Kryoembryotransfer v máji
Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?
@ssegra kraaaaaasne 🙂 fuuuu,zeby boli dva babatka? 🙂
@evit81 mna len sem tam pobolievalo brusko, alebo krize a palili ma bradavky, ale to asi len jeden ci dva dni a prsia ma boleli kazdym dnom menej, ani teraz ma nebolia. ja som mala krizu co sa testu tyka na 9den, ale ujasnila som si to v hlave, ze radsej vydrzim ako sa stresovat dopredu a uz ma to nelakalo robit si ho. a ked mi stale nechodila mrcha uz som co to tusila 🙂
@tribulka88 ahoj, no čo ako sa máš maminka? Predpokladám, že už šmíruješ v inej kategórii na koníkovi 🙂
@evit81 ahoj,ale kdeze. Zarezavam v praci,mam za sebou dve dvanastky a som hotova. Este stale tomu neverim,az v utorok ked to budem vediet/vidiet na 100%,az potom uverim 🙂
@tribulka88 dávaj si pozor v práci, ak sa dá trošku sa šetri, aby si si neublížila. To už ideš v utorok na sono? A ten postoj "neveriaceho Tomáša" mám tiež. Je to asi taká naša ochrana pred veľkým sklamaním, keby nič nebolo vidieť. Ale to nebude tvoj ani ssegrin prípad. Vy dve ste už legitímne tehuľky. pekný víkend
@evit81 robim casnicku,tak sa setrit velmi neda,ale aspon tazke veci nedviham ja. Ale tie 2 dni ma vecer strasne boleli krize,tak uvazujem,ze ak sa to potvrdi sonom,tak sa dam vypisat... uz nech je utorok,ze viem na com som 🙂 ty mas kedy krvicku?
@ssegra tribulka88 ahojte baby. Na krv idem v piatok. Stav u mňa je taký, že v sobotu (27.DC/8dpo) som mala slabučky hnedý výtok, už som len čakala kedy sa rozbehne menzes. Tak som manželovi povedala, že nech mi nedeľu nepichá ani ten Clexane. S Utrošom som pokračovala. Boli sme na chalupe, testy som so sebou nemala. V nedeľu sa ale nič nedialo, výtok skončil. Takže dnes ráno som sa testla - na teste slabučká druhá čiarka! Tak picháme ďalej a zatiaľ beriem ten výsledok s veľkou rezervou. Už viac neplánujem testovať, až v deň krvi - teda v piatok. Určite dám vedieť.
@tribulka88 no čašnícky chlebíček je ozaj ťažký. Ak sa ti potvrdí sono a máš možnosť ostať doma, odporúčam ti to. Mám blízku kamarátku - tiež čašníčka (má termín pôrodu začiatok augusta) lietala prvé mesiace po rajóne ako raketa (ešte je mladá 25, cítila sa plná sily). Po 20-tom týždni ju ale chytili strašné bolesti nôh a bedrového kĺbu, že skončila na týždeň v nemocnici. To bolo strachu a obáv. Odvtedy je doma, pomaly sa gúľa a teší sa, že kedy to malé príde. Kľud je určite pomohol. Neber to, že by som ťa strašila, len naozaj to netreba podceňovať.

@ssegra no čo, ako to vyzerá? aké je hcg?