icon

Kryoembryotransfer v máji

dundul
15. apr 2016

Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?

evit81
14. jún 2016

@ssegra no čo, ako to vyzerá? aké je hcg?

ssegra
14. jún 2016

@evit81 hodnota je 4183, co sa mi zda strasne vela 🙂

evit81
14. jún 2016

@ssegra supeeeeeeeeeer! Tú hodnotu máš asi za tú trpezlivosť, ktorú ti mnohé závidíme. Vkladali ti dve alebo jedno. Vraj keď sú dvojičky býva hodnota vyššia.

ssegra
14. jún 2016

@evit81 vkladali mi len jedno. ano ak su dve hodnota byva vacsia, prave toho sa obavam :D zvedava som bola aj ja, len som sa nechcela dopredu stresovat ak by to nevyslo

evit81
14. jún 2016

@ssegra takže veľká gratulácia maminka. Veľmi ti to prajem, hodne zdravíčka tebe aj bábätku.

tribulka88
14. jún 2016

@ssegra kraaaaaasne 🙂 fuuuu,zeby boli dva babatka? 🙂

ssegra
14. jún 2016

@evit81 dakujem 🙂 a co ty ako sa citis? kolky den si po KET?

evit81
14. jún 2016

@ssegra a ešte povedz, kedy máš ísť na utz kontrolu ku gynekológovi?

ssegra
14. jún 2016

@evit81 za dva tyzdne v pondelok, ale to pojdeme este do Brna

evit81
14. jún 2016

@ssegra cítim sa ok, normálne. Ja som pripravená na obe alternatívy výsledku, takže nič sa nedeje. Som len 4.deň po ket. Testovať budem až keby som začala krvácať. vtedy by som testla. Inak mám zatiaľ predsavzatie počkať na 14.deň.

evit81
14. jún 2016

@ssegra Fakt do Brna? Do ktorého centra chodíš? Ja do Reprofitu, ale na krv chodievam k môjmu gyn. a k utz sme sa ešte nedostali.

ssegra
14. jún 2016

@evit81 mna len sem tam pobolievalo brusko, alebo krize a palili ma bradavky, ale to asi len jeden ci dva dni a prsia ma boleli kazdym dnom menej, ani teraz ma nebolia. ja som mala krizu co sa testu tyka na 9den, ale ujasnila som si to v hlave, ze radsej vydrzim ako sa stresovat dopredu a uz ma to nelakalo robit si ho. a ked mi stale nechodila mrcha uz som co to tusila 🙂

ssegra
14. jún 2016

@evit81 aj ja chodim do reprofitu a tiez som nebola v brne na krvi, ale pojdem tam az na sono

evit81
14. jún 2016

@ssegra a ku komu chodíš? To ti navrhli oni?

ssegra
14. jún 2016

@evit81 hej mne povedali aby som si urobitla test doma, ale chcela som vediet aj hodnotu HCG tak som isla k svojmu gynekologovi. vraj mozem ist aj k svojmu ak chcem, ale my sme si povedali, ze ten raz zajdeme aj do brna

ssegra
14. jún 2016

@evit81 chodim k otevrelovi

dundul
autor
14. jún 2016

@ssegra krasne ciselko to je na dvojky 🙂 blahozelam

evit81
16. jún 2016

@ssegra aha, no ja chodím k Pospisilovej. Ja vzdy idem na krv k môjmu gynekologovi. Pojdem k nemu aj na sono ak to vyjde. Ako sa citis? Nejake priznaky pozoruješ na sebe?

evit81
16. jún 2016

@tribulka88 ahoj, no čo ako sa máš maminka? Predpokladám, že už šmíruješ v inej kategórii na koníkovi 🙂

ssegra
16. jún 2016

@evit81 len mi je tazko od zaludka ked som hladna, tak sa najem a je mi tiez tazko :D a casto som unavena inak nic vyrazne. podbrusko a krize ma prestali boliet. ja mam ist k sovjmu gynekologovi az po sone v Brne.

