozno preto neskor ako minule, lebo mi vkladali len 2 dvojbunkove, alebo preto ze to bol KET a nie ET. Zajtra idem na krv, tak uvidime.... nejake zvysene HCG tam zjavne je, ale uvidime ci bude dostatocne....
Ale pravdupovediac, testovala som sa uz len preto, aby som vedela ci si mozem dat vino, uz som neverila :D takze nemozem zatial 🙂
Čaute baby, je tu niekto,kto mal na 7 deň po úplne bielo a aj tak to vyslo? Vkladali sme jedno embryjko expandovanu blastocystu 1.triedy. Príznaky nemám žiadne, tlaky v podbrusku sledujem najmä po podaní utrogestanu
@desza17 ahoj, dnes kontrolny test krvi a vysledok zial rovnaky. Uplne som verila ze budem mat vyssie hcg lebo tehu priznaky ovela vyraznejsie cez vikend, aj ciarka na teste dnes silnejsia. A oni mi povedia ze vysledok rovnaky, cize 23jednotiek. V piatok znova na krv. Ale myslim ze uz ani oni neveria ze sa stane zazrak. Dost ubijajuce je to cakanie, uz je to moc dlho.
A ty citam ze mas 7den po. Ma uz nejake priznaky?
@desza17 my sme mali 2x kompletne ivf v GynFive ( november 2010 neúspešný et, apríl 2011 neuspesny ket, marec 2012 neúspešný ket), potom som prirodzene otehu a mam synčeka (apríl 2013) a potom sme boli leto 2015 zase na Ivf v GynFive (neúspešný et), marec 2016 neúspešný ket a teraz december 2016 Brno (neúspešný et) a momentálne február 2017 ket. Už je toho moc. Už by to mohlo vyjsť 🙂 ja som za skoro 8 rokov bola 12x tehu a mam z toho len Filipka. Vždy biochemické alebo to skončilo moc skoro.
@desza17 v Brne to funguje tak,že si urobíš test. Ak je pozitívny, tak ideš už k svojmu gyneko. Ak negatívny,musíš ísť na krv, lebo testy nie sú na 100% spoľahlivé.
No hej,nám tie umelé nejak nevychádzajú, dieťa sme si doniesli z Ameriky,keď sme tam polroka bývali a teda,chodili sme na náročné túry a podobne a malý vydržal. A teraz som pri umelých oplo ako včelia kráľovná a len polihujem a jem a nič :/
A vy? Prvé ivf?
@chmurkaxy tak to je maly hotovy zazrak,vas Filipko💗👍.ja som ivf podstupila v juli,mam pco,takze aj vajok som mala az 30,prave preto mi hrozil ohss a et som nemala,az ket koncom augusta.ten vysiel,vkladali mi 1embryjko.zial v 8.tt som potratila.ostalo nam 6mrazacikov.po potrate som musela mat pauzu,takze mi vysiel ket teraz koncom februara,tiez mi vkladali jedno embryjko.
Ahojte baby. Dnes som 12 den od Ket. Nevydrzala som a urobila som si poobede okolo pol 5 test a bol negativny. Test som si vsak robila chvilu po predchadzajucom cikani. Ani po pol hodine mi bolo treba zas a vtedy som to skusila. Tak neviem poradte mi prosim. Som zufala. Asi som mala pockat do rana nerobit so test poobede po pol hodine predchadzajuceho cikania? Myslite ze je to blbost alebo je to uz stratene. Ach niekedy sa neda odolat. ☹
@nela17 test sa ma robit preto rano, lebo vtedy je moc najmenej zriedeny tekutinami ktore pocas dna pijes. Ked pocas dna pijes, tak si riedis moc a tym padom aj hcg je tazsie nameratelne. Inak aj pred odberom krvi ked vypijes rano vela vody, nameraju ti nizsie hodnoty 🙂
Takze skus este raz rano ;)
@joannita dakujem ti za odpoved. Neviem co ma to napadlo robit poobede a chvilu po predchdzajucom cikani. Moc bol takmer priesvitny ako voda, no neviem co som si myslela. 🙂 ach jaaaj to ta tuzba po babatku. Povodne som nemala kupene ani testy ale dnes som isla okolo lekarne a neodala som ☹ a ty si ako na tom?

@desza17 na 14 den cize v stredu. Ano este to nieje stratene,.ale pochybujem....
Ale dakujem 🙂