Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@evulik1111 hh to hej teda dufam ze ma o tolkej zoberie lebo vacsinou ked tam idem a hoci som objednana este cakam hodinu alebo aj viac kym nas zoberu lebo vela zien tam chodi a niektore sa zakecaju a potom sa konzultacia pretiahne 🙂 hm neskusila si volat ze ci si to nemozes do nohy pichat ako si pisala ?🙂 ja mam velku modrinu na bruchu na pravej strane od injekcii tak si musim pichat prolutex na lavu stranu ;) len uz aj ta strana zacina pomaly strajkovat ;) nevadi vydrzime ;) to ze idem do ba a kym sa tam dostanem po tych zapchach tak to bude zabava :D minule sme sli na aute do ba 2hodiny bo horel kamion a motorka na dialnici :D ale tak zmaknem hlavne musim verit ze vsetko dopadne dobre ;) ja sa citim super nic ma neboli len ma nafukuje sem tam inak je to ok 🙂 tak neviem co si mam o tom mysliet ;) hh
@fialka1318 o tej ceste ni nemusíš moc hovoriť my z Piešťan . Keď sa dá pondelky vynechávame alebo ideme čím neskôr. Minuly pondelok to bol des do ba. Vyrazili sme 6:15 a došli sme o 8:07. . Len tak tak sme stihli krv. Ako zobrali už tam bol pán preto. O minútu neskôr a nestíham . Nevadí ..
no budem si dávať do brucha kým sa dá. Včera som skúšala iné miesto a total zle . Musela som si dať znova do toho istého. Ja sa s tým musím zmieriť keď idem na to celé tehotenstvo .
Inak aj vo Ferticent vždy meškajú minimálne 45 minút
@fialka1318 no musím , kvôli tomu že údajne mám problémy s riedenim krvi . Takze preto
@evulik1111 tak hlavne ze budes zdrava ty aj babenka 🙂 tie modrinky zmiznu a mozno ti aj daju si ich inde pichat ked pojdes na sono 🙂 no nic mne dnesny den celkom ok zbehol 🙂 za par hodin bude tma 😀 uz skrtam pomaly dalsi den do sona 🙂 hh uz nech je 15teho 😉
@fialka1318 jooj sak to už tu je coby dup
@fialka1318 trosku sa vam tu votriem dievcata🙂 vidim ze si z iscare, aj ja🙂 mam doktorku Rybansku a ket mi robila Belusakova..11.6. som mala vklad, 26.6 pozitivnu krv-hcg nad 2000.teraz 9.7. mam ist na sono ale velmi sa bojim..vlastne bojim sa uz od zaciatku ale mam pocit ze ma prestavaju boliet bradavky..vas este bolia?
@monka_brumka vobec si sa nevotrela 🙂 ved nato je ta stranka 🙂 a ano som z iscare ;) a ty si mala kraaaaaaaaaasnu hodnotu hcg ;) dala si si vkladat 1 embryjko alebo 2? 🙂 ja som mala hcg 628 a na vklad som bola 18.6 a odber krvi som bola 1.7 🙂 a na sono mam ist 15.7 do car a neboj tiez mam strach ci vsetko dopadne ako ma 🙂 hcg si mala nadherne cize sa podla mna nemas coho bat ;) hm mna neboleli bradavky od zaciatku skor sa mi len naliali a sem tam som taky krc ku bradavke dostala ;) a inak mna dneska svrbeli strasne :D som mala sto chuti si ich rozdriapat ale uz to chvalabohu prestalo ;) ty sa nemusis bat niekedy priznaky uplne mozu ustupit ved ani ja ziadne uz nemam len sem tam sa nieco objavi ale to sa asi moc sledujem 🙂 takze urcite sa neboj ved pozri ake nadherne hcg si mala to uz podla mna bude vidno pekne babenko ;) a vsetky sa bojime od zaciatku je to normalne ;) skor si povedz ze babenko si ta vybralo a chce byt s tebou a ako krasne rastie kedze si mala naaaaaaaadherne hcg ;) uz sa ti urcite niekolkokrat znasobilo a uz je to len formalita ze ides na sono ;) takze drzim prsteky a urcite daj vediet tu radost ked uvidis malinke na sone nech sa tesime s tebou ❤❤❤
@evulik1111 jj uz len tyzden :D v poslednom case mi to ide rychlejsie furt daco peciem varim a tak alebo lenosime s mojim ;) a ty ako ?🙂 citis sa ok? malinke nezlostia ? ;)
@fialka1318 dakujem ti velmi pekne za podporu🙂 ano hcg bolo pekne-velmi som sa tesila..koho mas doktorku?
