icon

Komu sa podarilo Ket?

lucmm
18. feb 2019

Ahojte zeny.Chcem sa spýtať lebo väčšinou čo som tu našla boli staršie príspevky ktoré ste podstúpili a na kolky krát sa Vám podarilo otehotnieť.Mame problémy so spermiamy a mne zistili leidena picham si fraxiparine ale inak som v poriadku sliznica ukazkova vraj ovulcia všetko mám dobre ale zatiaľ sa nepodarilo 1IVF neúspešne,2 neúspešne z toho mame ale aspoň 2 pekne blastocysty AB a jedno sme teraz vkladali.Je lepšie si písať o tom s niekym kto tým prešiel ako kamarátky čo majú už doma deti a nevedia o com hovorím.Dakujem za odpoved

Strana
z3
janulka257
18. feb 2019

@lucmm ahoj 🙂 napíšem ti správu

stela01
18. feb 2019

@lucmm
1 x sa mi podaril na druhý pokus (Rok 2011)
A teraz po 7 rokoch na 1 pokus .

lucmm
autor
18. feb 2019

@stela01 Gratulujem..A kam chodíte do centra?

stela01
18. feb 2019

@lucmm Ferticent .
Nemám vajcovody .

lucmm
autor
18. feb 2019

@stela01 Takze presto všetko máte dve detičky ak som to dobre pochopila..Ja som bola v decembri na menšej operácii močovej trubice a mechúra kvôli zostatkovému mocu a zúženej močovej trubici.Ja dufam že aj toto pomôže pri tej tehotnosti..My chodíme do iscaru Ba a keď sa toto nepodarí pôjdeme do Brna..Držím silno palce

salonka28
23. feb 2019

@janulka257 napíšeš aj mne aj mi ideme na keď lebo sme predlzovali stimuláciu

mariajuraj
23. feb 2019

@lucmm nám vyšlo 2 ivf, 5. Vklad. Bez fraxiparine som potracala

gabika2601
25. feb 2019

@lucmm ahoj ja dom bola 10.2 na ket a dnes dom bola na krv a podarilo saaa .hned na prvy krat tak dufam ze bude vsetko ok aj dalej 🙂 drzim ti palce

salonka28
26. feb 2019

@gabika2601 gratulujem

lucmm
autor
26. feb 2019

@mariajuraj prepáčte ja som tu dlhšie nebola mám točenie hlavy a zajtra idem o dva dni skôr na krv kvôli tomu či to je tehotenstvo alebo lieky..Takze naozaj to ovplyvňuje plod.Kazdy lekár ma k tomu iný názor ale vidím že si jasný príklad toho že to je problém.Drzim palce 😊

lucmm
autor
26. feb 2019

@gabika2601 gratulujem 🙏🏻🤗Ja idem zajtra na krv kvôli točeniu hlavy a take tlaky mám v podbrušku akoby som mala dostať menzes ale hádam sa ani nedostaví a zajtra mi oznámia pozitívny test..Ake lieky si brala?Ja teraz len progesterone a fraxiparine

gabika2601
26. feb 2019

@lucmm ja tiez progeateron a estrimax to este beriem . Tocit hlava sa ti moze aj ak ti klesne cukor alebo si odmeraj tlak . Pi hlavne vodu budem drzat palce

lucmm
autor
26. feb 2019

@gabika2601 vodu sa snažím piť tých 2,5 až 3 l potom sa mi už vracia naspäť 😀Aj si cítila že sa to podarí?Ja som cítila už v deň vkladu kríze,hlavu a podbrusko..Viem že to môže byt z toho progesteronu ale predtým som mala omnoho viac liekov teraz iba toto a nemala som take pocity..Ja viem už sa moc sledujem 🙈

gabika2601
27. feb 2019

@lucmm nejake specialne pocity som nemala ale mne dost tazko prechadzali cezkrcok cize mna aj celkovo vklad dost bolel . Ze mam nejaky kratky krcok ako keby po operaxii tak neviem preco . Doteraz mi to nikto nikdy nepovedal ... ale po 2 dnoch to preslo. Urcite budem drzat palce 🙂

lucmm
autor
28. feb 2019

@gabika2601 Mám peknú správu hcg vyšlo pozitívne ❤️😍Teším sa ale samozrejme zatiaľ potichúčky ešte ma čaká dlha cesta..Ale včera som nemohla uveriť keď mi to povedala sestrička..Chuderka musela navštíviť asi aj ušného po našom telefonáte 😀Ďakujem

gabika2601
28. feb 2019

@lucmm supeeeeeeeer gratulujeeem 😊😊 tesim sa s tebou . Ja dnes som mala slinenie xlakla som sa zajtra idem na utz tak som zvedava dufam ze je u mna vsetko dobre.

lajla89
1. mar 2019

@lucmm ahoj ten hlavný príspevok ktorý si písala tak ako keby som čítala,, svoj,, tiež ma muž zlý spg a mne zistili leidena no bohužiaľ až po tom ako som v 8tt potratila. Mala som prvé Ivf- 1 et a aj vyšiel všetko najlepšie bolo v poriadku srdiečko nám bolo no nakoniec MA. Teraz som v príprave na KET. Hlavne netreba veriť že sa to nepodarí myšlienky su silná energia. Tak držím palce aby všetko vyšlo tak ako má 😊 😊 😊

lucmm
autor
1. mar 2019

@gabika2601 daj vedieť ako si dopadla..Bude všetko dobre ja tomu verím a viera je silná vec aj myšlienky ako píše lajla89..Ja ešte čakám na jednu krv ako sa mi zvýšili hodnoty ale ešte nevolali takze dám vedieť aj ja 😊Pekny deň zatiaľ

gabika2601
1. mar 2019

@lucmm ahojte no tak ja vsetko dobre. Uz som aj videla na utz gestacny vacok a embryjko .🙂 tak som rada hovorili ze vaetko dobre . Otyzden kontrola. Brali mi ja pre istotu krv. Tak pondelok aom mala 2010 dneska 9600 takze suepr. A ty si ako dopadlo ake mas hcg ?

