Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@mims1520 keď bude listovať v našej konverzii s @fialka1313 nájdeš moje testy a písané kolky deň . A uvidis aj ja som mala “ducha “ a postupne sa to ukazovalo
@evulik1111 hneď sa idem pozrieť 🙂 ja mám pocit že moje testy boli celkom obstojne čiarky a nie duchovia preto bude aj ťažko porovnať či stúpajú. Ale hlavne je nech stúpajú 🙂
@evulik1111 ježiš maria pozerám že aj ty máš buldocka 🙂 ja taktiež ! Inak v akom rozmedzí sa ti ten test dostal na rovnako výrazne čiarky ?
@mims1520 hej mame Anguska .no a tie čiarky ani neviem . Ale trvalo to dlhšie . Ja som mala hcg na 14 deň len 507. Tuším. Aj najmenej čo tu baby dávali. Ale na klinike povedali , že to je poriadku taký stred. Ale keď som si urobila ten digitálny po 2 dňoch mala som výšku hladinu lebo test to tak hlásil. Čiže nemaj boja ono to pôjde
@evulik1111 pevne verím. Stále mám strach ako to dopadne, aj keď sa ho snažím potlačiť . Stále má bolia kríze ako na ms. Hodinu bolia hodinu nebolia . Na zblaznenie. Inak povedia mi aj hodnotu? Nie len či teda som alebo niesom tehotná ?
@fialka1318 hej ja dúfam že má skontrolujú ako to vyzerá s mojimi vajecnikmi. Ako dobehli tie maličké folikuly ktoré sa nestihli vyvinúť. A presne či hrozia nejaké stavy alebo nie . Ja kludne aj trojicky. Nech mame hlavne zdravé spokojne babatko/a 🙂 ja som mala čerstvý. Povedala som lekárovi že netlačím do et že pokial vyhodnotí že je telo nejaké mimo alebo niečo sa mu nezdá počkáme a dáme ket. Ale keďže všetko v poriadku, podmienky boli splnené na 120% tak som bola v duchu veľmi rada. Že sme o krok bližšie. A pohlavie chcete vedieť ? Ja nie 🙂 ak by sa podarilo chcela by som sa prekvapiť priamo pri pôrode. Možno je to naivná predstava , ľudia má dohovárajú že určite sa lekárka prekecne a určite namna nebudú brat ohľad a povedia. Ale tak je to premna dôležité a preto dúfam že sa mi to splní 🙂 a máš pocit či to bude dievčatko alebo chlapček ? Nejaký ciťák?
@mims1520 na akej si klinike ? Mne to napríklad v GF nepovedali a poto. Vo Ferticent hneď . Poprípade al nezabudnes sa opýtaj
@evulik1111 áno skúsim sa. Celkom má to zaujíma 🙂 Som v Repromedice
@fialka1318 vsak svokrovcom kupte normalnu 🙂 tie cestovne maju moc makky matrac a to nie je dobre ani na chrbticu. No ja mam hroznych svokrovcov :D a ano pekne plany a uvidite realitunci bdue rovnaka 🙂 ja som planovala cestovat vsade po svete, na dovolenky a nic z toho nehrozi. Mala v aute cirkusuje len co zo sidliska odideme a max v aute je cas spania co je 2h aj to len ked spi. V kociku anj bohovi viac ako 10min, v nosici vobec. No akoze bat sa budes stale viac lebo ked sa zacne hybat stale obavy ci sa hybe dost. Ci sa nema este viac. Ku koncu ci sa nehybe lebo nema priestor 🙂 ale vsetko prijemne starosti.
No verim aj ja lebo zatial zhodnotili ze malo estrogenu ale nemyslim ze to je pricina lebo zatial ani krem mi nepomohol nvm kolky den
@fialka1318 vieš čo ja sa nato pozerám zas z iného uhla. Samozrejme vôbec nechcem uraziť tvoj názor naozaj 🙏 ale ja by som svoje mrazaciky nevedela zničiť. Mne to príde take sebecké že no, ja už mám tak zvyšné výhodte. A necítim to proste tak že prave po tom všetkom by som si na toto trúfla . Ak sa dopracujem do takého štádia , že sa budem musieť rozhodnúť čo s nimi ďalej, na 120% sme sa s manželom zhodli natom že darujeme a mouno tým niekomu splníme sen. Niekto nato pozerá že “moje deti budú behať po svete neviem kde neviem s kým” ja sa nato pozerám inak. Pomôcť a darovať život 🙂 nikoho názor nieje správny alebo nesprávny . Cize preto neodsudzujem absolútne 🙏 to by bolo perfektne keby mi vedeli napísať na kartu takúto poznámocku aby sme sa vyhli nedorozumeniu. Plánujem si to takto. Manžel by chcel vedieť ale prispôsobil sa že vydrží do poslednej kontroly pred pôrodom . Lebo čím dlhšie to bude vedieť tým väčšia pravdepodobnosť že sa prekecne. Mimovoľne sa prihovorí brusku alebo čo. A ja sa dosť nehnevám :D a aké mena máte vybraté keď sa môžem opýtať ? Paradoxne som si myslela že budem mat stále dňoch chlapcov a jedno dievčatko. Že prvý bude chlapec. A teraz keď som ešte ani tehotná nebola ale boli sme v procese IVF tak som stále mala mimovoľne v hlave dievčatko 🙂 neviem prečo
