Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
To si mam dat len vecer pred odberom a zajtra rano uz ani neviem preco
Ahojte, takze dnes na 3 den mame z 10 vajicok 8 osembunkovych 1 sedembunkove a jedno 6 bunkove. Dufajme ze sa budu prekne dalej vyvijat 🙂
@sweeti wow...tak tomu sa hovori paradne cislo..potom daj vediet, ze kolko z nich sa podarilo aj oplodnit..drzim palce 🙂
@monicka79 veeelmi slusne....a kolko chces vkladat?
@snaaazilka77 iba jedno, ostatne dame zmrazit ak budu vhodne. Dvojiciek sa bojim koli predcasnemu porodu, inak by som sa aj dala mozno na dve nahovorit 😀
@monicka79 tak to je fajn, urcite daj vediet ako to dopadlo...vklad mas asi zajtra, ze? Mne nezostava nic ine, iba stale verit, klop klop, ze to vyslo s tym mojim jednym jedinym, lebo ja mraziaciky nemam a znova do toho vsetkeho uz zial moj drahy ist nechce ☹ Este len piaty den po ET, mam pocit, ze sa to neskutocne vlecie ☹
@snaaazilka77 ja mam vklad v pondelok poobede na piaty den. No to ti verim ze by sa ti znovu nechcelo do toho vsetkeho ist. Ja budem strasne nedockava, ale co narobim, budem musiet vydrzat 😀 Ale ako sa poznam budem testovat aj skor ako diva, aj ked viem ze mi este nic neukaze 🙂 my zeny sme proste netrpezlive
@monicka79 Mne by sa do toho vsetkeho aj chcelo, teda urcite nie s nejakou obrovskou radostou, ale kedze po babatku skutocne velmi tuzim, urcite by som sla, nebolo to zas az take hrozne...predstavovala som si to este horsie predtym, nez to cele zacalo...to len drahy povedal, ze uz do toho nikdy nepojde....a neviem, ci by cas na tom nieco zmenil ☹
@snaaazilka77 Kocky tak uz mam cerstve info.Z 15 bol 13
vajok vhodnych na oplodnenie a 12 sa oplodnilo 🙂 tak uz sa tesim nech je stvrtok nech su uz v brusku a vsetko je jak ma byt.Kocky drzim vsetkym paste.
@sweeti juuj gratulujem😉...My sme mali zo 16 vajok 12 oplodnenych a z toho 7 embryok prezilo. .
@adrianaaa32 no supeeer tak este ze mate tolko mrazacikov parada a kedy bude KET?
@sweeti cakam na ms a ideme na to 😊😊. Uz sa neviem dockat...potom cakam spravy od teba. Moooc drzim palce 👊😊
Aj ja tebe drzim ako sa len da 😉 a mozem sa spytat........pred KET je potrebne zas si davat hormony?Alebo sa len pocka na spravny cas a urobi sa vklad?Neviem este kolko si dave vlozit tak dufam ze to bude na 1 supu a nebude potrebne KET.Lebo by som bola asi za vklad 1.
@sweeti no na 1dc zacnwm uzivat 3x1 tabletku. Ani neviem co mi to predpisal. Na 10dc kontrola a potom vkladam zase crinon..a potom vklad uz podla sona asi.. davame vkladat 2...
Ahojte, asi mam blbu otazku, ale chcela by som vediet ci ste v den vkladu normalne vkladali aj utrogestan. Zabudla som sa dr. spytat.
@monicka79 vecer pred vkladom som dve tabletky utrogestanu zjedla a to iste rano v den vkladu som zjedla, tak ako mi kazali a po vklade uz na obed opat vkladala
@snaaazilka77 Ja mam 4 rano a 4 vecer, tak zjem aj ja,dakujem 🙂
@sweeti gratulujem k tolkym vajickam, fakt dobra "uroda". Mala si ten dlhz protokol a pichala viac injekcii? A kolko chces vkladat vo stvrtok? A mrazit potom kolko kusov?
@snaaazilka77 Dakujeeem 😉 ano mala som dlhy protokol pichala som si od 23 DC diphereline a potom menupor 2 davky.Asi dame vlozit len 1 ale este uvidim co odporuci embryologycka lebo mam endometriozu.A mrazit asi vse co sa bude dat to sa tusim neplati od ks.
@sweeti a v ktorom si car, ze sa neplati pri mrazeni od kusov? V kazdom pripade drzim palce 🙂
@snaaazilka77 V repromedice som aj som sa to v sobotu pytala na to a dufam ze som to dobre pochopila a ze na mna nevplivala este narkoza ze sa plati 250€ za zmrazenie aj uskladnenie embrii na 1 rok.
@sweeti pozerala som si cennik repromedicy, naozaj sa tam nerozlisuje cena v pocte mrazenych embryi, takze asi si to dobre pochopila 🙂
@snaaazilka77 Fuuuu no to som si vydychla celkom normalne som sa pytala manzela na to ci si to tiez tak pamata 🙂 a ty si v akom stadiu....?Kedy budes vediet vysledky krvneho testu?Mysli pozitivne nevadi ze bolo len 1 to bude isto to najsilnejsie 😉
Ahojte, môj prvy ET je za mnou, teraz uz len cakat na vysledky testu 🙂
@sweeti dakujem za podporu....bodaj by si mala pravdu, ze to jedno je to ono, ale necitim to tak zatial...dufam, ze moje pocity su nespravne....Ja budem vediet vysledok z krvi az v pondelok 30.marca...este som len v polovici ☹

@sweeti ja tiez po pregnyle v pohode. A tie antibiotika som ziadne nemala. To na co?