Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Maculicek77moja neboj to je vypätím a stresom a keď vieš ,že ho máš tak si sa na to upla.Bude to ok musíš sa ukľudniť kôli bábätku.Aj ja mám šelesť presnejšie prolaps mitrálnej chlopne predného ľavého cípu dá sa s tým žiť úplne normálne nepodľahni psychike to je najhoršie.Budeš ok držím silno prsty
@bobricek1979 Dufam ze to prejde mi asi budem musiet ist na kardiologiu neskor.No ved uvidim jak som si lahla rovno tak mi to zacalo praveze co sa tyka psychiky myslim ze som v pohode snazilavsom si citat knihu.Dnes mi je uz lepsie.A podarilo sa este jedni zmrazit tak som eada ze mame este jedno .
@bobricek1979 Tesim sa kedy ty mi povies co a ako kolko mate embriok nech pekne rastu a nech sa im pekne dari.
Aluska1404a zas som poplietla mena ale nasla tamoja sprava ,neboj bude ok proste selest nic neznaci,ale chod pre istotu na kardio..a odychuj tak ako to robis zamestnaj ra knihou chod na prechadzku pomaly ,dala si si Pn?och bojím sa kazdy den na ne myslím dúfam sú ok .Super ze máte mrazacika ale teraz sa daj na to ze to hned na prvýkrát vyjde🙂
Aluska1404a dakujem za prianie
@bobricek1979 Veru som sa aj nastavila ze ti vyjde.Dnes je veru u nas krasne pojdem kupit kvetinky s manzelom.Na pn som neni ale som si sama sebe panou takze som sibzobrala volno az buduci tyzden v pondelok mozno do prace uvidim.Aspon to je vyhoda ze som neni zamestnana
Aluska1404tak to máš fajn ja ak to vyjde musím na pn ,ako nie že by mi to vadilpo 17tich rokoch v jednej práci,ale tak peniažky treba kúpili sme domček tak treba splácať ,ale to maličké nám za to stojí
@bobricek1979 Ja by som tiezvisla na pn lebo platim si aj pripoistenie na pn ale aby som to cele vyuzila musim azv4 mesiaci .ale to sa vsetko vyriesi snazim sa nemysliet na peniaze iba na babatenko
Ahojte baby poradte mi. V piatok mi prisla menstruacia ale len taka ako na zaciatku cize par kvapiek na druhy den v sobotu som zacala s gonal 150 menstruacia sa rozbehnu ale nie velmi. A dneska menstruacia skoro ziadna ...dneska je 2 den s gonal 150. Menstruacia velmi slaba. Je to normalne. Ja mavam menstruaciu raz silnu raz slabu. Dakujem za rady. Na sono mam ist az na 6 den.
Aluska1404tak presne,ako vravíš
Slavomira6zacinas stimulovat?
@monnito Ako sa cítiš ? ja úplne normálne v pohode teraz najhoršie je to že v stredu by za bežných okolností mala prísť menštruácia dúfam že nie a zevnebude ani spojenie 😢 Aj ti niečo kázali špeciálne mne nie iba keby náhodou zvýšiť utrogestanDufam že nieeeeeeeeeeeeeeeee.nie totižto vkladali až na 24 deň lebo som 17 dní stimulovala
Aluska 1404jeminenky a ja mam 26dnovy cyklus☹
@bobricek1979 No dúfam že tie hormóny to všetko podržia mňa to len tak napadlo bola by som rada kedy nám niektorá poradila a podelila sa o skúsenosť s tymto lebo potom by som asi nevedela čo spravit 😉
Babenky máte s tým niektorá skúsenosť na 23deň by mi mali vkladať embrijko a mám 26dňový cyklus uhniezdi sa bábo?
Aluska1404však to až sabojím ,ale tak hádam tie hormóny podržia_
@bobricek1979 No aj ja tak či sa uhniezdi za 4 dní a to som si až fakt teraz vsimna dúfam že nám niekto odpise ďakujeme
Aluska1404ja na to mam len tri ak
@bobricek1979 Neboj podla mna ked si davame lieky by sme nemali dostat .Ale zaujimala by ma skusenost niekoho.
Aluska1404však áno záleží celkovo
Zacala som S gonal 150 dneska je len 2 den.
Slavomira6aha tak neboj malo by to byť v poriadku
@aluska1404 ahoj aj ja sa snazim vela pit uz neviem aku vodu mam striedat 🙂. Srdiecko ti rychlo bilo akoby v krku? Ja mam problemy s vysokym tepom a taketo priznaky mavam a liecim sa na to.. davaj si pozor
@bobricek1979 dakujem krasne uvidime ako to dopadne.
@aluska1404 citim sa dobre len obcas to pichanie v podbrusku. Nic sa neboj ani na to nemysli. Ultrogestan je gel? Ja dali papat estrofem a crinone gel. A kedy mas ist na krv?
@monnito Utrogestan su lieky vaginalne si davam myslim ze hormonalne.Ja pijem iba cist voduvsem tam s citronom nic ine.Ja nemam ziadne pichanie nic od vkladu ma aj brucho prestali bolet zatial.
@monnito Mam ist na krv az na 14 den vyskusam to vydrzat nebudem sa testovat som sa rozhodla.😊a ty kedy na krv?? a mas ist na kliniku ja tiez na kliniku nie na gyndu
@janulka232 ahoj Jani, no veru už za sebou.....ach jaj, ale zvládla som to v pohode sama sa obdivujem.....tak teraz čakám 12 dní či už budú konečne //. Ty stále berieš Clostil?
@aluska1404 Ahoj, nechcem strašiť ale mne pri ET prišla mrcha presne na deň, aj pri prvom KETE. Potom sme skúsili vložiť skôr, lebo ovulku som mávala skoršie, načo prišli už pri prvom kete, a potom sa podarilo. Mne lieky vôbec nezabránili mrche. Inak, ak sa smiem spýtať do ktorého caru v Martine chodíš? Ale verím, že to nebude tvoj prípad a tebe to vyjde na prvú šupu. Držím palčeky 🙂 🙂 🙂

Aluska1404tak blastocysta je naj na uhniezdenie tak to je super tak už lenbuď v kľude moja a všetko vyjde🙂daj vedieť ,ako vajka