Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@snaaazilka77 No vidis tak to je este dlho.Viem ake nervy to musia byt ale pozri nato takto mozno uz zajtra sa stane nieco a budes mat s toho uplne iny pocit budem na teba mysliet mooooc.Kazda z nas si zasluzi pocut uz konecne tu stastnu novinu
@snaaazilka77 no, myslim ze budem na tom podobne 🙂
@monicka79 si sa dlhsie neozvala, ako znasas cakanie? Kedy mas ist na krvny test?
@radopp no hlavne ze ty si normalny..sa zobud chlapce 😀 😀 😀
@adrianaaa32 Ahoj tak od dnes uz je v bruskuuuu 🙂 a tie mame 7 zmrazenych 100 bunkovych keby nieco,alebo potom nejakeho surodenca 😉 Potom mi piiiiis ked bude vklad.Nech uz cakame spolu na krny test....
@sweeti juuuj supeeer, tak sa tesim s tebou. Teraz oddychuj a relaxuj 🍀🍀....drzim silno palce nech sa riadne zavrta 😉...cakam spravy 🙂 ...jasne dam vediet aj ja ked uz budem mat po vklade.
@snaaazilka77 najradsej by som testovala uz druhy den po ET, ale inak v pohode, som kazdy den v praci aj do 16:00, pridem domov, robime s dcerou ulohy, takze mne to ide celkom rychlo nastastie. Mam 4.4. robit test a potom sa podla toho objednat na krv.
@monicka79 velmi velmi drzim palce a daj vediet, ked budes testovat 🙂
@snaaazilka77 jasne, urcite dam vediet a dakujem 🙂
ahojte, viete mi poradiť, čo jesť a piť po výbere vajíčok ? Je nutné zmeniť stravu ? ďakujem 🙂
victoriasju @ Pit hlavne velaaaaa vody 😉
@monicka79 ahoj. Nevie, ci som iba nepostrehla spravu na fore, ale ako si dopadla? Mas pozitivne? Dufam, ze ano 🙂
ako dlho ste čakali na schválenie um.oplodnenia poisťovnou?
Ahojte, keby niekto mal zaujem, zostali mi cele neotvorene balenia Menopuru 600 IU a tiez Orgalutran.
Skladovane v chladnicke a v zaruke 🙂 Piste cez IP
Ahojte baby...stimulovala som 10 dní a nič, vôbec som nereagovala. Som strašne sklamaná....
@victoriasju ahojky, aku si mala stimulku?
@victoriasju ahoj, tak to ma mrzi(( ja som mala tento mesiac po stimulke 4 vajicka, ale bohuzial na vklad nedoslo, nakolko sa prestali delit((( takze o mesiac ideme opat na to... Nebud smutna, su mesiace ked vajicka na stimulku vobec nereaguju. Treba skusit dalsi mesiac . Drzim palce
@majkulik, mala som soft protokol, prve dva dni 300 jednotiek, ostatne po 250 ☹ ja mam ale vysoke FSH, nizke AMH, bože je to zlé aj písať
@renitr dakujem, ale už som asi stratila všetkú nádej ☹ som strašne nešťastná

@monicka79 tak vitaj v klube cakateliek...poviem ti uprimne, psychicky po tyzdni cakania som na tom mizerne ☹