lucmm
autor
2. mar 2019

@lajla89 Vieš čo toho leidena by mali robiť automaticky žene ešte predtým ako chce byt tehotna pretože zbytočne potom zeny prežívajú potraty a naco to je dobre?Hlavne keď sa proti tomu dá pomôcť..Som rada ale že sa viacerým podarilo dostať sa k tomu vytúženému bábätku a ja sa už teším na prvý utz.❤️Držím ti palce a informuj ma ako pokracujes a keď ti bude smutno alebo budeš sa cítiť zle kľudne napis 😊Držím palce

lajla89
2. mar 2019

@lucmm ďakujem 😊 😊 veru ze mali mohlo byt všetko inak ale nevadí aj zlé veci nás posilňujú a robia z nás človeka. Už sa teším na ten pocit ako budem mat zase ten mali uzlicek šťastia v,, brušku,, a dúfam ze to bude čoskoro. Tebe držím palce aby všetko krásne rástlo tak ako tvoje hcg tak aj ta mala fazuľka vo vnútri ❤️❤️

lucmm
autor
6. mar 2019

@lajla89 ahoj ako pokracujes?Co máš nové?

lajla89
6. mar 2019

@lucmm ahoj si zlata ze si si na mňa spomenula 😊 som v príprave na KET v pondelok mam prísť na kontrolu sliznice a mi povedia viac kedy by mohol byť vklad ale predpokladám ze po kontrole na ďalší pondelok. Ako sa máš ty užívaš si už naplno tehulkovanie máš už aj nejaké tehotenské,, stavy,, 😁 😁

lucmm
autor
10. mar 2019

@lajla89 Kľudne mi napis kedykoľvek keď budeš mat čokoľvek nové..Budem sa tešiť 😊V pondelok cize zajtra idem aj ja ale už na utz pozrieť ten maly nanuk😀My tomu tak hovoríme keďže bol zamrazeny..Daj mi teda zajtra vedieť čo ti povedali..Ja si užívam všetko voľno že zacinam cítiť zmeny prsia ma dosť bolia ale teším sa z toho 😊podbrusko a občas kríze ale chute nemám práveže naopak musím sa nutit jesť ale všetko je v začiatkoch takze možno prídu chute a zle ako ma každý straší 🤢😂Držím ti palce nech je všetko Ok a môžete ísť nato a píšeš mi za 3 týždne že je to tam//😉🙏🏻

lajla89
10. mar 2019

@lucmm jeeej tak sa teším s tebou zajtra budem písať co povedal doktor a budem sa tešiť aj na tvoje správy aký bol pocit vidieť ten malý nanuk 😁na monitore. Snažím sa veľmi na to všetko nemyslieť aby mi zo zbehlo čím skôr a potom to čakanie po KET bude masaker keď som sa bola na ET tak pozitívny test som mala už na 7dmy deň a kontrola na 10 no ako tak čítam tak kontrola po KET je až na 14ty deň kto ma tak dlho čakať 😂😂😂 na ktorý deň po KET si mala pozitívny test?? A nech viem kedy budem môcť testovať 😂😂ešte ani vklad nemám a ja už by som testovala 😁😁😁

lucmm
autor
11. mar 2019

@lajla89 ja som si tento krát nerobila test čakala som do krvi a tu sme spravili vzhľadom nato že som mala migrény skôr o dva dni čiže 12 deň a to som mala hcg 111 a za dňa dni čiže 14 deň mi to stúplo rapídne tak mi povedali..Čo to rapídne znamená v ich preklade neviem ale asi je to dosť nato aby to bolo Ok..Teším sa triezvo ale teším..Ty mi teda píš ja budem tiež písať po utz..A ja som teda tento krát čakala na krv netestovala som..Povedala som si že na dobre sa čaká

gabika2601
11. mar 2019

@lajla89 ahoj mne po ket zacalo ukazovat tak na 6vden slabucku ciarku a postupne silnela 🙂

lajla89
11. mar 2019

@gabika2601 vážne to už tak skoro?? 😮Tak to si mala super potom ja sa asi posnažím netestovat ale ako sa poznám sama neverím tomu co som napísala 😂😂😂

gabika2601
12. mar 2019

@lajla89 cosi ja som nevydrzala . 🙂 mne to pekne silnelo ale nevedela som sa dockat na krv ze aka je hodnota tam na 15 den som mala hcg 2010. Tak som sa tesila. No ja som vedela tiez ze nevydrzim ale tie lacne testy inak tie papierove tycinky mi neukazali najskor. Kupovala som take v benu lekarni livsane znacka 2 ks za 4.50 tie su dobre.

lajla89
12. mar 2019

@gabika2601 ďakujem za tip 😊😊 uvidím ci vydržím netestovat 😆 a ktorý si týždeň?? A blahoželám 😊 😊

Strana
z3