Koľko stojí samoplatcu mimotelové oplodnenie?

mrakodrapka1
6. feb 2012

Som samoplátca a snažíme sa otehotnieť. Po rôznych vyšetreniach nám povedali, že jedine IVF. Len neviem koľko to celé stojí.

elise
6. feb 2012

prečo samoplatca ? máš už viac ako 39 rokov? lebo do 39 rokov preplácaju poisťovne 3 pokusy, samozrejme lieky si musiš hradiť ale je to menej ako keby si naplno kupila, daju sa aj tu pozháňať na konikovi lieky v teme mám nemám lieky kategoria neplodnosť.cena závisí aj od centra v každom je prvá konzultácia určite zdarma a každé centrum má iný cennik. držim palce🙂

bobricek
6. feb 2012

Neviem či každé centrum má iné cenníky.Pozerala som na nete a vychádza to približne rovnako.Len tam je toho veľa a já s v tom nevyznám.

kveta
7. feb 2012

Ja som mávala maximálne pálky.. podstupovala som to v Brne.. a aj s liekmi proti komplikáciam umelého oplodnenia a s vysokými dávkami hormónov, s dlhým protokolom, ma to stálo okolo 80 000 korún za jedno IVF s ICSI a predĺženou kultiváciou..

kiwisek
13. feb 2012

ahoj, nas 1. IVF vyšlo na 9500 Kč (večinu hradila poistovna),, dopalacala som akurat za lepsie hormony 2500,- a 7 tis. sme splatili za ISCI, aj ked bolo neuspesne - nepodarilo sa im oplodnit ani jedno z 12 vajicok, potom sa este platia rozne ciastky za zmrazenie embryi, KET... ako pisu dievcata je to individualne podla CAR - je dobre poziadat si o cennik tam kam chodite...

mataaa
18. feb 2012

ahojte, my sme podstupili IVF v CRM Zlin v 11/2011, a cele nas to vyslo na 2700EUR. Su v tom vsetky vykony, vr. ICSI, kryokonzervacia a lieky. Platit sa da v EUR. Cena ale zavisi od mnozstva predpisanych liekov.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre