Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@slavomira6 nie nedám si mrazit verim že to vyjde
@bobricek1979 neviem ake foto myslis, to ako sa da vidiet ci su dve? Mne iba ukazali na monitore ked ich tam vlozili a foto po transfere kde bola taka biela bodka v maternici..
@slavomira6 presne ako ti pisala vevericka, ak je to hacujuca blastocysta uhniezdenie zacina hned, mne embryolog povedal toto "je to hecujuca blastocysta, uz je otvoreny obal a hlada si maternicu" trosku uchylne, ale dufam, ze sa nasli..vsetko zalezi od vyvoja a poctu dni...drzim palec
@bobricek1979 ty nevies ci si mala vklad? a to ako?
@janula2003 dakujem ano tak to je...umna vklad na 2 den cize uvidime co bude. Ale v pondelok volam ci tie ostatné sa budu mrazit. Vyvoj bol pozadu ale ze to nevadi ze to kludne mozu dobehnut. ..stretli ste sa stym???? Kazde dieta sa vyvija inak ci.....
@janula2003 ako mala len somnič nevidela chápeš nemám istotu súcemtra ,kde všetko vidíš na monitore aneb dostaneš foto to si hádam zaslúžime nie nech viem aj že to čo som krvopotne vystimulovala aj bohužiaľ zaplatila že to tamaj je..
@datelinka31 aspoň ti ukázal ja som nevidela nič chápeš a podpísala som,že sa dala blastocysta ale ja neviem ,lebo som to nijako nemala potvrdené chápeš to takto,ako to tu čítam nemá byť veď žena má právo to vidieť nie?
@bobricek1979 nemyslim si, ze by to mali ukazovat, ved snad by si nevymyslali, neviem ako si to predstavujes, ze donesu mikroskop a ukazu ti ze aha toto je vasa blastocysta :D ved to volnym okom nie je aj tak viditelne a pochybujem, ze by si tam aj nieco vedela z toho vycitat. A mne sice ukazali nejaku bodku ale tiez to mohlo byt cokolvek, tekutina.. Toto su velmi vazne veci, pochybujem, ze by si niekto dovolil nieco zatajovat..
@datelinka31 áno ja len vravím ,že by som bola kľudnejšia keby vidím ako to robia ved to už je v každom centre ak si ty videla aj ja chcem vidieť ja konštatujem neobviňujem že máme právo si vybrať keď su také možnosti.J e jasné že nie voľným okom😉
@datelinka31 ahoj ako sa citis? Uzivas teraz aj nejake vitaminy?
@bobricek1979 nam ukazali embria ktore idu vklafat na monitore, to boli take gulicky. Potom ako sa nasali do pipety a nakoniec po potvrdeni embriologa ze pipeta je prazdna. A dali aj obrazok maternice.
ja som bola z toho prekvapena prvy krat lebo v predchadzaj.centre som to nezazila
@monnito ja to tiez prvykrat pocujem, ale je to fajn, ze ti to takto vsetko ukazali. Aj ked nechapem ako ich moze byt vidno na monitore ked su take malicke, mozno boli v nejakej tekutine? Ja som ani necitila kedy ich vlozili.. Iba potom mi dali fotku
@monnito citim sa normalne ako pred tehotenstvom, nemam vobec ziadne priznaky, iba mozno ospalost a to ze rano sa skoro budim, ale inak vobec nic.. Beriem kyselinu listovu v kombinacii so zelezom a este nieco tam je.. 🙂 vobec nemam pocit, ze som tehotna, ako vsetky baby hovorili, ze zena to citi od prvej chvile ked sa to stane, ja stale cakam a nic :D
@monnito ty si kolko dni po vklade?
@datelinka31 dnes som 16den. Chcela som sa opytat na femibion poznas ten vitamin?
@monnito proste mat taku istotu ze mi tam vlozia ako lahnut dole hlavou a nic nevediet nevidiet co sa robi a potom podpisat papier ze transfer bol vykonany to je vsetko
@datelinka31 asi ich nasnimali mikroskopom a jasne ze boli vidiet ako malilinkata hlavicka 🙂
Aj ja byvam ospala a budim sa o 5, 6 rano.
ako sa vola ten tvoj vitamin? Ja uzivam folic acid ale ze lepsi je v tehotenstve ten femibion. Len neviem co je zac...
@monnito musim to kuknut doma, lebo su to nejake ine, to mi poradil lekarnik, ale neviem ci prave tieto su dobre, este som o nich nepocula, vsade spominaju femibion..
@ssegra ja som tiez myslela, ze moze byt aj partner, lebo pri IUI bol, ale zevraj na operacnu salu nemozu ist, takze som bola sama..
@datelinka31 a kem chodis do centra?
@ssegra iscare mt
@datelinka31 viem ze to tak v brne je, ale odskusane to este nemam :D
Ahojte, ak by niektorá mala záujem, ostali mi po poslednom IVF tieto zvyšky liekov:
Diphereline 0,1 mg ostalo v balení 6 dávok zo 7
Kyselina listová (Acidum folicum) 10 mg - 5 tabliet
Prednison 5 mg - 10 tabliet
Estrofem - 16 tabliet
Femibion 1 bez jódu - 8 tabliet
Proluton 250 mg (progesterónové injejcie) - 2 ampulky
Vibramycin 200 mg - 5 tabliet
Železo Ferro-Folgamma kapsuly - 40 kapsúl
Kotvičník 50 ml (od Nadeje) - polovica balenia
Drmek obecný al. Vitex jahňací (pri endometrióze) - 3 otvorené balenia.
@datelinka31 Ahojko mozem sa opytat ako si prezila tie 2 t cakanie. Nebola si nervozna. ...testovala si doma ci si cakala na krv. Dakujem
@slavomira6 ahoj, nevydrzala som a testovala uz 6. den, samozrejme test bol negativny a ja som mala depky, uz som myslela, ze to nevyslo, lebo som mala priznaky ako na ms a ziadne znaky tehotenstva. nakoniec krv potvrdila tehu.. Teraz by som uz urcite netestovala, je to zbytocny stres. Kedy ides na krv?
@datelinka31 No ja az piatok 13. Cize toto cakanie he na nervy. ...menstruaciu mam dostat 10. Tak som zvedava ale toto bude dlhy tyzden.

@janulka232 janulka nezufaj vzdy je este moznost budes mat svoje babetko inakto predsa nemoze byt