Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@datelinka31 Mne odobrali 7, babe čo bola so mnou na izbe 10. Zo 7 oplodnenych ostali 3, osatné sa prestali vyvíjat. Držím palce 🙂 Su to nervy, ja to poznam, človek je stále ako na ihlach, ale treba byt v klude a pozitivne mysliet. 🙂
@1veverica pytali sa, ci chcem vkladat jedno alebo dve, povedala so, ze dve, tak zevraj transfer by mohol byt v sobotu, teda na 3.den. Tiez som myslela, ze neskor, ale este mam volat zajtra rano a dohodneme sa
@kuki23 a dala si si vlozit dve? Su to strasne nervy, ani som nemala odvahu im vobec zavolat..
@datelinka31 zajtra? oni robia aj cez sviatok? ja som tiez dala vkladat dve, a vklad bol na 6den od odberu. Velmi ti drzim prsteky 🙂
Nie zajtra, ale v sobotu.. Oni robia stale 🙂 ved embryjka si predsa nevyberaju, transfery su aj na velkonocny pondelok..
@datelinka31 jaj, no mne sa zdalo ze u nas nerobia, a preto mame dlsie PK
@datelinka31 áno, dala som si dve pre vacsie sance a ujalo sa jedno. držím palce
@1veverica no uvidime čo mi povie na kontrole,ale snad,len dobru spravu.Ale musim čakat ešte mesiac ☹
Ahojte. Dnesne opu uspesne za mnou,vylovenych 20 vajok,tak uz len cakat kolko sa oplodni a bude vyvijat ako ma 🙂
@tribulka88 pekne vela 🙂 drzim palce nech co najviac ostane 🙂 hlavne nech sa krasne vyvijaju...aku si mala stimulku?
@zus_ke ahoj. Mala som dlhy protokol -diphereline a menopur. Zo zaciatku to vyzeralo biedne,lebo mi dali slabu davku,ale potom dvihli a vsetko vajka dobehli. Zajtra volam do car ako su na tom 🙂
@tribulka88 drziim palceky! potom informuj, ze ako 🙂
@zus_ke 🙂 hned zajtra napisem 🙂
@tribulka88 20 je dooost :D super...aku si mala davku Dipherelinu na zaciatku?
Ahojte, tak už mám po OPU 🙂 Úroda bola super, zo 17 folikulov máme 16 vajíčok a všetky sú zrelé. Len sa nám dosť zhoršil spermiogram (čo nás dosť prekvapilo), tak sme si dali spraviť aj MACS - magnetickú selekciu spermií či ako sa to presne volá. plus PK, embryoskop, mrazenie, ICSI. Dúfam, že sa pekne oplodnia, zajtra ráno mi budú volať. 🙂
@tribulka88
@janaplt Držim Vam palčeky.A tešime sa na dobru spravu 😉
@janulka232 Dakujeme mockrat 😵
aky mate nazor na embryoscope ????
Ahojte , ktore z vas otehotneli tento mesiac v Ba Iscar?
@janula2003 celu stimulku som mala rovnaku -1 ampulku,len menopur som mala na zaciatku 112,5,potom 150 a nakoniec 225.
@zus_ke ahoj. Tak ostalo mi 8 oplodnenych vajok. V nedelu mam volat,ako sa vyvijaju 🙂
Taaaak a máme 11 pekných embryjok 🙂))) 6 je zamrazených a 5 si spinká v embryoskope 🙂)) ET v utorok 🙂
@janula2003 ja som ho mala a som spokojna,krasne sa nam embryjka vyvinuli do blastocyst.
@tribulka88 juuj super ;) to je dobre ked 8 🙂 das si vlozit jedno ci dve?
@janaplt jéééJ , držím palčeky v utorok nech to takto pekne ďalej pokračuje........teším sa s tebou!!!!!!

@datelinka31 je to dobre 🙂 dala si si PK?