icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

joannita
18. feb 2017

@desza17 na 14 den cize v stredu. Ano este to nieje stratene,.ale pochybujem....
Ale dakujem 🙂

desza17
18. feb 2017

@joannita nikdy nevies,skus este pondelok testik,drz sa

lellla
21. feb 2017

Ahojte prosim vas nevydrza som a testovala som prvy krat 5den a druhy 7den po et myslite ze tam nieco je?? Na foto je vrchny zo 7dna a spodny je z 5dna. Dakujem 😊

lellla
21. feb 2017

No tak nic nejde mi pridat fotka 😔

desza17
21. feb 2017

@desza17 ahoj skusila si este testik?

joannita
21. feb 2017

@desza17 ahoj, asi si omylom sama sebe adresovala spravu 🙂
Ja som testovala kazdy den a dnes - 13.den po ket je tam slabunka ciarocka. Taka skoro neviditelna, ale je tam. Neviem, mozno preto neskor ako minule, lebo mi vkladali len 2 dvojbunkove, alebo preto ze to bol KET a nie ET. Zajtra idem na krv, tak uvidime.... nejake zvysene HCG tam zjavne je, ale uvidime ci bude dostatocne....
Ale pravdupovediac, testovala som sa uz len preto, aby som vedela ci si mozem dat vino, uz som neverila :D takze nemozem zatial 🙂

desza17
21. feb 2017

@joannita ano nechtiac sebe som pisala😉😉
Pravdaze ak ti vkladali dvojbunkove,tak mas cas.pri 100bunkovej blastocyste som mala dve ciarky az na 10.dpt.nezuuufaj,isto je to v poriadku,zajtra drzim palce,daj potom vediet.mna ket caka pondelok.

joannita
21. feb 2017

@desza17 jasne dam vediet a tebe drzim palce tiez 🙂

joannita
22. feb 2017

@desza17 takze mam vysledky z krvi, na 14 den mam HCG len 23. Presne to som cakala kedze duch na teste bol uplne bleducky.... predtym som na 14 den mala HCG 233, cize velky rozdiel. V pondelok idem znova, ale myslim ze nic nebude z toho :(
Mali ste niektora nieco take?

chmurkaxy
22. feb 2017

@joannita neboj sa, vyšlo ti. Len boli ešte v prilis skorom štádiu a potrebujú čas.
Nemôžeš predsa porovnávať testy báb,ktorým vkladali 5/6 dňové a tebe 3..

joannita
22. feb 2017

@chmurkaxy dakujem 🙂 no mne vkladali dve 2bunkove. To cakanie je najhorsie.....

desza17
22. feb 2017

@joannita aj ja si myslim,ze treba este pockat...snad to dobre dopadne,je rozdiel medzi 5-6dnovy embryjkami a tvojimi skorsimi😉

desza17
27. feb 2017

@joannita ahoj,tak ako sa dari?

chmurkaxy
27. feb 2017

Čaute baby, je tu niekto,kto mal na 7 deň po úplne bielo a aj tak to vyslo? Vkladali sme jedno embryjko expandovanu blastocystu 1.triedy. Príznaky nemám žiadne, tlaky v podbrusku sledujem najmä po podaní utrogestanu

desza17
27. feb 2017

@chmurkaxy ahoj,teraz si mala ket pred 7.dnami?tak sme skoro narovnako,ja dnes.

chmurkaxy
27. feb 2017

@desza17 ahoj, držím päste! 🙂 a kde si bola,v akom Car? My v Brne, náš prvý Ket tam. A čo ti vkladali?

desza17
27. feb 2017

@chmurkaxy aj ja tebeeee,zo 💗dakujem.ja chodim do mt Helios.vkladali mi jednu expandovanu blastocystu.

chmurkaxy
27. feb 2017

@desza17 mne tiež 🙂 u nás pracovné meno Agátka (nás trojročný lapaj vybral). A ako sa cítiš? Už máš skúsenosti s umelým oplo?

joannita
27. feb 2017

@desza17 ahoj, dnes kontrolny test krvi a vysledok zial rovnaky. Uplne som verila ze budem mat vyssie hcg lebo tehu priznaky ovela vyraznejsie cez vikend, aj ciarka na teste dnes silnejsia. A oni mi povedia ze vysledok rovnaky, cize 23jednotiek. V piatok znova na krv. Ale myslim ze uz ani oni neveria ze sa stane zazrak. Dost ubijajuce je to cakanie, uz je to moc dlho.
A ty citam ze mas 7den po. Ma uz nejake priznaky?

