icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

janaplt
29. mar 2016

@zus_ke ďakujem veľmi pekne ☺aj tebe nech to rýchlo zbehne 😉

janula2003
29. mar 2016

@zus_ke ja som zacala stimulovat v 22DC, cize teraz niekedy byb mala prist mrcha a idem hned na kontrolu...dufam, ze stvrtok piatok...uz nech je maaaaaj lasky cas :D
fakt prve tri dni pichania v pohode, ale potom som sa nejako zhacila a uz vcera mi to pichal manzel, fakt tomu velmi nerozumiem, ale clovek za zahadna bytost :D keby nebolo inej moznosti budem nad tym sediet aj pol vecera kym to dam :D

zus_ke
29. mar 2016

@janula2003 zlata :D ja sa sama neviem dokopat k tomu.... inak, mne prisla mrcha v nedelu, od pondelka picham, ale kramy nic, nejak to prestalo, resp. ani poriadne nezacalo.. v nedelu som uz mala rano krv nielen spinenie, tak som si myslela, ze sa to rozbieha .... ja zvyknem mat riadne silne, teraz vobec vobec nic skoro.... nechapem to :(

janula2003
29. mar 2016

@zus_ke vsak kukni do pribaloveho letaku toho co si pichas, ci tam nie je nejaka info o tom, propripade volaj do car, od toho tam predsa su, len sa opytaj, aby si bola v psychickej pohode...

sono2
29. mar 2016

@zus_ke to je normalne. Prvý deň cyklu má byť normálna MS poriadna. Ja som mala tri dni ms miesto 6 tich. To robí stimulacia.

zus_ke
29. mar 2016

@sono2 tak len dufam, ze som nezacala skoro... ze som nemala pockat pokial sa to poriadne spusti vsetko... uvidime, ze co povie na kontrole lekar 🙂 ale dakujem za info 🙂

sono2
29. mar 2016

@zus_ke práve že si mala počkať kým ms poriadne začne. Ti nepovedali??

zus_ke
29. mar 2016

@sono2 povedali mi, ze ked zacnem krvacat..... krvacat som zacala v nedelu rano,ale nic silne...len proste uz to nebolo spinenie ale krv....

sono2
29. mar 2016

@zus_ke tak potom Ok

kuki23
29. mar 2016

@haannka to je mi luto ☹ verím, že tužba po vlastnom potomkovi je silna. Nerozmýšlali ste aj nad inými alternatívami?napr. adopciou

haannka
29. mar 2016

@kuki23 mame jedneho syna z 2.ivf, ale tuzba mat dalsie dieta bola velmi velmi silna...zial nedarilo sa..pred 4 rokmi som cakala dvojicky, no v 7.tt som potratila...asi som uz ani teraz nemala pokusat osud...:,-(

kuki23
29. mar 2016

@haannka to mi je luto :-/ My sme teraz boli na druhom pokuse a muž mi povedal,že sme tam boli posledny x. Chcela som mat tri deti, ale neviem či sa mi to splní...niekedy nemožeme mat všetko čo si prajeme :-/

haannka
29. mar 2016

@kuki23 a v akom si "stadiu"? Stimulujes ci uz cakas na //?

kuki23
29. mar 2016

@haannka vcera na ket

maculicek1977
29. mar 2016

@kaciatko1104 tak si píšeme 🙂, my sa už teraz doma doberáme ako to bude s tými náladami......kto pôjde do kúta 🙂, jaj bože toto som si nemyslela, že budem raz absolvovať!!!!!

