Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
Ale trvá to dlhšie kým nabehne čiarka. Čiže sa vždy bojím či to nie je z liekov.
@evulik1111 viem chapem ze si opatrna ale urcite veris ze sa to tentokrat podarilo a ze babenka zamakali 🙂 ferticent je dobry a im ide o to aby babenka sme mali ako citam ze vela bab je tam spokojnych a tak 🙂 cize ja myslim ze to bude ok 🙂 a ako to mozes mat z liekov ? ved si nepichala pregnyl alebo take nieco nie? lebo progestanelle beries nie ? to nebude z tych liekov 🙂 ja verim ze uz mas najvacsi boj za sebou a ze bude vsetko ok a ze o 8-9 mesiacov posles fotku ake krasne babenka mas a ze budu dve ;)
@evulik1111 ty uz mas viacej sklamani za sebou :( nechapem aka je to spravodlivost a preco nas tento zivot tak tazko skusa pri snahe mat babenko a preco sa take deje ze ked mas raz tehotensky test pozitivny ze preco sa to pokazi :(
@fialka1318 verím že bude ok. Dnes má priateľ meniny tak som mu nechala na stolíku v obývačke položený test . Kým prišiel z vychádzky s našim psikom 😂 . Tak dúfam , že to bude ok.hned vyrástol o 2 cm😂😂
@evulik1111 hh ho chapem 🙂 ked uz tak dlho sa snazite a po tolkych zlych skusenostiach 🙂 takze plne vam to prajem 🙂 ;) uz len nech hladka brusko a bude vsetko ok 😇 dneska sa citis ako ? ja tak ako vzdy nic necitim :D mojmu je to uz take divne aj mi hovoril ze mam ist skor na 10ty den na krv a rovno to ukoncit ked nic z toho lebo zbytocne budem sa trapit :( ale tak som mu hovorila ze aj tak musim vydrzat do krvi aby sme mohli toto ukoncit a ist na ket 🙂 lebo nemam od zaciatku vobec ziadne priznaky len z liekov :( a aj som od druheho dna nejako mala pocit ze sa to nepodarilo :( ale vsetko ma to posuva dalej a chcem si hlavne oddychnut a nejako za zrelaxovat a mala dusicka niekde hlboko veri ze to este snad vyjde 🙂
@fialka1318 som v marci ochorela tak som šla PN a v ten deň mi zavolali že pôjdem na vklad tak som sa liečila zázvorom medom atď a od vtedy som doma. Keď som potratila nechali ma doma aby som sa dala dokopy a na kontrole som mala peknú sliznicu tak sme šli do toho (mala som ju lepšiu ako pri 1ivf) ale teraz ak to nevijde tiež sa dám už vypísať nech mam nervy aj s niečoho iného 😁 tento rok už nebudem pokúšať asi ale na rok mam 33 tak som na vazkach
@veve2903 ja uz len tento rok ako som spominala lebo to bude druhe ivf ale verim ze sa to podari a budem mat aspon jedno 🙂 hm si potratila? :( tak to chapem ze si doma 🙂 oddychnut si treba a urcite je to tazke :( ako sa citis dneska ?🙂
@fialka1318 áno 1 vklad som sa udržala až 3 týždne a potom to mimi vzdalo. Mala som stále duchov, veľmi nízke hcg len 10,4 na 10 deň a na 15 deň 12,74 a koniec. Dnes rovnako prsa ubolene, únava, hlad a nechuť 😬 a test biely 😞
@veve2903 hm a kolky den si po vklade ? mozno je este skoro 🙂 ale priznaky mas teda riadne 🙂 ;) ja som mala na 10ty den hcg 20 pri prvom vklade ale lekar povedal ze to je malo,ze sa to neda ratat ako tehotenstvo ze to moze byt od liekov a tak som vysadila tabletky a isla som do dalsieho vkladu o mesiac 🙂 a tam nic hrozne bolesti som mala aj mi zle bolo a nic :( tentokrat nemam ziadne priznaky ale nejako to vnutorne tusim ze nic z toho :( uz sa s tym pomaly vyrovnavam :( test som si este nerobila chcem az piatok ale aj to nwm ci to urobim lebo nejako nechcem :( to sklamanie je strasne tak ma vzdy pichne pri srdci a potom to nejako samo prejde a na krv chodim potom vyrovnana ze idem dalej 🙂 ale je mi to luto :( ja akoze este som take nezazila ako vy baby ze ste o to prisli a sama sa bojim ako by som zareagovala kebyze sa to stane mne a co by to so mnou urobilo :( ja ti drzim prsteky silno ako len viem 🙏 len aby sa to tentokrat podarilo ❤
@fialka1318 som 13 deň po vklade. Zajtra krv a zasa čakať 😖 ja som pri prvom mala všetky príznaky okrem zvracania. Dnes ma tak inak pichalo v podbrušku úplne neznáma bolesť ešte som nič také nemala až by sa to dalo prirovnať k tahaniu. Už si namyslam som s toho choraaaa 😬
@fialka1318 a ozaj čítala som ze mali baby na 12 deň test negatívny a 15 deň hcg 700 tak dúfam verím ze je to aj môj prípad 😁