@monka_brumka nemas zaco ;) dr grossovu a ty ? si si davala vkladat jedno embryjko ?🙂
@fialka1318 ano jedno..mali sme 3 blastocysty, len vklad sa prekladal lebo som mala polyp...cele som to mala take komplikovane, stimulovala som od 14.2, na zaciatku som mala celkom dost vajicok ale potom akoby rastlo len jedno...uz sme myslelu ze nic z toho ale doktorka mi brutalne znasobila hormony a ciastocne pomohlo, ozil jeden vajecnik a mala som 5 vajicok..ale odber bol az 16 den cyklu..vklad mal byt mesiac potom, ale sliznica mi nereagovala na estrimax..skusili sme prirodzeny cyklus coz na moj pozitivny sok som mala ovulaciu asi po dvoch rokoch🙂 asi dosledok tych hormonov este..grossova robi v iscare ba?
@fialka1318 krasne embryjkamsi mala🙂 ja netusim nic o tych svojich..tieto podrobnosti..nepovedali mi..nie nahdou Misikova?ta je tam vraj nova ale neviem ako vyzera..ja progesteron 2x1, estrimax 1 a fraxiparin lebo mam mutacie v krvi..viem ze klasickom ET sa berie aj prolurex ale ja som mala Ket tak mi asi preto nedali..
@monka_brumka tak super to máš , gratulko. Neboj všetko bude v poriadku . Vysoké hcg si mala . Ja som mala len 507 takze nemaj boja😍
@fialka1318 ty kľud už len týždeň a je kocur v rukáve 😂
Ahojte baby tak dnes 9tt tehotenstva prestalo nám byť srdiečko 😭.
Dr mi povedal aby som vysadila progesterón na kolkaty deň od progesterón ste začali krvácať ?
Potrebovali ste aj kyret dúfam nie ?
Povedal dr ak nebudem potrebovať kyret tak môžem ísť na ďalší vklad čo si myslíte otom baby ?
Ďakujem za vaše rady .
@evulik1111 hh skoda ze sa neda si tam kuknut sama ne :D hh ako sa citis dneska? 🙂 ja som celu noc len pila a uz mi je to az neprijemne lebo sa neviem v noci vyspat co som taka smadna asi z tych liekov ;) som bola 6x hore na wc,vypila liter a pol vody a nevedela som spat od 7mej rano :( a to som sla spat o 11tej 🙂 dajaku nespavost mam 🙂 inak dneska som zobrala lieky a este si pichnem injekciu a potom az poobede ;)
@regina24 ahojky to je mi velmi luto ;( neviem ani ti napisat ako velmi ma to mrzi😢 a neviem ci tu chodi nejaka baba ktora ma s tym skusenosti ;(
@fialka1318 vieš čo ráno som sa zobudila celkom v pohode . Ale ostala som dnes v strese a laknuta . Ale to asi ženy ako sme my mávajú sem tam .
@regina24 to má moc mrzí . Ja som o to raz došla v 7 . A nešla som na nič . Ale je pravda že mne GF zamlčal že som mala hcg príliš nízke . Takze neviem čo to spôsobilo . Mala som po 14 dňoch len 75,5 hcg. Zistila som to až keď som si vybavila opis karty a prechádzala som na novú kliniku
@fialka1318 to už budete traja myslím že skôr svadba nebude . Budeš skôr v kúte opretá spat po prebdenych noci s mimcom
@evulik1111 ja som mala hcg na 14den hcg 2500.
Krásne nám bylo srdiečko a prestalo nám byť trošku sa musím ukľudniť a musím na novo ísť musím nový nádych spravyt.
Keď človeka to boli a trápi.
😭
@fialka1318 embryologicka je uzasna..ludska a velmi mila..hej ten progesteron je neprijemny, navyse v tychto teplach nic moc ale nevadi...mna skorej mata ten estrimax..v pribalovom letaku je ze pocas gravidity sa nema brat..ty beries?
@evulik1111 dakujem za povzbudenie..beries aj ty estrimax?uz sim fialke pisala ze v pribalovom letaku je ze sa nema brat pocas gravidity..v centre sa tvarili ze hej..
@fialka1318 hej neboj všetko bude už len lepšie a lepšie .

@fialka1318 ja idem až o 13:45 😂 si skôr na tom tak píšeš práva 😅 . Ja som včera mala trocha kŕče ale inak som poriadku . Len fraxiprin má začal svrbiet dosť už. Musím si nájsť nové miesto