Komu sa podarilo Ket?
Ahojte zeny.Chcem sa spýtať lebo väčšinou čo som tu našla boli staršie príspevky ktoré ste podstúpili a na kolky krát sa Vám podarilo otehotnieť.Mame problémy so spermiamy a mne zistili leidena picham si fraxiparine ale inak som v poriadku sliznica ukazkova vraj ovulcia všetko mám dobre ale zatiaľ sa nepodarilo 1IVF neúspešne,2 neúspešne z toho mame ale aspoň 2 pekne blastocysty AB a jedno sme teraz vkladali.Je lepšie si písať o tom s niekym kto tým prešiel ako kamarátky čo majú už doma deti a nevedia o com hovorím.Dakujem za odpoved
@lucmm ďakujem ti, určite pôjdem na vyšetrenie
@monika12323 ahoj, tak už mám za sebou hematologiu, čakám dva týždne na výsledky tak som zvedavá, že čo
@monika12323 ahoj..Držím ti palce aby výsledky dopadli tak ako majú čiže aby si sa možno vďaka nim dostala k tomu vytúženému bábätku..😊✊🏻budem na teba myslieť a o dva týždne mi napis ako ti dopadli tie výsledky..
@lucmm ďakujem pekne, už by sa po 3 rokoch patrilo konečne vynosit zdravé dieťa už nemám silu
Chcem sa spytat viete mi niektora z Vas povedat aka je uspesnost pri KET.Boli sme na ivf no cerstvy transfer blastocysty nevysiel😭 zistili mi hcg 0.4
Na 8den po vlozeni .tai mame 8 zmrazenych embryi tak to ideme skusit znova .
@janaz2007 ahoj úspešnosť podľa toho aký máte problém, my mame problém s oplodnením a úspešnosť pri ket nám povedali 80 až 90 %, čo sa aj podarilo, ale nevydržalo. Ide to aj podľa veku, no na 100% ti nikto nič nezaruci, 8 je pekne číslo, my sme mali len dve, prvé už je preč a druhe čaká. Držím palce 🤞🤞
@monika12323 problem ja nemam vajcovody a partner lenive spermie takze sme sa nasli🙂
Pouzili sme metodu ICSI
Z IVF som mala 16 vajicok na kratky protokol a s toho 9 blastocysty po predlzenej kultivacii
Moja menstruacia chodi na 30 az 35ty den ako sa jej chce.
@lucmm ahoj pob12 rokoch sa mi po Ket narodila 5.11.2018 moja vytúžena dcérka. Embryjka ževraj boli veľmi kvalitné. Vkladala som si dve no obidve sa uchytili žiaľ jedno som potratila v 10tt vykrvacala som doma našťastie mala Zojka to nevzdala.Po vklade som si pichala tri mesiace kvalitný progesteron Prolutex možno aj ten nám pomohol. Nevzdávaj ja som tomu už ani neverila že sa to podarí. Mám za sebou 2 krát ET, a 4 krát Ket
@janaz2007 my sme mali tiež icsi, aj keď nám neodporúčali, vraj všetko je v poriadku tak by sa mali aj klasicky oplodnit, ale my sme neriskovali, odobrali mi 9 vajíčok z toho po predĺženej kultivacii boli len dve na mrazenie. A s tou menštruáciou sme na tom rovakoo.
Ahojte dievčatá aj ja sa pripájam islinske.na KET včera nám vložili bábätko tak už len aby to vyslo je to.nase prvé Keť a všeobecne prvý vklad tak verím že to.dobre.dopadne držím vám všetkým palce
@marcelka83s Nám sa podaril cez Ket prvý vytúžený syn ktorého sa už nevieme dočkať a už budúci mesiac ma prísť na svet..Veľmi sa teším keď čítam že viacerým sa podarilo cez Ket lebo tie nepodarené pokusy sú strašne na psychiku..Baby všetky ktorým sa aj nepodarilo nezúfajte a choďte do toho procesu..Viem že sa už ľahšie píše tej ktorej sa to podarilo ale aspoň viete že tu je nádej nato že sa to aj Vám podarí..Každej žene čo tak veľmi túži to z celého ❤️prajem a samozrejme zdravé deti..Som rada za tuto stránku aj keď viem že ju veľa ľudí neuznáva ale keď som bola v tom procese nedarenia sa a mohla som si tu napísať už s niekym kto si prešiel tým procesom a povzbudil ma,nakopol,dal nádej je viac pre tu ženu ako keď si prečíta dobrú knihu..

@monika12323 určite ti odporúčam vyšetriť sa ako si napísala a až potom ísť na Ket.My sme to tiež tak spravili a nebanujem..✊🏻🍀