@veve2903 hm tak to je dost zle ale tak snad sa tam este nieco ukaze nejake hcg :( ved to ze aj to moze byt pripad lebo niektore embryjka neskor produkuju to hcg 🙂 u mna to je tak ze ked 10ty den nic tak nic ani 14ty :( ja sa uz poznam ale viem ze su niektore baby co mali aj 18ty den hcg na modrom konikovi v cesku 🙂 hm neviem ci sa da namysliet si ze ta boli v maternici :D ja to teda neviem a ja si myslim ze tu bolest mas naozaj 🙂 hh uz len pockat a drzim prsteky nech sa ti ukaze ze mas hcg v krvi 🙂 lebo to cakanie je nekonecneeeeeeeeee:( ja idem buduci tyzden utorok na krv 🙂
@veve2903 inak ja mam vdaka prolutexu take prsia jak keby som mala silikony :D akoze svoje mam dcka ale teraz ked sa mi trocha naliali a su pevne tak mam ecka ani jedna podprsenka mi neni dobra :D len skoda ze to po vysadeni liekov neostane :( takze len to je na mne take ze co na sebe pozorujem inak nic 🙂 ale to je urcite vdaka tym injekciam 🙂
@fialka1318 to ja mam origos - 1 😂 ale teraz nosím len športové podprdy všetko mi je malé a ani to neznesiem, ráno mam problém vstať s postele alebo sa pregulit doslova si ich pridrzam kým to neprejde. Inak ja som aj dosť pribrala a hlavne brucho mam obrovské ako 5mes. Každú hodinu chodím cikat aj v noci. A tie bolesti v podbrusku mam aj v predklone som zistila😕
@fialka1318
@veve2903 baby mne nie je absolútne nič . Ani prsia ani brucho . Tak ja neviem
@fialka1318 ja kvôli tomu beriem prednison aby som neodmietala darované vajka. A keď by som aj mohla mať prirodzene deti tak nie zo svojim priateľom 😁 aj proti jeho spermiam si vytváram imunitu. A keď ti mam popísať prvé dni od vkladu tak som mala tie isté mierne bodave bolesti ako pri prvom špinenie som mala asi 3 deň ale to len také keď som sa utrela trvalo to cca pol dna dokopy. A pri prvom som začala spinit na 10 deň trvalo to dlhšie (vraj to nič nieje...) a teda potratila som. Keď sa toto nepodarí tiež idem na kompletné genetické testy prečo sa to deje
@evulik1111 niekedy nemusis mat ziadne priznaky je tu taka stranka na konikovi kde pisu baby ktore nemaju vobec ziadne priznaky a predsa su tehotne 🙂 ze tie priznaky mat nemusis ;) ze si ich uzijes neskor 🙂 takze nebojkaj 🙂
@fialka1318 poslal ma môj gyn do NR do Dzurilla centra. Tam nám to zistili lebo ja som sa aj napriek tomu ze som nemenstruovala snažila otehotnieť prirodzene aj onko gynekológ po operácii vravel ze bežne sa môže sexovať až po 2mes ale v mojom prípade som mohla hneď ako som sa na to cítila. Myslím ze tieto genetické testy budú zameraná aj nato ci si tiež nevytváram nejakú protilatku voči embryam. A myslím ze aj to moje vysoké železo môže byť za tým
@fialka1318 mne v gynfive Dr hovorila ze embrya sú veľmi dobré 5dnove a bla bla neviem co ale tak tiež čakám takú odpoveď že embryjka sa nevyvijali správne alebo nieco podobne.
@veve2903 tak dufam ze budes mat vsetko ok 🙂 a ze zistia pricinu a hlavne ze nebudu musiet kedze ked pojdes zajtra na krv tak dufam a verim ze bude vsetko ok a budes tehulka 🙏🙂
@fialka1318 môj stále hovorí aby sme šli do Brna ale ako s dochádza im pracou a všetko okolo toho ved keď mi to vyšlo musela som ísť koľkokrat aj v nedeľu na kontroly....aj na reprodukcnej imunologii nám poradili bud Brno alebo Martin. Ale majú s nimi nejakú zmluvu keď si takto dohadzuju. A tiež si myslíme že je to posraty biznis a vyberajú si komu doprajú na prvý pokus alebo na druhý ci 3,4...babo. my sme asi nie tie stastlivejsie a budeme musieť vyraziť peňazí ešte kopec do toho. A prosím ta za tu genetickú so platila? Lebo som počula ze by ma to mohlo vyjsť od 400-600e v NR sú vraj top 😬
A inak baby práve som sa zobudila 😁 o takomto čase mam už druhú siestu za sebou ale dnes som bola s mamu na nákup ráno tak mi to nevyslo 😄
@fialka1318 😂 ja môžem spat aj 3x za deň a o 23-00 som KO. Ale ako hovorím v noci chodím často cikat aj každú hodinu ale nad ránom sa už prehovaram že to vydržím do 6.30 😁 s tým brnom si ma prekvapila 😕 už to asi dotiahnem v gynfive a keď nasporime bubaky na 4-5 tak by som asi išla niekam inam neviem. Ja proste musím byť mama narodila som sa preto 🤗 keby sa to dá u náhradnej matky... Mam 2 sestry a tie by do toho šli no keď tu sa to nedá 😞 Ale verím v nás a budeme Maminy najlepšie na svete 😁

@fialka1318 ja vydržím už som mala dve sklamania. Ako raz mi prvý týždeň že áno gratulujeme. Potom na druhý týždeň , že smutná správa .... a nič .
A potom o tri mesiace po dvoch týždňoch áno. Ale o týždeň sa niečo pokazilo. Čiže ja budem dávať pozor cca cely mesiac