icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

snaaazilka77
23. mar 2015

@monicka79 tak vitaj v klube cakateliek...poviem ti uprimne, psychicky po tyzdni cakania som na tom mizerne ☹

uhnakova
23. mar 2015

@radopp to je pekna teoria. Az na to, ze existuju aj viacvajecne dvojcata, trojcata, ci dokonca u nasich susedov v Cesku aj patorcata.

sweeti
23. mar 2015

@snaaazilka77 No vidis tak to je este dlho.Viem ake nervy to musia byt ale pozri nato takto mozno uz zajtra sa stane nieco a budes mat s toho uplne iny pocit budem na teba mysliet mooooc.Kazda z nas si zasluzi pocut uz konecne tu stastnu novinu

monicka79
23. mar 2015

@snaaazilka77 no, myslim ze budem na tom podobne 🙂

radopp
24. mar 2015

@uhnakova Viacvaječné 2,3..-čatá vznikajú pri umelom oplodnení. Prirodzene sa to stane málokedy, dôvodom je porucha hrmónov, napríklad pri chcemickom zamorení životného prostredia. Ak sa pokazí auto, nebudem doňho trieskať kladivom, ale najprv zistím prečo sa pokazilo.

snaaazilka77
26. mar 2015

@monicka79 si sa dlhsie neozvala, ako znasas cakanie? Kedy mas ist na krvny test?

uhnakova
26. mar 2015

@radopp nezvalovala by som vsetko na znecistenie zivotneho prostredia. Najplodnejsou zaznamenanou zenou v historii bola niekedy na zaciatku 18. storocia zena, co mala vyse 60 deti, ani jedenkrat nebola tehotna s jedinym dietatom, vzdy to boli viacercata.

radopp
Odpoveď bola odstránená
adrianaaa32
26. mar 2015

@radopp no hlavne ze ty si normalny..sa zobud chlapce 😀 😀 😀

radopp
Odpoveď bola odstránená
sweeti
26. mar 2015

@adrianaaa32 Ahoj tak od dnes uz je v bruskuuuu 🙂 a tie mame 7 zmrazenych 100 bunkovych keby nieco,alebo potom nejakeho surodenca 😉 Potom mi piiiiis ked bude vklad.Nech uz cakame spolu na krny test....

radopp
Odpoveď bola odstránená
adrianaaa32
26. mar 2015

@sweeti juuuj supeeer, tak sa tesim s tebou. Teraz oddychuj a relaxuj 🍀🍀....drzim silno palce nech sa riadne zavrta 😉...cakam spravy 🙂 ...jasne dam vediet aj ja ked uz budem mat po vklade.

monicka79
26. mar 2015

@snaaazilka77 najradsej by som testovala uz druhy den po ET, ale inak v pohode, som kazdy den v praci aj do 16:00, pridem domov, robime s dcerou ulohy, takze mne to ide celkom rychlo nastastie. Mam 4.4. robit test a potom sa podla toho objednat na krv.

snaaazilka77
26. mar 2015

@monicka79 velmi velmi drzim palce a daj vediet, ked budes testovat 🙂

monicka79
26. mar 2015

@snaaazilka77 jasne, urcite dam vediet a dakujem 🙂

victoriasju
27. mar 2015

ahojte, viete mi poradiť, čo jesť a piť po výbere vajíčok ? Je nutné zmeniť stravu ? ďakujem 🙂

sweeti
27. mar 2015

victoriasju @ Pit hlavne velaaaaa vody 😉

sweeti
27. mar 2015

@radopp Ja som nepovedala nech leje vodu do seba ako o preteky ako sa pise tam 🙂 neblaaaazni.

radopp
27. mar 2015

@sweeti Dobré je variť vodnaté zahustené jedlá, voda a minerály sa vstrebávajú pomaly, napríklad omáčky, zahustené zeleninové polievky, prívarky, mokré veci zajedať chlebom ktorý podrží vodu.

snaaazilka77
7. apr 2015

@monicka79 ahoj. Nevie, ci som iba nepostrehla spravu na fore, ale ako si dopadla? Mas pozitivne? Dufam, ze ano 🙂

veronkaj
7. apr 2015

ako dlho ste čakali na schválenie um.oplodnenia poisťovnou?

linajka123
7. apr 2015

Ahojte, keby niekto mal zaujem, zostali mi cele neotvorene balenia Menopuru 600 IU a tiez Orgalutran.
Skladovane v chladnicke a v zaruke 🙂 Piste cez IP

sweeti
7. apr 2015

@veronkaj Do 30 dni sa tusim musia vyjadrit.Je to tusim zakonna lehota.

victoriasju
7. apr 2015

Ahojte baby...stimulovala som 10 dní a nič, vôbec som nereagovala. Som strašne sklamaná....

majkulik
7. apr 2015

@victoriasju ahojky, aku si mala stimulku?

renitr
7. apr 2015

@victoriasju ahoj, tak to ma mrzi(( ja som mala tento mesiac po stimulke 4 vajicka, ale bohuzial na vklad nedoslo, nakolko sa prestali delit((( takze o mesiac ideme opat na to... Nebud smutna, su mesiace ked vajicka na stimulku vobec nereaguju. Treba skusit dalsi mesiac . Drzim palce

victoriasju
7. apr 2015

@majkulik, mala som soft protokol, prve dva dni 300 jednotiek, ostatne po 250 ☹ ja mam ale vysoke FSH, nizke AMH, bože je to zlé aj písať

victoriasju
7. apr 2015

@renitr dakujem, ale už som asi stratila všetkú nádej ☹ som strašne nešťastná