@fialka1318 sú to krásne mena 🙂 my mame pre dievčatko Olivia. Od vždy ... prvé a jedine meno na ktorom sme sa okamžite zhodli 🙂 chlapček sa nám pacia Teo, Matheo, Nico, Alex. Uvidíme ktoré to nakoniec bude 🙂 či dve či jedno, či chlapec alebo dievčatko... je mi to absolútne absolútne jedno 🙂
Jasne každý má právo naložiť so všetkým podľa seba . Ved ide o nás, naše rozhodnutie naše životy. Takze akýkoľvek názor je správny .... z nášho uhla pohladu 🙂
@fialka1318 my mame dosť atypické priezvisko mnohym ľuďom znie srbsky, alebo chorvátsky takze sme chceli meno, ktorým bábätko nebudeme limitovať že mu dáme meno Anicka trebárs. Samozrejme krásne slovenské meno, ale kebyže ideme alebo ide žiť do cudziny aby sa necitila taká totálne iná 🙂 Olivia sa nám nenormálne páči a sme s tým na 120% stotožnení 🙂 chlapčenské sme mali ste Mathea. Ale nieje pre nás take silne ako Olivia. Ale z chlapčenských asi najsilnejšie. Uvidíme možno nás ešte prekvapí nejaké iné 🙂
Ale nie čosi ja mám akurát dve čiarky na teste to je celé:D, veci ako vysnívané kociky alebo podobne to ešte nie. Ešte nemám nič potvrdené. Zacnem sa opatrne tešiť po krvi, ak bude pozitivna. A potom ešte opatrnejšie po 3 mesiacoch 🙂)
@evulik1111 hm to ti povedali lekari ze to bude dievcatko podla velkosti? 🙂 hm kraaasne 😉 blahozelam 😉 dneska si 9tt+1? Ci ? Nevadi kazde babenko rastie svojim tempom hlavne nech rastie 😉 to sono bolo uzasne ze? Pustili ta uz aj z centra ci este nie? 🙂
@fialka1318 oficiálne je na fotke písané 8+4 čiže dajme tomu že 8 týždeň . Hej už posledná návšteva . Už buďme len v pn chodiť . Už som objednaná 1.8. A to dievčatko si ja myslím
@evulik1111 jeeeeeezis maria to je niečo nádherne 😍😍😍😍 v dobrom závidím že už ste takto pokročilo 🙂)
@fialka1318 mne sa nejako dnes “zastavili príznaky”. Prsia bolia menej ... pocity na ms tak isto menej... jedine čo má boli hlava a celé doobedu som spala. Mám z toho trosku stres. Že sa to zastavilo :( ako viem že nemusis každý deň cítit to iste ... ale keď sa hcg zisťuje , mali by sa príznaky zintenzívniť, či zle uvazujem ?
@fialka1318 ale áno ja viem že hormóny pracujú ale to neznamená že ich musím cítit vždy a všade každú chvíľku. Ale predsa len som viac obozretna. Hlavu mi ide rozbiť od bolesti ale snažím sa len piť, lieky do seba nechcem dávať. Kúpila som si digitálny test že si spravím zajtra alebo stredu ráno . Aby som sa upokojila a štvrtok to budem mat potvrdené 🙂 a dúfam že zomna odpadne aspoň trosku tohto prvotného strachu
@mims1520 ty ako si na tom ? Robila si si test ? Ako sa cítiš?

@fialka1318 no kamoska pri pohľade na testy skonštatovala že “aby neboli ešte dve” .... haha ale to si nemyslím. Som síce len 10 dni od vkladu ale to už by boli omnoho tmavšie čiarky 🙂 vieš čo moje telo prežíva všetko veľmi intenzívne. Mám veľmi boľavú ovulaciu, taktiež menštruáciu. Proste telo reaguje citlivo na zmeny. Aj stimuláciu som mala veľmi veľmi krátku lebo telo reagovalo rýchlo ale zároveň to bolo premna strašne náročné. Telo bolo total zmagorene. Ja by som veľmi chcela ešte pracovať. Ale uvidíme ako to pôjde. Ja ak budem mat bezproblémové tehotenstvo kludne aj do 8 mesiaca to potiahnem 🙂)) zamestnavatelia môžu vymýšľať ale pokial poviem že som o tehotenstve nemala vedomosť oni mi nemajú ako dokázať opak. Je to nefér viem ale taktiež viem že dat výpoveď im môže aj netehotna baba z hocijakého iného dôvodu aj po tyzdni. Vyskusam uvidím zas tlačiť to nebudem. Všetko čo som popisala sú fakt reálne veci ktoré cítim, nič prikraslene ani som sa príliš nepozorovala ani si nič nemerala ani podobne. Ja som cítila že s telom sa niečo deje. Ale vidíte, aký neveriaci Tomáš som, takze ja ešte doteraz som veľmi opatrná a ani som to nikomu neoznámila. Ja to chcem mat odklepnute z krvi. Potom sa začnem tešiť 🙂