Kryoembryotransfer v máji
Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?
tribulka88 ssegra Ahojte baby. Takže dostala som sa k výsledkom! HCG je 731 jednotiek. Tak by som teda mala byť tehotná! Stále tomu nejako nemôžem uveriť a nepripúšťam si to. Na budúci pondelok ma doktor objednal na sono. Musím to malé vidieť asi na obrazovke aby som uverila. Vy dve ako? Už máte po ultrazvuku? A presunuli ste sa do nejakej inej témy medzi tehuľkami?
@evit81 gratulujeeeem 🙂 minuly tyzden som bola na sone a uz bolo vidno aj srdiecko 🙂 zatial som len vo februarovkach. Zajtra mam dalsi ultrazvuk v centre-posledny a potom uz budem chodit ku svojmu zenskemu.
@evit81
@tribulka88 gratulujem, to je vyborna sprava o dalsiu tehulku viac 🙂 baby ja som bola dnes na sone a uz bilo aj srdiecko a fazulka je velka 8mm 🙂 a je tam len jedno :D zatial niesom v ziadnej dalsej skupine, chodim tam nakukat, ale to je zatial vsetko 🙂
@evit81 @tribulka88 @ssegra BLAHOZELAM 🙂 drzte sa babenky 🙂 a hlavne davajte na seba pozor a setrite sa ako sa len da-stoji to za to
@tribulka88 @ssegra @dundul baby ďakujem za gratulácie, cítim sa zatiaľ trochu rozpačito pri tom. Počkám na utz a potom sa presuniem medzi februárovky. Tribulka, segra - gratulujem k srdiečkam, moc si prajem, aby som ho tam v pondelok videla aj ja. Dundul - ty ako - v akej si fáze?
@ssegra jeej,aj moje drobatko malo dnes 8mm 🙂 kedy ti dali termin predbezny? Ja mam 15.2.
@tribulka88 jeej aj ja mam termin 15.2 🙂 nasi drobcekovia su rovnako na tom :D
Ahojte baby, takže ja som dnes skončila v nemocnici. Zacala som krvácať, doktor mi pichol inj na nastavenie krvacania a keď to neprejde, mam ist do nemocky. Uz som si myslela, ze z tehu nic nebude, ale fazulka na sone bola! Vytvoril sa mi hematom, ktory krváca. Doktorka vravela, ze mohol vzniknut aj nejakym zápalom. Vzali mi krv a ak tam nieco vo výsledkoch bude, nasadia mi antb.pre tehotné. Tak sa tu vyvalujem a po dvoch inj to uz prestáva. Držte mi palce baby, nech to male vydrží!
@evit81 myslim na teba.. hlavne je,ze drobatko je tam a urcite sa nevzda 🙂
Ďakujem všetkým! Kravacanie uz prestalo, uz sa len cistim. Injekcie budem mať naďalej, kym ich dr nezruší. Ale chcú si ma tu nechať az do utorka - méé. Krv som mala v poriadku, vysledky z mocu a vyteru budu asi az v pondelok. Tak sa tu nudim, ze až.
Tak sa hlásim ešte z nemocnice. Dr.pomaly vysadzuje injekcie, dnes som mala len jednu, zajtra uz žiadnu. Je to na dobrej ceste, v sobotu som bola aj na sono, pomalinky začína biť srdiečko. Doktorka chce počkať aby bilo uz na 100 percent, potom pôjdem domov. Dúfam, ze zajtra mi urobia to kontrolne sono a bude všetko ok.
@evit81
@tribulka88 ahojte baby tak co ako pokracujete?
@ssegra ahoj 🙂 tak zatial je vsetko v poriadku. O tyzden mam prve odbery a v auguste prvu poradnu. A ty ako? Ako sa s drobcom mate?
@tribulka88 uz mam odbery za sebou a 1.8 idem na velky ultrazvuk tak dufam ze bude vsetko v poriadku. Inak citim sa uz lepsie uz mi neni zle len obcas ked sa najem a nemam ani tehotenske priznaky tak dufam ze je vsetko tak ako ma 🙂
@ssegra to aj ja dufam,lebo tiez mi nic nie je. Iba ked som hladna,tak mi je zle,takze vkuse nieco chrumem,uz som aj pribrala 2kg,tak hadam,ze bude vsetko oki. No ja sa este nacakam do 11.8.
@tribulka88 vidis to a ja som este ani nepribrala ale ze vobec nic 🙂
@evit81 @ssegra @tribulka88
Ahojte tak sa pridavam aj ja dnes som 11.den po KET a vo stvrtok krv som zvedava na to cislo, ked sa uz na 7.den ukazalo 🙂
@dundul ahoj. Kraaaaasa 🙂 gratulujem 🙂 bude asi pekne vysoke 🙂
@dundul gratulujéééém. Inak my sa máme celkom dobre (dneska sa mi zdá konečne trochu lepšie), lebo od 6tt mi bolo stále zle (najedená, nenajedená, stále ako na lodi a hlavne večer). Dnes som 8tt+2, mohlo by to prejsť. Mám za sebou utz minulý týždeń v piatok - všetko ok, srdiečko krásne bije, rastieme-naposledy 1,43cm 🙂 Držím ti palce, nech ti to výjde.

@ssegra ďakujem za podporu, určite sa v piatok alebo v sobotu ozvem.