evit81
16. jún 2016

@ssegra tak sa držkaj, nech to rýchlo ubieha do sona. Ja som sa tak nastavila, že tešiť sa budem, až keď bude všetko ok na sone.

ssegra
16. jún 2016

@evit81 presne ako ja, mne to akosi este nedochadza a dojde mi to az uvidim na sone, ze je vsetko ako ma byt. a co ty mas nejake priznaky?

tribulka88
16. jún 2016

@evit81 ahoj,ale kdeze. Zarezavam v praci,mam za sebou dve dvanastky a som hotova. Este stale tomu neverim,az v utorok ked to budem vediet/vidiet na 100%,az potom uverim 🙂

evit81
17. jún 2016

@ssegra ani nie, mierne pobolievanie podbruška ako pred menzes. Uvidíme. Inak ja mávam krátky cyklus, takže včera/dnes by som už normálne mala rozbehnutý. Zatiaľ sa nič nedeje, som zvedavá ako to dopadne. Beriem len utroš 2 večer a ten by menzes u mňa neudržal určite.

evit81
17. jún 2016

@tribulka88 dávaj si pozor v práci, ak sa dá trošku sa šetri, aby si si neublížila. To už ideš v utorok na sono? A ten postoj "neveriaceho Tomáša" mám tiež. Je to asi taká naša ochrana pred veľkým sklamaním, keby nič nebolo vidieť. Ale to nebude tvoj ani ssegrin prípad. Vy dve ste už legitímne tehuľky. pekný víkend

ssegra
17. jún 2016

@evit81 presne tak som to mala aj ja tiez beriem len 2 tab vecer a to by urcite nezadrzalo...no teda drzim paste aby si si nasla 2//. Kedy mas ist ne krv?

tribulka88
17. jún 2016

@evit81 robim casnicku,tak sa setrit velmi neda,ale aspon tazke veci nedviham ja. Ale tie 2 dni ma vecer strasne boleli krize,tak uvazujem,ze ak sa to potvrdi sonom,tak sa dam vypisat... uz nech je utorok,ze viem na com som 🙂 ty mas kedy krvicku?

evit81
20. jún 2016

@ssegra tribulka88 ahojte baby. Na krv idem v piatok. Stav u mňa je taký, že v sobotu (27.DC/8dpo) som mala slabučky hnedý výtok, už som len čakala kedy sa rozbehne menzes. Tak som manželovi povedala, že nech mi nedeľu nepichá ani ten Clexane. S Utrošom som pokračovala. Boli sme na chalupe, testy som so sebou nemala. V nedeľu sa ale nič nedialo, výtok skončil. Takže dnes ráno som sa testla - na teste slabučká druhá čiarka! Tak picháme ďalej a zatiaľ beriem ten výsledok s veľkou rezervou. Už viac neplánujem testovať, až v deň krvi - teda v piatok. Určite dám vedieť.

evit81
20. jún 2016

@tribulka88 no čašnícky chlebíček je ozaj ťažký. Ak sa ti potvrdí sono a máš možnosť ostať doma, odporúčam ti to. Mám blízku kamarátku - tiež čašníčka (má termín pôrodu začiatok augusta) lietala prvé mesiace po rajóne ako raketa (ešte je mladá 25, cítila sa plná sily). Po 20-tom týždni ju ale chytili strašné bolesti nôh a bedrového kĺbu, že skončila na týždeň v nemocnici. To bolo strachu a obáv. Odvtedy je doma, pomaly sa gúľa a teší sa, že kedy to malé príde. Kľud je určite pomohol. Neber to, že by som ťa strašila, len naozaj to netreba podceňovať.

ssegra
20. jún 2016

@evit81 neboj ona bude urcite tmavnut a ked si nedostala mrchu tak je vsetko v poriadku, ten hnedy vytok urcite nic neznamenal 🙂 drzim silno pasce aby to bolo v piatok pozitvne, ale ja verim, ze bude 🙂