Kryoembryotransfer v máji 2020
Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.
🙂
@milakrasna a nakoniec sa ti to podarilo?
@maggie86 nie☹️ Zistili mi, ze mam problem v imunite a budem brat kortikoidy. Žiaľ až neskoro... Po všetkých neúspechoch. Raz som aj potratila. Ale od júna začínam stimulovať a tento rok sa podarí 😊
@efran toto bol tvoj ket tretí?
@milakrasna Zistili ti zvysene cytokiny alebo NK bunky?
@butterfly333 1x IvF - neúspešne. 2xET - potrat v 6.tyzdni a teraz 3xKet a úspešne ❤️
@mirka135 viesco asi vsetky. Citila som brucho ani to neviem popisat, ale mohlo to byt aj progesteronom, proste viac prekrvene, to tazko povedat. Predvcerom ma ale zacalo nieco dost pichat na pravej strane, az do vcera a odvedy velmi nic necitim, takze asi sa vtedy nieco pokaslalo. A mozno nie, zrejme bolo zle zahniezdene alebo sa dobre nevyvijalo kedze test bol dost slaby, aj ked pozitivny asi 4 dni.
@maggie86 neviem ako dlho sa drží v tele hcg. Hlavne nebuď smutná ,uvidíš že sa to podarí nabudúce. Viem presne čo cítiš ja som 2 x zažila takéto sklamanie a to som fakt doslova prelezala 2tyzdne v posteli na tretí vklad som išla s tým že uvidím čo bude že kašlem nato ak sa nepodarí pôjdem k moru . Žiadny test som si nerobila ,chodila do práce ,úplne sa začlenila a vyšlo to dnes mám krásneho 5rocneho chlapca ,ktorý by chcel veľmi súrodenca . Všetkých 7 vajok som dala na predlzenu kultiváciu zostali 3 . 2 mi vlozili a ak to nevide mám posledný pokus .
@mirka135 dakujem za povzbudenie. My sme mali 8 a 3 prezili pk, vsetky zamrazili kedze som mala OHSS. Ja som bola v takom hroznom psychickom stave cely tento transfer ze sa bojim ci to nemalo vplyv. Na buduci sa musim uz dat do kopy a menej to riesit lebo takto to asi nikam nepovedie
@maggie86 jaaj moja.. to je hrozne.. no nic sa neda robit. Treba dalsi pokus! Vzdy si o krok blizsie k tvojmu baby!
@maggie86 velmi ale velmi ma to mrzí. Len ta pekne prosím nevzdávaj to 🍀 ja viem, je to ľahké písať ale ty si statočná žena, ktorá spravila všetko pre to aby sa to stalo, všetko ostatné je v silách niekoho iného. Mysli, ze naozaj ste vsetko spravili co bolo vo vasich rukach. Nie menej a ani nie viac. Presne tolko kolko ste museli. Ber to ako boj. A to boja a clovek púšťa silou. A vieš kto ma takú silu? Presne Ty! Ano ty, ktorá práve číta tieto moje riadky. Tak šup šup a ideme ďalej. Makať a bojovať. 🍀 Prajem ti velmi veľa síl a vytrvalosti.
@majoranka24 cytokoiny ☹️ ale aspoň viem, ze co bol problém prečo to nešlo.
@milakrasna Aj ja som mala zvysene cytokiny. Medrol mi zabral a uz ich mam v norme. Som zvedava, ci to pri vklade pomoze. Dufam.🙏
@efran ja to iste. 4 chemicke tehu , vzdy skoncili do 6teho tyzdna a az na SK mi zistili vrodene trombofilne mutacie vsetky - of leiden az g2 protrombin a mthfr atd.. cize ja picham fraxik kazde rano a predtym davala son baby aspirin.. netestujem az do soboty/nedele.. nema to zmysel a viete co? Uplne v pohode to vydrzim 🙂 a este vitamin d som mala slaby tiez . Suplementujem 🙂
@okina257 kedy si mala transfer? Ktory den?
@babyttcirl 27.05.
@okina257 testni o 2 dni, budes mudrejsia .. teraz moze byt este skoro 🙂
@mirka135 a ty ako moja? Skusala si znova testovat ci nie?
@okina257 nieco nove moja? Skusala si dalej?
@babyttcirl u mňa aj na 10 deň úplne biely ,už nedufam

@maggie86 To ma mrzí, hlavu hore ❤️ budú ďalšie uspešné ✊✊ ja som to zažila 5x presne viem ako sa cítiš. Niekedy to bolo horšie niekedy lepšie. Treba veriť 🙏 raz to príde.