Kryoembryotransfer v máji 2020
Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.
🙂
@babyttcirl ešte mám jedno zmrazene
@mirka135 a kedy ides na krv k lekarke?
@babyttcirl utorok
Ahojte baby chcem sa spytat den vkladu sa nepocita za prvy ? Takze ak som Mala vcera Ket dnes som
Prvy den od vkladu ci jak sa to berie ?
@babyttcirl veď ti pekne silnie tá čiarka,myslím že ti to vyšlo a si tehu.gratulujem
@mirka135 dakujem ti Mirka. No uvidime na krvi zajtra... ako dlho sa caka na vysledky? Vie niekto? Este v ten den ci az o den?
@babyttcirl mne brali krv o 8,15 a už o 11,30 mi volali, že som tehuľka. Dnes som 6 tt a vo štvrtok idem na sono. Pevne verím, že bude všetko Ok a už bude biť aj srdiečko. A že embryjko bude v maternici. Prvé tehotenstvo som nič neriešila a teraz sa vkuse strachujem.... pekný pondelok dievčatá 😉
@babyttcirl držím ti palce daj hneď vedieť . Ja som ešte dnes ráno spravila test ,zajtra idem na krv .test je samozrejme negatívny 😭😭😭
@babyttcirl bodaj by si mala pravdu.
@babyttcirl držím moooc palčeky nech všetko dobre dopadne
@babyttcirl jééj, máš to tam. Gratulujem. Zvláštne že, že až zajtra budeš mať výsledky.
@efran moja gynekologicka ma 2 ambulancie.. zajtra mi bude volat.. co uz. Tak bud som alebo nie som 🙂
@babyttcirl gratulujem 🤰
@babyttcirl Gratulujeeeem!!!😉
@butterfly333 dievcata, happy jak 2 grepy!!
@majoranka24 dakujem!!! 🙂
@babyttcirl veľmi ti z celého srdca gratulujem
@babyttcirl
@efran tak dievčatá a teraz dajte návod čo ste robili,nerobili,jedli,pili proste čokoľvek čo vám pomohlo k tehu
@mirka135 no ja chodim na akupunkturu pred a po vklade, moxovala son chrbat 5 vecerov , pila som cinske bylinky, lezala som na pravom boku pocas zahniezdovania, mala som hcg boostre, picham si fraxiparine atd.. ja neviem.😀 stale tomu neverim!!!
@babyttcirl a čo je ten hcg Boostre? To je na predpis?
@babyttcirl ja som tiež chodila vo februári na akupunkturu do sereďe no zatiaľ nič z toho akurát mi to upravilo cyklus . Mňa čaká vklad asi v júli takže tiež ak môžete radte. Ja mám aj vysoké cytokyni aj trombofiliu. Takže beriem medrol a pôjdem na infúzie intralipidy a tiež fraxik.
@mirka135 no to je trigger- ako pregnyl. Mne dali ovitrelle v den transferu a 6 dni na to. Dnes mam 8/9 po nom a uz je z krvi prec.. to ti normalne daju ked si vypytas
@babyttcirl a v ktorom centre si bola?
@butterfly333 reprofit BRNO..
@babyttcirl super ja idem do reprogenesis Brno.A na tej akupunkture so bola v Brne

@okina257 dievcata ja tiez neviem ze co.. nemyslim si.. akoze dnesny clear blue test digital je ze tehotna a mala som to hcg v nedelu rano ale tak neviem.. uz nic nevyhutam.. idem na krv v pondelok. Vsak si povedia ze co.. inak ako koreluje moc a miu s Beta hcg v krvi? Neviete niekto pomer? @mirka135 velmi ma to mrzi.. este mas dalsi pokus??