icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

1veverica
2. máj 2016

@mariajuraj este par dni pockaj, krv zvyknu brat najskor az 9den od vkladu, potom kontrolny test, a az potom by si si mala robit test, tie su menej presne

zuzulaxx
2. máj 2016

ahojte 😉 my ideme 16 -teho na prvú konzultaciu,uvidime "verdikt"

1veverica
2. máj 2016

@zuzulaxx drzim prsty

zuzulaxx
2. máj 2016

@1veverica dakujem pekne 🙂

petkazh
2. máj 2016

@datelinka31 aj mne to ukazali a vysvetlili ze embryjko sa nachadza medzi dvoma bublinkami aby ho mohli skontrolovat v maternici ...na fotke to je znazornene ako dve biele gulicky a medzi nimi by sa malo nachadzat embryjko ...tak dufam ze je v poriadku a vo stvrtok si najdem kolajnice 🙂

mariajuraj
2. máj 2016

@1veverica ja viem 🙂 ale nevydrzala som, respektive som mala stale taky pocit, ze sa nieco deje.....nestresujem sa, len odpocivam. Hadam bude ok. 🙂

kaciatko1104
2. máj 2016

@janulka232 ahoj tak ostali mi 4 embrya Z toho 2 blastocysty tie mi aj vložili a dve moruly tie budú sledovať do zajtra a uvidia či budú mrazit

1veverica
2. máj 2016

@mariajuraj tak potom to je ok, aj ja som mala divne pocity, kedy ides na krv? su to najpresnejsie vysledky 🙂

mariajuraj
2. máj 2016

Mala by som ist 9.maja do centra ale tam asi uz nepojdem. Manzel ma nieco v praci a samu ma tam nenecha soferovat. Tak sa objednam k svojmu dokimu. Ved to je asi jedno kto vezme krv a urobi sono. No a vysledky poslem potom do centra aby mali info.....dufam ze to spinenie uz prestane

slavomira6
2. máj 2016

@bobricek1979
@1veverica baby som na dne...ziadne nemame zamrazene 😡😢😢😢 neboli vhodne na mrazenie. ...Toto co vkladali bolo takej isté ako tie 3 na ten 2 den.....😢

ssegra
2. máj 2016

@datelinka31 to si aj ja hovorim, ze za tie strasne peniaze to uz musi vyjst :D je to predimplantacna geneticka diagnostika kde sa vysetruju vsetky chromozomy ci tam nieje nejaka porucha nakolko moj partner ma translokaciu chromozomov 13 a 14. vysetrenie jedneho embryja stalo 8000ceskych a mali sme ich 6 plus sa dalsie ukony a lieky a hned sa to nabalilo na taku palku

ssegra
2. máj 2016

@slavomira6 nebud smutna mozno je lepsie to vediet teraz ako keby ti ich zamrazili, vlozili a ty by si sa 2 tyzdne trapila ci to vyjde, alebo nie. takto ti usetrili peniazky, cas a aj to sklamanie.

kvitku
2. máj 2016

Ahojte baby, tak.ja sa s vami.podelim.o moj zazitok s IVF. Isla som do toho lebo to bola.moznost ako snad sa dopracovat k.tomu po com.kazda jedna.tuzi. Stimulacia injekcie.ktore sa daju zvladnut uplne v pohode kontroly zvysenie davky injekcii.potom posledna.kontrola v centre folikuly16_ 18_20_22_25 vravim si parada poobede telefonat krv ok dalsie dva dni dopichat injekcie dalsi veget a pondelok bol ten den D na odber. Pocity fajn tesenie...odber a zrazu sa dozviete ze folikuly popraskane vajicko z odobratych ani jedno a pokrcenie plecami u dr.ze sa to nestava a ze ci som si v spravny cas pichla pregnyl a bla bla... som jej povedala ze ak davam do toho tolke prachy tak predsa ak mi niekto povie pichnut 21:15 tak pichnem nacas... sklamanie plac ... prisli sme domov a sme si povedali ze ak som taka nabita hormonami tak bolest nebolest podme skusit mozno to vajko niekde este putuje... ano tak bolo. Presne som citila ze som tehotna tie pocity mi nedali pokoj. Po velkej noci test a dve //.
Radost neskutocna neopisatelna az do 5+3tt kedy som zacala mat hrozne bolesti krvacat a zial skoncila som v nemocnici na laparke s mimomaternicovym. :( toto bola jedina moznost ivf o chvilu 39 a zial 3000€ na dalsie "vyskusanie" nie je ... nie som dr.som laik a pisala som aj do brna a opisala celu situaciu ako co sa stalo a odpisali a pregnyl som si mala pichnut uz v ten den ked boli folikuly take velke a oni ma nechali tak. Takze tot moja skusenost pri IVF.
Vsetkym vam drzim palce z celeho <3 nech vam to vyjde ;)

