Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@zus_ke ja som zacala stimulovat v 22DC, cize teraz niekedy byb mala prist mrcha a idem hned na kontrolu...dufam, ze stvrtok piatok...uz nech je maaaaaj lasky cas :D
fakt prve tri dni pichania v pohode, ale potom som sa nejako zhacila a uz vcera mi to pichal manzel, fakt tomu velmi nerozumiem, ale clovek za zahadna bytost :D keby nebolo inej moznosti budem nad tym sediet aj pol vecera kym to dam :D
@janula2003 zlata :D ja sa sama neviem dokopat k tomu.... inak, mne prisla mrcha v nedelu, od pondelka picham, ale kramy nic, nejak to prestalo, resp. ani poriadne nezacalo.. v nedelu som uz mala rano krv nielen spinenie, tak som si myslela, ze sa to rozbieha .... ja zvyknem mat riadne silne, teraz vobec vobec nic skoro.... nechapem to :(
@zus_ke vsak kukni do pribaloveho letaku toho co si pichas, ci tam nie je nejaka info o tom, propripade volaj do car, od toho tam predsa su, len sa opytaj, aby si bola v psychickej pohode...
@kaciatko1104 tak si píšeme 🙂, my sa už teraz doma doberáme ako to bude s tými náladami......kto pôjde do kúta 🙂, jaj bože toto som si nemyslela, že budem raz absolvovať!!!!!
Dakujem krásne, kiežby 🙂
@maculicek1977 ani ja vo sne by ma to nenapadlo len treba vydržať
Ahojte baby.. Chcem sa spýtať koľko to trvalo vášmu Dr kým poslal žiadosť do poisťovne. U mňa to trvá dlho.. Prvý raz to poslala až mesiac po tom ako sme boli U Dr A zhodnotila že treba ivf. Teraz sme boli na kontrole 12.2. A povedala že to pošle ešte V ten deň ak bude stíhať. Prešiel mesiac A pol A včera som volala do poisťovne A tam mi povedala pani že žiadnu žiadosť tam ešte nemá. A to som myslela že od 15.4. Začnem stimulovať 😔 dosť ma to hnevá že to toľko trvá.
@kaciatko1104 ahoj, do mesiaca som mala schvalenu, takze treba oslovit lekara ☹
@kaciatko1104 asi zalezi podla toho kam chodis...mne to poslali asi tyzden po tom, co som bola na 1. konzultacii, manzel bol este za par dni na spermiograme a s jeho vysledkami to posielali...dosiel mi o tom mail, ze ziadost bola odoslana. Mam Doveru. A na druhy den to bolo schvalene...tak mozno vedia co robia..Preplatene ma byt IVF, cize az samotny odber a vklad..drzim palec
@1veverica
@janula2003
Pochopila by som že prvý raz keď sa to stalo ale dvakrát za sebou? Dva mesiace skoro nie je schopná to tam poslať? Je to normálne?
@kaciatko1104 urcite to nie je normalne, ale asi treba na nich tlacit, cudneee...a kam chodis, do kt. care?
@kaciatko1104 asi nie, myslim ze tu vacsinou baby pisali, ze tak okolo mesiaca mali schvalenu ziadost, niektore dokonca aj kratsie, urcite tam zavolaj
@janula2003
@1veverica mne to poistovna schvali do 2 tyzdnov to viem iste len by to tam musel niekto poslat.. prvy raz som to riesila volala som do caru a tak a este ma tam zdrbkali ze musim byt trpezliva preto zistujem ako je to u vas... pre boha som velmi nahnevana na to.. clovek aby sa doprosoval.. asi zmenit car.. chodim do iscare a rozmyslam nad reprofit ci ako sa to vola tu v BA
@kaciatko1104 no zmenit car by urcite pomohlo, ale rozhodnutie je na tebe 🙂 ale podla mna tam urcite zavolaj, ci nahodou nepotrebuju este nieco a len ti zabudli zavolat ☹
@1veverica volala som S Dr 1.3. Tak nejak kvôli tabketkam čo mám brať A vtedy ona vraj kontrolovala či je žiadosť poslaná A povedala že je A včera V poisťovni povedali že tam žiadnu žiadosť nemajú
@kaciatko1104 zas na druhej strane to mozno poistovna spracovava v nejakych davkach, mozno mesacne, co ty vies
@kaciatko1104 zalezi od car, ale aj ako na nich zatlacis. Ja som proste povedala, ze chcem ist na ivf ten dalsi cyklus, lebo uz proste nechcem cakat a riesila som to priamo s Dr. a nie nejakymi recepcnymi ktore dookola opakuju tie iste frazy.. Tak sme to vsetko naplanovali aby sa zacalo s dalsim cyklom.. Mozno som mala stastie, samozrejme je to o ochote a dobrej voli, oni su zase neni povinni to nahanat, ked maju uvedene 4-6 tyzdnov, ale tento limit by presiahnut nemali..

@zus_ke ďakujem veľmi pekne ☺aj tebe nech to rýchlo zbehne 😉