icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

krkoskova33
27. máj 2016

@1veverica teraz už chodia bez príčiny 🙂

ssegra
27. máj 2016

@krkoskova33 neviem teraz narychlo ci uz si po vklade, alebo pred vkladom pripadne ci si mala pozitivnu krv, alebo nie. ak by si nahodou este nemala vklad skus na tie tvoje problemy prirodne antibiotikum kapucinku vacsiu. mne ich doporucila bylinkarka z vrboveho vraj je to dobre pri zapaloch mocoveho ustrojenstva

bobricek1979
27. máj 2016

@ssegra do Ke.

ssegra
27. máj 2016

@bobricek1979 som myslela, ze do reprofitu ale uz sa mi vsetko pletie 🙂 neviem ci sa chodi na krv tam, alebo staci robit len testy

bobricek1979
27. máj 2016

@krkoskova33 vážne ou tak dúfam nič vážne.Na to by bodlo niečo protizápalové.No vklad bol min.týždeň v štvrtok čiže týždeň

krkoskova33
27. máj 2016

@ssegra v nedeľu sme boli na vklad, na krv mame isť 6.6.

1veverica
27. máj 2016

@krkoskova33 jaj tak, uz som sa zlakla ze sa nieco stalo 🙂

hateria
27. máj 2016

ahojte baby, tak pridavam sa k vam aj ja konecne 🙂 od vcera si uz picham injekcie.. tesim sa ako male deculo, ze konecne sa to riesi 🙂

1veverica
27. máj 2016

@hateria drzim prsty, caka ta dlha cesta 🙂

bobricek1979
27. máj 2016

@ssegra u nás sa chodí na krv ,ale tak ak na 12,14deň neukáže podľa mňa je blbosť ísť na krv aspoň teda na mňa to nie príliš dobre vplývalo keď som šla medzi tehulky a môj gyndoš sa tváril,že akú službu mi robí😖

ssegra
27. máj 2016

@krkoskova33 v tom pripade to radsej neskusaj, bylinkarka mi povedala ze od dna vkladu to nemam brat

krkoskova33
27. máj 2016

@bobricek1979 tak to sú naše semienka skoro rovnako staré 🙂 my chodíme do Martina, keď som bola na vkade tak veľa dievčat tam bolo z Východu

bobricek1979
27. máj 2016

@krkoskova33 hej možno vámtam prikvitnem aj ja😉

ssegra
27. máj 2016

@bobricek1979 aj do BA ked som chodila som isla na krva na 14 den, ale v brne sa mi zda ze sa nechodi tak zistujem ci ano, alebo nie 🙂 na tvojom mieste by som isla, predsa len je krv istota

krkoskova33
27. máj 2016

@bobricek1979 ja mám isť na krv ešte do toho centra

krkoskova33
27. máj 2016

@bobricek1979 no mojka neviem ako sa tam o Vás starajú ale čo hovorila jedna dievčinka že najprv bola v KO a teraz v Martine, tak že v tom Martine bola viac spokojná ale neviem, vieš keď sa to má podariť, tak sa to podarí asi všade, tak aspoň hovorí moja doktorka.

petkazh
27. máj 2016

dievcence tak dnes sono kontrola sliznice maternice je len 7 mm a som 14 dc...zvysil mi davky estrimaxu a pondelok zas kontrola....co by este pomohlo aby ta sliznica podrastla ? poradte prosim ...chystame sa na prvy ket...

bobricek1979
27. máj 2016

@petkazh inofolic

bobricek1979
27. máj 2016

@krkoskova33 no tak uvidíme

bobricek1979
27. máj 2016

@ssegra. Uvidím ešte ďaleko

hateria
27. máj 2016

@1veverica dakujem velmi pekne 🙂 tak zbehlo sa to nejak rychlo, mala som trosku zvysene cytokiny ale lekar to nejak ani neriesil a tym, ze sme tam vcera boli 1.x a akurat som mala 2.den cyklu, tak navrhol rovno stimulaciu od vcera. len stale mam obavy kvoli cytokinom, ci sa to nemalo nejako riesit... :/ a vy sa ako drzite? uzivas tehulkovanie? 🙂

