Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@monnito praveze ani ja nic necitim, este stale ziadne priznaky, aj prsia ma uz prestali boliet ako predtym.. Velmi ti drzim palce, aby to tentokrat vyslo!
@slavomira6 mas psika aj ja a tiez som mala s ním stres po vklade
@bobricek1979 vazne ? Kolko bunkove ti vkladali. ..no ja som myslela ze ho uz stranim. ..bola som za 15 min U lekara. ..ale nastas
@kaciatko1104 Ahoj.Myslela som,že Ti ostanu viac embrijka.Ale aj tak to je super.Teraz sa šetri a potom mi oznamiš,že čakaš dvojičky.Budem sa tešit s tebou,lebo velmi Ti držim palce aby to tento krat vyšlo
@bobricek1979 pana tak to je fest palka.Tak ja som zvedava kolko si budem ešte platit za vajičko.Teraz som objednana až 20 maja do centra čo tolko maju ludi
@bobricek1979 nastastie je V poriadku A zije 😀 tak vcera som bola cely den v strese klepalo ma....no strach
@janulka232 ja ťa mám tiež V hlave myslím na teba a dúfam že sa nevzdas
Ahojte je tu nejaka baba ktora je samoplatcom IVF? A kolko vas to stalo?
babulienky ktore testujete tento stvrtok ? nech nie som sama v strese ...
@kaciatko1104 tak možno skusim posledny krat do tretice.Ale zaleži aj toho čo povie doktor.Teraz som objednana až 20 maja
@kvitku Ahoj.Ja som už samoplatca,ale ja som vela neplatila aj,ked aj to je dost.Lebo prvy krat som nemala vajičko a teraz som mala iba jedno tak zatial som platila 550eur plus budem niečo platit za to vajičko
@janulka232 a takže ideš na darcovské?tak nech to zbehne to .čauanie je najhoršie budeme dve
@slavomira6 tak to verím chvalabohu je ok tak už kľud🙂
@slavomira6 tak názov blastocysta ,ale neujalosa ☹bolo to mojeprvé ivf
@bobricek1979 ja nechcem darcovske vajičko.Uvidim čo mi navrhne doktor
@janulka232 aha tak prepáč ja som to nepochopila a prečo budeš zaň platiť či,ako to je?som ja trubka ešte raz sa ospravedlňujem
Ahojte dievčatá chcem sa opýtať ako sa počíta tehotenstvo keď je to ivf? Ráta sa to od oplodnenia vajíčka alebo od dňa vkladu? Napríklad mne včera vkladali 6 dňovú blastocystu tak dnes som akože skončila prvý týždeň? Ci ako to je.. 😊😉
@kaciatko1104 ahojik, tak mne dr. vravela ze ano, rata sa to od datumu odberu, cize oplodnenia
@bobricek1979 kazdy jeden neuspech bol hrozne tazky ale treba ist dalej za svojim cielom. Veru tak drzme si palceky
@datelinka31 dakujem myslim na teba aby to dobre dopadlo. A teraz kedy ides na nejaku kontrolu?
@kaciatko1104 Ahoj, počíta sa od poslednej menštruácie, ako keby si bola prirodzene tehotná. Držím palce aby sa ti emryjko udomácnilo v brušku 🙂
@aluska1404 Ahoj, ak ti môžem poradiť, už som ti dávnejšie písala, pred Ketom choď skôr na ultrazvuk ako na 14DC, lebo ak si pamätám máš 26dňové cykly a vklad na 19-20 dc je podľa mňa neskoro pri takomto krátkom cykle. Aj ja som bola skôr a na 3- krát sa podarilo.
hmm...takze dnes krvi po 10 dnoch negativna, uz len mysliet na mrazacika...
@monnito dakujem, idem zajtra na kontrolu, tak uvidime nasu cucoriedku (zevraj je teraz take velke) a snad ma to opat nabije pocitom, ze som tehu 🙂
@macicka52 ďakujem no sú dve dúfam že sa aspoň jedno ujme
@datelinka31 hej hej ja si citam ten vyvoj po tyzdnoch je to nieco neuveritelne a krasne, zachvilku budes mat hrozienko 🙂. Drzim palce zajtra aby to dobre dopadlo. Chodis na kontrolu kazdy tyzden?
@monnito aha myslela som, že si ešte nebola na krvi...ja som dnes 18 deň o deň menej ako ty 🙂, ja som mala vklad v piatok 15.04, už som sa aj bála včera prečo ma to tak bolí tak som si dnes pre istotu urobila ráno ešte 1 test, ale boli // čiaročky tak som sa ukľudnila....Dnes to už prestalo.....až mi je to zasa divné.....Držím palčeky nech nám to tu všetkým dobre prebieha......

@monnito muselo to byt tazke ktovie co ma caka ale tak nevzdavam sa drzme si prsty