Kryoembryotransfer v máji 2020
Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.
🙂
@butterfly333 ja beriem estrofem 3x2 denne, rano prolutex injekcie a večer progestenelle (vag.)a platila som 129 €
@butterfly333 Ano, estrofem je na rast sliznice. Ja som ho brala od 2.dc.
@butterfly333 ja mám estrimax, progesteron a prostenol. Ale ja som už samoplatca, tak ja som platila veľa. Už neviem koľko, lebo toto je nás 3 pokus...
@efran aj ja som samoplatca budem mať 41r čiže si to všetko zacvakám tie lieky aj keď budú na predpis?
@okina257 ako samoplatca?či niečo poisťovňa preplatila za lieky?
@butterfly333 Ako samoplatca si platis vsetko sama.
@efran Robila si aj dnes dalsi test?😊
@majoranka24 robila a silnie to. Včera som bola u môjho gynekológa a test na HCG som mala pozitívny. V pondelok idem do centra na krv a HCG by malo byt už okolo 500. Tuto noc som mala silne bolesti v podbrušku. Som sa zľakla, že dostanem mrchu. Našťastie ranný test bol silnejší 😉
@efran to je super gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička nech všetko dobre dopadne 😘
@efran krasny je!😍
@butterfly333 ďakujem ❤️
@majoranka24 🥰
@okina257 tak ako sa citis?
@mirka135 ako sa citis? Ja dnes 5ty den. 🙂
@babyttcirl stále má pobolieva bruško a ľavý vajecnik,sem tam kríže ja vôbec neviem či to je dobre alebo zle ale verím že sa to podarilo a je na svojom mieste a že sú to dobre príznaky. Ty ako?
@mirka135 ja nemam very nic. Len ma stipe brucho z fraxiparine🙂 kedy zacnes otestovat?
@babyttcirl ahoj. Dnes mam prvy den bez priznakov, až teraz navečer opäť cítim tlaky a take mensie bolesti. Dnes je 4 deň od transferu. Tak snad je všetko ok. Ako ty?
@babyttcirl neviem bojím sa ale keď sa odvážim tak v pondelok to bude týždeň po transferi
@okina257 no ja veru nic take zaujimave. Myslim ze z toho nic nebude. Vsak uvidime . Inak si mam pichnut este jeden HCG booster v pondelok, ale rano si testnem. Bude to 7 dni of transferu. Bude ako ma byt 😀
@mirka135 ja budem tiez v pondelok testovat ale potom hcg este raz davat.. tak uvidime
Dievčatá nebojte sa. Hlavne musíte veriť, aj keď nič necítite. Ja som pri prvom Ket necítila nič a bola som tehuľka. Síce som o to neskôr prišla. Treba veriť. Ja sa zajtra chcem posledný x testnuť a v pondelok idem na krv. Tak verím, že HCG bude stúpať a keď bude už okolo 500, bude to dobré. Držím Vám vsetkym palčeky a som s vami. To čakanie je dlhé, ale stojí to zato. ❤️
Tak dievčatá ja som sa dnes testla nejak ma to ráno chytilo ale výsledok je žiadny duch nič ,úplne biely test tak neviem asi nic z toho . 6dpo 😔😢
Môj posledný domáci test. Zajtra krv a potom už iba čakať na ultrazvuk. Som veľmi šťastná, že čiarka silnie. Dnes som 12 deň po Ket a už mam všetky tehotenské príznaky a ráno okrem nevoľnosti mám strašný hlad. Keď to takto pôjde ďalej tak bude zo mňa obor 😂. Dievčatá majte krásny deň aj keď u nás prší. A potom dajte foto testov. A hlavne verte. ❤️
@mirka135 Si siesty den po transfere? Naco testujes tak skoro? Potom mas z toho zbytocne stresy.😕
@efran Je krasny! Uplne ukazkovy.😉
@majoranka24 ďakujem. Stále však mam strach. Presne v takomto čase som prišla minule o embryo. Je ale pravda, že test nebol ani z polovice takýto silný.

@maggie86 ty si ako na Tom? Ktory den dnes? Testujes?