Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@snaaazilka77 ahoj, vyzera to nadejne, ale nebola som este na krv. Vrchny je robeny v sobotu 4.4. to je reprofit a druhy je dnes rano
Ahojte, ja som v tiež v príprave na IVF, od dnes už pichám MENOPUR, zatiaľ Diphereline som znášala dobre. Som zvedavá koľko vajíčok sa vyrobí. Chcem sa vás opýtať, ako ste znášali Menopur?
@renitr presne tak ako píšeš, aj mňa drží nad vodou iba moja polovička 🙂 ďakujem za povzbudivé slová, strašne dobre padli 🙂
@victoriasju hm ☹ ja som mala 26 vajok, ale len 4 boli na vklad. je to velmi tazke. neda sa FSH dako znizit liekmi? hlavu hore, su horsie dni ale potom pridu tie lepsie. Je to velmi tazke. Ja uz mam tiez naucenu vetu - nevyslo to. pojdete dalej? skusite to este raz?
@victoriasju drzim palce do dalsieho boja ktory uz bude urcite uspesnyyyy😉 prajem ti pekny dnik
ahojte, mám pár otázok k IVF? Koľko dni ste čakali na schválenie VSZP? A aký je proces po schválení žiadosti napr. kedy idete do CAR, kedy začínate s liekmi, v ktorý deň cyklu idete na prvú kontrolu ...? Ďakujem 😀
@jms112 ahoj, ja som isla bez poistovne do Reprofitu Brno a stalo nas to 1700eur aj s mrazenim 7 embrii, vsetko nakomplet. Ale co viem tak dva tri tyzdne trva kym oslu odpoved z poistovne. My sme chceli IVF soft a ten poistovne nepreplacaju a vlastne vyjde tolko ako normalen IVF s poistovnou plus minus.
ahojte BABY ja chodim do MT HELIOS..berem práve PROVERU od oboty DIPHRELINE potom MENOPUR...
mam dlhý protokol....no dufam že nam to vynde ...verim tomu ...
@monicka79 to si po KET?, koký den ak ano??
@renitr ahooj kde codiš do centra??ja martin🙂) picham od soboty etda budem pichat od soboty diphreilne..
@maminka1986 nie, po ET a vrchny test bol citlivost 20 testovane na 12 den a spodny na 14ty den citlivost 25. Ale pepino desiatkovy mi ukazal ciarku uz 7 dni po ET.
@monicka79 jeeeej supeeer .)))) držim palce....dufam že aj nam to vynde tak krásne ako tebe ...aký ste mali problem prosiMM???
@maminka1986 ziadny podla lekarov sme zdravi, prve nam vyslo hned, to bolo pre 9 rokmi a o druhe sme sa snazili 5 rokov. Laparoskopia u mna dopadla dobre, spermiogram u manzela tiez, hormony ok, len sa nedarilo. Este sa bojim tesit, lebo az buduci tyzden idem na sono a krv, tak uvidime ako dopadnem. Drzim palce nech sa aj vam zadari.
@monicka79 no teda vidíš to... hm
my sa nsažime 3 roky a nič...ja mam PCO manžel mal pomenej spermii ale na IVF vraj super aj halosprm dopadoldobre takže bude metoda ICSI len použita....
ja stimuljem už no dufam že aj nam vynde prvé hned 🙂verim ti aj ja som tak aopatrná my nemam ešte babtko...
tak vlastne ste boli na prom a uspešnom IVF? kolko si mala vajičok prosim?
@monicka79 gratulujeeem a tesim sa....aspon niekomu to dopadlo pozitivne...klop klop...nech sa to pekne udrzi az do konca 🙂
@maminka1986 ano, bolo to prve IVF, velmi dlho som sa odhodlavala, asi dva roky kym som sa do reprofitu objednala. Mala som len clostylbegit, merional orgalutran. Nemala som ziadne vedlajsie ucinky, tak som myslela ze nereagujem a nakoniec som mala 11 vajicok odobratych, 10 sa oplodnilo a z nich bolo 1 vlozene a seden zamrazenych.
@snaaazilka77 dakujem a verim ze aj tebe sa este podari 😉
@monicka79 dakujem no jasne že podarí som ešte mladá a ideme prvý krát len 🙂)dikkyyy
Ahojte mňa v pondelok čaká KET v Reprofite Brno 🙂
@maminka1986 ahoj, ja chodim do Brna. Tento mesiac nam vklad nevysiel, nebolo co vlozit, takze buduci mesiac ideme opat na celu stimulku . Tento mesiac doriesime este spermosky, manzel ide na nejake vysetrenie a v maji suuuup na SOFT ))
@renitr ahaaa no ja soft určite nie to je velmi mala pravdepodobnost a zybtočné peniaze... vyhodene von oknom... ako čo som čitala paočula nič moc..
a ja ako s apoznamby som nereagovala a ani by som nemala chut zase druhý krát ako ty ideš do toho ist :(((

@victoriasju nevzdavaj to, viem ze je to tazke, ale treba ist dalej. Mi sa snazime uz cez 5 rokov , mame 2 neuspesne IVF za sebou , SOFT bez vkladu , ale ideme dalej. Boli dni ked som uz nevladala a chcela sa na vsetko vykaslat, ale mam pri sebe uzasneho manzela a on ma vzdy postavy na nohy. Bojujeme....