desza17
27. feb 2017

@chmurkaxy zatial ziadne zvlastnosti nepocitujem.v auguste som bola na ket,aj vysiel,ale v 8.tt som potratila.a ty

desza17
27. feb 2017

@joannita jaj.no to chapem,to cakanie je najhorsie.ja som mala ket dnes.

joannita
27. feb 2017

@desza17 drzim palce nech to vyjde a oddychuj vela.

desza17
27. feb 2017

@joannita dakujem ti pekne,oddychujem.a tebe tiez zo 💗zelam len tie najlepsie vysledky.

chmurkaxy
27. feb 2017

@desza17 my sme mali 2x kompletne ivf v GynFive ( november 2010 neúspešný et, apríl 2011 neuspesny ket, marec 2012 neúspešný ket), potom som prirodzene otehu a mam synčeka (apríl 2013) a potom sme boli leto 2015 zase na Ivf v GynFive (neúspešný et), marec 2016 neúspešný ket a teraz december 2016 Brno (neúspešný et) a momentálne február 2017 ket. Už je toho moc. Už by to mohlo vyjsť 🙂 ja som za skoro 8 rokov bola 12x tehu a mam z toho len Filipka. Vždy biochemické alebo to skončilo moc skoro.

desza17
27. feb 2017

@chmurkaxy joooj moja,tak si si uz tiez presla kadecim.aspon ze mas pokladik doma,a druhe pride,uvidis.nechapem preco ti tie ivf nevychadzaju a,spontanne sa podarilo.teraz mas kedy krvicku?

chmurkaxy
27. feb 2017

@desza17 v Brne to funguje tak,že si urobíš test. Ak je pozitívny, tak ideš už k svojmu gyneko. Ak negatívny,musíš ísť na krv, lebo testy nie sú na 100% spoľahlivé.
No hej,nám tie umelé nejak nevychádzajú, dieťa sme si doniesli z Ameriky,keď sme tam polroka bývali a teda,chodili sme na náročné túry a podobne a malý vydržal. A teraz som pri umelých oplo ako včelia kráľovná a len polihujem a jem a nič :/
A vy? Prvé ivf?

desza17
28. feb 2017

@chmurkaxy tak to je maly hotovy zazrak,vas Filipko💗👍.ja som ivf podstupila v juli,mam pco,takze aj vajok som mala az 30,prave preto mi hrozil ohss a et som nemala,az ket koncom augusta.ten vysiel,vkladali mi 1embryjko.zial v 8.tt som potratila.ostalo nam 6mrazacikov.po potrate som musela mat pauzu,takze mi vysiel ket teraz koncom februara,tiez mi vkladali jedno embryjko.

nela17
1. mar 2017

Ahojte baby. Dnes som 12 den od Ket. Nevydrzala som a urobila som si poobede okolo pol 5 test a bol negativny. Test som si vsak robila chvilu po predchadzajucom cikani. Ani po pol hodine mi bolo treba zas a vtedy som to skusila. Tak neviem poradte mi prosim. Som zufala. Asi som mala pockat do rana nerobit so test poobede po pol hodine predchadzajuceho cikania? Myslite ze je to blbost alebo je to uz stratene. Ach niekedy sa neda odolat. ☹

joannita
1. mar 2017

@nela17 test sa ma robit preto rano, lebo vtedy je moc najmenej zriedeny tekutinami ktore pocas dna pijes. Ked pocas dna pijes, tak si riedis moc a tym padom aj hcg je tazsie nameratelne. Inak aj pred odberom krvi ked vypijes rano vela vody, nameraju ti nizsie hodnoty 🙂
Takze skus este raz rano ;)

nela17
1. mar 2017

@joannita dakujem ti za odpoved. Neviem co ma to napadlo robit poobede a chvilu po predchdzajucom cikani. Moc bol takmer priesvitny ako voda, no neviem co som si myslela. 🙂 ach jaaaj to ta tuzba po babatku. Povodne som nemala kupene ani testy ale dnes som isla okolo lekarne a neodala som ☹ a ty si ako na tom?