haannka
29. mar 2016

@kuki23 tak strasne drzim prsty a mozno mal manzel pravdu, a ty si tam poslednykrat, lebo budu dvojocky a splni sa Vam tuzba po 3 detickach 😉

kuki23
29. mar 2016

Dakujem krásne, kiežby 🙂

1veverica
30. mar 2016

@zus_ke drzim prsteky 🙂

kaciatko1104
30. mar 2016

@maculicek1977 ani ja vo sne by ma to nenapadlo len treba vydržať

kaciatko1104
30. mar 2016

Ahojte baby.. Chcem sa spýtať koľko to trvalo vášmu Dr kým poslal žiadosť do poisťovne. U mňa to trvá dlho.. Prvý raz to poslala až mesiac po tom ako sme boli U Dr A zhodnotila že treba ivf. Teraz sme boli na kontrole 12.2. A povedala že to pošle ešte V ten deň ak bude stíhať. Prešiel mesiac A pol A včera som volala do poisťovne A tam mi povedala pani že žiadnu žiadosť tam ešte nemá. A to som myslela že od 15.4. Začnem stimulovať 😔 dosť ma to hnevá že to toľko trvá.

1veverica
30. mar 2016

@kaciatko1104 ahoj, do mesiaca som mala schvalenu, takze treba oslovit lekara ☹

janula2003
30. mar 2016

@kaciatko1104 asi zalezi podla toho kam chodis...mne to poslali asi tyzden po tom, co som bola na 1. konzultacii, manzel bol este za par dni na spermiograme a s jeho vysledkami to posielali...dosiel mi o tom mail, ze ziadost bola odoslana. Mam Doveru. A na druhy den to bolo schvalene...tak mozno vedia co robia..Preplatene ma byt IVF, cize az samotny odber a vklad..drzim palec

kaciatko1104
30. mar 2016

@1veverica
@janula2003
Pochopila by som že prvý raz keď sa to stalo ale dvakrát za sebou? Dva mesiace skoro nie je schopná to tam poslať? Je to normálne?

janula2003
30. mar 2016

@kaciatko1104 urcite to nie je normalne, ale asi treba na nich tlacit, cudneee...a kam chodis, do kt. care?

1veverica
30. mar 2016

@kaciatko1104 asi nie, myslim ze tu vacsinou baby pisali, ze tak okolo mesiaca mali schvalenu ziadost, niektore dokonca aj kratsie, urcite tam zavolaj

kaciatko1104
30. mar 2016

@janula2003
@1veverica mne to poistovna schvali do 2 tyzdnov to viem iste len by to tam musel niekto poslat.. prvy raz som to riesila volala som do caru a tak a este ma tam zdrbkali ze musim byt trpezliva preto zistujem ako je to u vas... pre boha som velmi nahnevana na to.. clovek aby sa doprosoval.. asi zmenit car.. chodim do iscare a rozmyslam nad reprofit ci ako sa to vola tu v BA

1veverica
30. mar 2016

@kaciatko1104 no zmenit car by urcite pomohlo, ale rozhodnutie je na tebe 🙂 ale podla mna tam urcite zavolaj, ci nahodou nepotrebuju este nieco a len ti zabudli zavolat ☹

kaciatko1104
30. mar 2016

@1veverica volala som S Dr 1.3. Tak nejak kvôli tabketkam čo mám brať A vtedy ona vraj kontrolovala či je žiadosť poslaná A povedala že je A včera V poisťovni povedali že tam žiadnu žiadosť nemajú

janula2003
30. mar 2016

@kaciatko1104 zas na druhej strane to mozno poistovna spracovava v nejakych davkach, mozno mesacne, co ty vies

datelinka31
30. mar 2016

@kaciatko1104 zalezi od car, ale aj ako na nich zatlacis. Ja som proste povedala, ze chcem ist na ivf ten dalsi cyklus, lebo uz proste nechcem cakat a riesila som to priamo s Dr. a nie nejakymi recepcnymi ktore dookola opakuju tie iste frazy.. Tak sme to vsetko naplanovali aby sa zacalo s dalsim cyklom.. Mozno som mala stastie, samozrejme je to o ochote a dobrej voli, oni su zase neni povinni to nahanat, ked maju uvedene 4-6 tyzdnov, ale tento limit by presiahnut nemali..