aluska1404
2. máj 2016

@kvitku Tak to ma mrzi aj ja mam tiez skusenosti svtym pregnylom pri iui ze jeden lekar povie pichnutva v zapetibo parvdni dalsi ze nepichnut.a potom vyhovorky jeden na druheho.a este aj na mna a ci sa ryka ivf tak nezkoro bol vklad .Dostavam sa pimalucky z toho a poviem ze sa aj bojim ze nieco sa zanedba tak teraz chodim na kontrolu aj k svojej lebo na klinike mi povedali ze netreba ist na kontrolnebsono ze az pred ket.

aluska1404
2. máj 2016

@kvitku prepac pisem ako tatar😊len to som chcela povedat ze aj mne sa podobne stalo az 2 krat uz.a mame poslednu moznost a ked byvto nemalo vist pojdeme do brna samozrejme ked nasetrime tak tiez😓

datelinka31
2. máj 2016

@kvitku to je strasnee, ved to je uplne jasne, ze to zle naplanovali, ja by som im to dala cele preplatit, ten dalsi pokus, ako mohli byt folikuly uz popraskane? Kolkokrat ste boli na ivf? Myslis, ze by ti nepreplatili este jeden pokus?

casina
2. máj 2016

Dievcata,som dnes piaty den od vkladu ale uz asi hodinu mi je dost zle(mam bolesti brucha ako na MS)do dnesneho dna ma zabolelo sem tam ale nie nadlho.Mam sa obavat?Stretla ste sa tymto mojim pripadom niektora?Radsej som si lahla do postele.Ale citim to stale...

bobricek1979
2. máj 2016

@kvitku fú moja tak to je sila a nedá sa cez poisťovňu?

bobricek1979
2. máj 2016

@slavomira6 och moja kľúd teraz musíš myslieť na to v brušku vydrž neboj pevne verím ,že nebudeš potrebovať len bud v kľude teraz

bobricek1979
2. máj 2016

@mariajuraj paráda tak držkaj sa gratulujem a ležkaj v kľude🙂

bobricek1979
2. máj 2016

Ahojte tak som dnes volala do centra tak trikrát denne estrimax a bud.týždeň v štvrtok idem do centra tak skúsime prvý Ket

bobricek1979
2. máj 2016

Držte prsty

gabika2015
2. máj 2016

@bobricek1979 Budem na Teba mysliet 🙂 Aj ja sa chystam teraz v maji na KET. Budeme si navzajom drzat paste 😉

bobricek1979
2. máj 2016

@gabika2015 Ďakujem aj ja myslím na Teba a držím prsty aj všetkým kočkám tu pretože je to pre nás veľmi dôležité🙂

monnito
2. máj 2016

@bobricek1979 vau tesim sa ze ides dalej moc ti drzim palce

aluska1404
2. máj 2016

@bobricek1979 Ahojky a to uz ides hned?mne kazali cakat este na jeden menzes.Tebe nie? Uz si mala aj menzes?

aluska1404
2. máj 2016

@bobricek1979 Ja som aj hrozne krvacala az 9 dni a teraz mam cakat do dalsieho a na 14 den prist na sono a 18-19 den vklad.Tak to som tiez prekvapena. Drzim ti palceky a myslim na teba teraz uz to vyde😊 urcite musi😉

vevericka13
2. máj 2016

@mariajuraj gratulujem, to spinenie nevadi, pokial to nie je cervena krv

vevericka13
2. máj 2016

@kvitku ahoj, je to velm smutne, prosim ta kam si isla na ivf? nech sa tomu centru vyhnem...

bobricek1979
2. máj 2016

@aluska1404 mne môj dr.vravel že hneď mám ísťkým som taká ešte nadopovaná hormónmi tak som volala a dr.v centre tiež ,že mám dojsť tak idem skúsim