Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@vero83 ahoj,no bude ta to pobolievať a ja osobne som prespala skoro cely den aj kvoli tým diazepanom asi ...
@veron83 ahoj no ja som po odbere nemala žiadny problém ako by sa nič nestalo troška som cítila bruško ako pred menzesom ale to je všetko. Takže dufam že aj u teba to tak bude držím palce
@kkristinkka dakujem pekne.No uvidim ako sa budem citit
@lenocka171 dakujem pekne.
Dúfam že si to zvládla v pohode :D @veron83
@kkristinkka nie este len mam ist na buduci tyzden,tak uvidim ako sa budem citit.Ale asi radsej ostanem doma,akoby sa malo nieco skomplikovat.Dakujem baby
ahojte, mna caka na buduci tyzden tiez odber oocytov. V pondelok mam kontrolu v MA a podla vysledkov sa dozviem kedy to bude. Cakala som horsi priebeh pocas stimulacie, nastastie to zvladam pomerne dobre, nakolko si kazdy vecer picham 3 injekcie (Fraxiparin, Diphereline, Merional). Pre mna je najdolezitejsie aby bolo dostatok oocytov a podarilo sa ich oplodnit co najviac, kedze sa sanca otehotniet zvysuje poctom opakovanych vkladov. Nechcela by som si stimulaciu zopakovat. Zatial ani neviem kolko ich mam a nechcem sa pytat, aby som sa nestresovala a nerozmyslala nad tym zbytocne. Uvidime po odbere. Drzim palce a som rada, ze nie som sama. 🙂
@sobo12 ahoj,aj ja idem buduci tyzden na odber vajicok.Picham si iba Gonal a foliky pomaly,ale pekne rastu.Zatial nemam ziadne komplikacie,iba trochu nafuknute brucho.Davky Gonalu mam nizie kvoli pco.Kazdy 3.den ultrazvuk,zatial to vyzera na dobru urodu,cez 11 folikov by malo byt.Drzim aj tebe palce 😉 Treba mysliet pozitivne a vsetko bude dobre 🙂
Ahojte kocky, ja mam za sebou 1.IVF, prvy vklad. A podarilo sa to. Som v 7 tyzdni a cakame dvojicky 😊😊😊😊...moooc vam drzim vsetkym palce, nech sa to kazdej jednej podari.
Čaute baby,už týždeň picham Diphereline a čakám ms a nič. Ale keď priiiide, tak šup šup Gonal a Luveris, nech máme šancu 🙂
Ahojte baby. Ja si tiež picham diphereline a merional. Na buduci týždeň na odber oocytov.nech sa nám to všetkým podarí ☺
@chmurkaxy ano gyn fiv.Tak ja neviem stale som neni rozhodnuta, lebo vlastne pockam od kvality ake budu embrya.A ja som od zaciatku chcela vlozit dve lebo sa bojim ze to nevide.Ale zas na druhej strane si prajem mat len jedno mimo zatial a aj Dr. hovorila ze odporucaju jedno,dve uz len ak su nejake slabe embrya.No myslim ze stoho bude jedno ale ako vravim pockam na vysledok 🙂 A vy kolko?Tak budem rada ak si budeme pisat a nebudem sama 🙂Ja vlastne v piatok zacnem diphereline a ked mi pride ms tak 2-4 den medzi tym mame ist na kontrolu mame si vybrat a nasadi dalsie injekcie.Tak som zvedava
@stellamaris vcera vecer o 21:45h. som si pichla Pregnyl, dnes mam oddychovat 🙂 a zajtra ma caka odber. Aj sa tesim, aj ked uz viem, ze budem mat malo oocytov, len 5. Ale verim, ze budu vsetky kvalitne a silne a kultivaciu preziju 😀 . Vkladat budeme len jedno. Nove statistiky uvadzaju ( Helios) : V skupine pacientok do 35 rokov otehotnelo po prvom ET 63,8% pacientok, po dvoch transferoch jedného embrya až 84,9% pacientok a po troch transferoch sa úspešnosť otehotnenia pohybovala nad 93%.
V skupine pacientok nad 35 rokov otehotnelo po prvom ET 47,2% pacientok, po dvoch transferoch jedného embrya až 79,9% pacientok a po troch transferoch sa úspešnosť otehotnenia pohybovala nad 93%. NO NIE JE TO UZASNE?! 😀
vela vody a bielkovin 🙂 . Rano pijem 0,5l caj z kotvicnika zemneho. Napomaha k dozrievaniu vajicok a taktiez u muza k lepsiej kvalite spermii. Pije ho aj manzel, aj ked ma vysledky velmi dobre. A stravovanie? Hovadzie maso najcastejsie, aj hydina, mliecne vyrobky a co mam velmi rada a obsahuje to vela bielkovin su semienka zo slnecnic. Co vy konzumujete?
Ahojte zienky tak ja idem na vyber vajicok vpiatok,dufam ze vsetko dobre dopadne 🙂
@sobo12
@denika19 ahojte dievčatá, ak sa možem pridat tak aj mna caka buduci tyzden odber v MA Helios, stimulujem Diphereline a Merional, zajtra kontrola este len 6. DC tak som zvedava kolko ich tam uz bude. tiež pijem vela vela vody a snazim sa prijmat vela bielkovin, kedze mam PCO a som rizikova pacientka voci OHSS.tak aj Vám držím palčeky nech sa to podarí 🙂 a prosím Vás dávate si vlozit jedno embryo?Viem ake vysledky a nazor ma k vkladom Helios, no my by sme s manželom po dvojickach tuzili...tak neviem sa rozhodnut,samozrejme dolezite pre nas je aby sa ujalo aspon jedno
@sobo12 ...ja mám o týždeň KET po neuspešnom ET si ma touto správou potešila aj ked som v skupine po 35 😀 ....dobre sa to čítalo 🙂 😉
Ahojte,ja teraz v piatok zacinam s injekciami.Mozete mi poradit?Kedy mam ist vybavit predoperacne,?

@hozka ahoj mozem sa spytat,tiez sa chystam na odber vajicok,len mi to vychadza,ze mam ist v ten den aj do divadla.Mozem vediet,ci budem schopna v ten vecer ist do divadla alebo nie.Ako si sa citila ty?Dakujem