icon

Kryoembryotransfér a špinenie

iwka2
29. dec 2012

Ahojte zienky :( zienky som po umelom opledneni 29den,vsetko bolo ok az na dnesne rano. Zacala som spinit. Mam utrogestan ktory pravidelne uzivam. talo sa to tu niejakej ? Myslite ze mam volat do heliosu,ci? sono mam az 4.januara :( dakujem

afrika
29. dec 2012

@iwka2 máš už potvrdené tehu? ak áno, tak by som asi zavolala do Heliosu radšej. pajem veľa šťastia 🙂

iwka2
autor
29. dec 2012

mam uz potvrdene. ked som bola prvy krat tak som zacala krvacat a nic mi doktor nepovedal ze mam pockat do sona tak neviem :(

afrika
29. dec 2012

@iwka2 tak si daj kľudový režim, citrónik papaj a nenamáhaj sa vôbec fizycky ani psychicky. držkám pršteky 🙂

pancuska
29. dec 2012

@iwka2 ahoj a to si 29den cyklu alebo 29den po vklade? ......ja som spinila asi tak na 7den po vklade ale trvalo to len jeden den potom to preslo a vsetko dopadlo dobre!! utrogestan dalej uzivaj ale ak by si zacala krvacat tak ho ber ustne a zavolaj do centra......uvidis vsetko dobre dopadne!!!

danielkabn
29. dec 2012

@iwka2,ja som mala toto isté,dokonca na 14.deň po vklade,v deň kontroly som začala krvácať a tak som hneď mala kľudový režim,ktorý trval 9 mesiacov 🙂 pi veľa citrónovej vody a ja som užívala Kanavit kvapky a tiež utrogestan,tie kvapky by ti mal predpísať gyndoš,alebo v Heliose..ja si už ani nepamätám,kto mi to dával.Rozťahuje sa ti maternica,tak zato špiníš,len sa zbytočne nestresuj,ani malú bublinku 🙂 Ja mám tiež malého Heliosáčika po Ketku,takže všetko dobre dopadne 🙂 🙂 Ja som potom už ani na kontrolné sono do Heliosu nešla,rovno k svojmu gyndošovi,aby som to netýrila,takže stačí,keď tam zavoláš a pôjdeš k svojmu gyndošovi,alebo gyndoške..)))

iwka2
autor
29. dec 2012

som 29 den po vklade.