1veverica
27. máj 2016

@hateria podla mna by ti nenavrhol stimulku kebyze to bol velky problem. Ja si moc neuzivam, tieto teploty mi nejako nerobia dobre, akoze nic velmi zlozite, iba som z toho dost unavena, a to este nie je leto, som zvedava ako to pojde potom 😀 Ja verim ze sa ti to podari, fakt si myslim ze v tych centrach vedia co robia, a hlavne chapu nase obavy zo vsetkeho, vsak sa snazime o tie nase babatka dost dlho, kazda jedna 🙂

hateria
27. máj 2016

@1veverica no mali by vediet co robia, ale po tych vsetkych skusenostiach neverim ach jaj... a hlavne ked mi povedal,ze vraj sa takto detailne ani nerobia testy na cytokiny, ze to nema nejaky velky vplyv na reprodukciu, skor tie fosfolipidy a tie mam vsetky v norme. Ale tak uvidime, tiez verim, ze to tentokrat vyjde a hlavne sa na to tesim ... 🙂 Este cakame na vysledky genetiky ale aj napriek tomu ideme do toho.
No verim ti, ze teploty ti nerobia dobre, ja nie som tehu a mam co robit 😀 a uz aj viete co to bude? 🙂

bobricek1979
27. máj 2016

@hateria co su cytokiny vysvetli neznalej

1veverica
27. máj 2016

@hateria este nie, o dva tyzdne ma caka to velke meranie, tak vraj uz by mohlo byt vidiet co to "je" nam to je relativne jedno, berieme obe, ved fakt po tolkej snahe uz to nejako neriesime. Osobne by som chcela asi radsej chlapca, bo tazka doba je, dievcence to budu mat velmi velmi tazke teraz, chlapec si predsa len skor poradi, ako baba 🙂 Neboj ja som presvedcena, ze by ta zbytocne nezatazoval hormonmi, kebyze to robilo nejaku sarapatu. Mne cely cas horovili ze pre stitnu zlazu nemozem otehotniet, a vidis, IVF sa podarilo, aj napriek tomu ze ta stitna fakt nie je v poriadku, tak mi teraz nasadil lieky, bo priznam sa som si ich predtym sama vysadila, mi nejako nerobili dobre, a hlavne brat tabletky cely zivot, no hruza komu sa chce, a behat tam, oni tam stale vela ludi maju, ale tak teraz mi mensie mnozsto nasadil, ze nie je dokazane ze to malickemu skodi ze zle funguje stitna, len vraj mne, ze priberam ani neviem z coho, ale tak az take hrozne to nie je, a nejako mi je to jedno, dolezitejsie je babo 🙂

cherie77
27. máj 2016

@petkazh Ahoj, aj ja mam 7 mm, mne kazali len utrogestan od nedele 2 x denne, a na vklad mam ist vo stvrtok

bobricek1979
27. máj 2016

@cherie77 utrogestan nezvysuje sliznicu nemas estrimax

cherie77
27. máj 2016

@aluska1404 ahoj, nemala si ist teraz zaciatkom juna? lebo tak som si to pamatala, ze na to rovnako vychadza

petkazh
27. máj 2016

@cherie77 aha dobre tak si ma ukludnila len dr sa vyjadril tak ze ked neporastie nevlozi embryjka...az na dalsi cyklus...tak pondelok budeme vediet...drzim ti vo stvrtok palce a kolko vkladate ...

aluska1404
27. máj 2016

@cherie77 Ahoj mala som ist cakala som na menzes a ten nechodil a az teraz som po 10 dnoch meskania dostala aj doktorka si myslela ze som tehotna ked tak dlho nic ale nic .tak teraz musim cakat na dalsi ciklus a vklad koly tomu ze som nemala po 28 ale po 38 dnoch odlozil a pojdem az v juli😞no musim vydrzar asi to ten osud zariadil aby som nesla v juni tak cakam😞