Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
ahojte, dnes ma za sebou uspesne OPU a odobrali mi 11 vajicok. Pri softe celkom dost, teraz sa budem modlit aby sa aspon par oplodnilo. 🙂
@lina129 mala som len 3x1 tabletka clostil od 2 dna cyklu plus som pichala jeden merional denne, celkovo 9 dni, na 10 DC som k tomu pichla aj orgalutran, 11 DC len orgalutran plus vecer pregnyl.Vcera nic a dnes bol odber. Kolko mam AMH neviem, nezistovali mi to. A PCO tiez nemam, mala som uz viacero vysetreni za sebou, vratane laparoskopie a nikde mi tuto diagnozu nepotvrdili. V podstate sme s manzelom obaja zdravi, len sa nam nedari. Ale tak mozno nejaka pricina existuje o ktorej nevieme 🙂
@monicka79 tak to sme na tom podobne 🙂 My sme tiez obaja ok,len sa nam nedari...bola som aj 3x na IUI a nevyslo ani raz ☹ Vy ste boli aj na IUI? Tak dufam,ze aj ja tak zareagujem, mam tiez tak nastaveny protokol ako ty...len AMHmam 2,1 co je sice norma, ale mohlo to byt aj lepsie 😒 Tak drzim palce! Potom napis kolko mate embrijok 😉
@diablikovci tak to je super, no nam ani dovolenky nepomohli, ani more, ani hory 😒 a kedze uz budem mat 36 rokov a mala sa dozaduje surodenca, tak sme to zacali riesit takto 🙂
@monicka79 Citala som si tvoje prispevky a pisala si, ze tvoj protokol bol "soft", ked si si pichala jeden menopur denne a 3x1 tableka clostyl? Tak asi aj potom ten moj, ale nikto mi to nejako nedefinoval, myslela som, ze ideme klasicky. Ja som mala ten protokol uplne rovnaky, 9 dni ten menopur, potom k tomu tri dni orgalutran a potom ten pregynal ,ale nebrala som ten clostyl, ale zial som z tohto som mala len dve suce fulikuly, ale len jedno vajciko. Aky je teda rozdiel v tych protokoloch? Dik.
@sweeti a mozem sa spytat, ty si teraz v ktorej faze? Uz si teraz po ET?
@diablikovci no si zlata 🙂 ale keby to bolo take jednoduche, ze dame dovcu a budem tehu... my sme mali uz par dovoleniek spravne planovanych a nic ☹ ale ja verim, ze raz to vyjde, ci uz prirodzene alebo s pomocou lekarov 🙂
@snaaazilka77 pri dlhom protokole sa davaju vacsie davky hormonov, napr mozu aj 3davky injekcii denne. Ja som nemala menopur ale merional, neviem aky je medzi nimi rozdiel, ci len v cene alebo aj iny. Ono je to vzdy tak trochu loteria. Nie vzdy sa lekar trafi, tak sa musi skusit viackrat. Mne trafili hned tak ze bola dobra uroda a dnes som volala ze z tych 11 sa oplodnilo a bolo zrelych 10 vajicok. Mam volat v sobotu, este nemame vyhrate, uvidime ci a ako sa budu vyvijat.
@monicka79 jeeej gratulujem k tolkym vajickam...a drzim palce, nech sa pekne oplodnia. Mam teda pocit, ze mne to asi netrafili tie hormonalne injekcie, kedze som tak slabo reagovala a nakoniec z toho bolo iba jedno vajicko. Ostava mi len dufat, ze to bolo to ono to prave to najkvalitnejsie....to cakanie je desne ☹
@snaaazilka77 Ahoj ja som mala dnes poslednu kontrolu a v sobotu idem na odber.Tak uz sa tak tesim ze len dnes di dam pregnyl a dopichala som☺.Tak sa tesim.Dufam ze to dobre dopadne a bud.tyzden uz budem mat v brusku baby.
Kocky kedy ste si dali 1xUtrogestan......?Ja ma v protokole napisane ze si mam vecer v den odberu vajicok dat 2 tablety zjest a od dalsieho dna vkladat 3x2 tablety do posvy.Ale sestricka mi dnes povedala ze s tym zacnem az po vklade tak neviem teda ako ste to mali vy....?A Pregnyl ste si pichli podkozne do brucha ako ostatne injekcie?
V navode je ze do svalu moze pichnut len lekar alebo zdr.sestra a podkozne ze si to mozes dat aj sama tak teraz neviem.....ci mam niekde letiet na pohotovost,alebo si to dam sama do brucha.
@sweeti mne pichali pregnyl do stehna,pekne zboku,boli menej.Sama som si netrufla a na pohotovosti mi dali vybrat medzi bruchom a stehnom,tak som dala pichnut do stehna.
Dakujem pekne kocky za pomoc.Za posledne tyzdne som sa napichala do brucha aj,jaaaaaj tak posledny krat to este zvladnem hadam aj sama a nemusim sa nikam hnat vecer.A dakujem pekne speranza1 😉
Kocky prosim Vas nebolo Vam niektorej zle na druhy den po podani Pregnylu....?Je mi na zvracanie a bleda som jak stena a neviem ci je to normalne alebo ci uz pracuju podvedome nervy.A pred odberom ste si dali antibiotikum vecer a potom v den odberu....ste zapili malym mnozstvom vody?

zuzgas001@mistymay33 Kocky moc ma mrzi ze Vam to nevyslo.Bola ste taka moja nadej a stale som vykukala co mate nove co ste napisali a cakala kym sa pochvalite dobrou spravou a pridate sa k zuzicek 88 a nelke.Hrozne Vam to zelam tak ako kazdej z nas a budem na Vas myslet nech sa Vam to cim skor podari.Drzte sa musi to prist rok 2015 musi byt uspesny.